Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το απαιτουσε η κατασταση μωρο μου γιατη ηταν αξυρηστως εκεινη την μερα ο Μαρουλιας και φοβομουνα μην με γδαρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ ένας τσετελμαν σαν τον Νικο Ξανθόπουλο αξύριστος, ποτέ μα ποτέ. Μαλλον ο Κομάντο θα ήταν αξύριστος όταν σε φιλούσε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μπορειτε σας παρακαλω κυριε (τελος παντων) να μην ενοχλητε το κοριτσι μου και να αρκεστητε στην Μαριαννουλα σας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιό από όλα, κυριε (η 28 Οκτωβρίου 1940 ήταν μερα που είπαμε όχι στο φασισμό, παλιοκαρφί), γιατί σας έχω δει σε άλλα θρεντς με διαφορετικό κορίτσι σε καθένα από αυτά!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και τη Μαριαννούλα μου να μην την ξαναπιάσετε στο στόμα σας, καρφάρα ε ταβανόπρογκα!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ποιό από όλα, κυριε (η 28 Οκτωβρίου 1940 ήταν μερα που είπαμε όχι στο φασισμό, παλιοκαρφί), γιατί σας έχω δει σε άλλα θρεντς με διαφορετικό κορίτσι σε καθένα από αυτά!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το αγορι μου ειναι ενεργο ατομο τι ηθελες δηλαδη ??? Να ειναι νεκρα φυση σαν μερικους μερικους ονοματα μην λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το αγορι μου ειναι ενεργο ατομο τι ηθελες δηλαδη ??? Να ειναι νεκρα φυση σαν μερικους μερικους ονοματα μην λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάλι καλά που δεν είπες παθητικό, αν και θα ήταν αναμενόμενο με την πουτανιά που κρύβει μέσα του, σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενά σου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πάλι καλά που δεν είπες παθητικό, αν και θα ήταν αναμενόμενο με την πουτανιά που κρύβει μέσα του, σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενά σου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειπα ποτε κατι τετειο για τον αντρα Κομαντο ποτε ... Τωρα αν εσυ θελεις να αναβεις φωτιες δεν θα στην κανω εγω την χαρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν ειπα ποτε κατι τετειο για τον αντρα Κομαντο ποτε ... Τωρα αν εσυ θελεις να αναβεις φωτιες δεν θα στην κανω εγω την χαρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θυμάσαι καλά ή έχεις επιλεκτική μνήμη. Για κοίταξε τι έγραφες πριν από κανα δυο μέρες για τον λεβέντη σου και μετά τα ξαναλέμε!!!
Και για να υπάρχει καπνός (από αυτά που λες) πρέπει να υπάρχει και φωτιά!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αυτο για τον Μαρουλια μου τον ΟΜΟΡΦΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστώ πολύ για το βιντεάκι. Πως τα βρίσκεις ήθελα νά 'ξερα, είναι πολύ πετυχημένα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φίλε Μαρούλια εσύ την οδήγησες την Εύα μας γιατί σου άρεσε η ιδέα του περιπλανώμενου, ξεριζωμένου Οδυσσέα με την καρτερική Πηνελόπη.
Βέβαια, το αποδέχομαι ότι ο ηθικός αυτουργός είμαι εγώ, αλλά που να το φανταστώ...

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
φίλε Μαρούλια εσύ την οδήγησες την Εύα μας γιατί σου άρεσε η ιδέα του περιπλανώμενου, ξεριζωμένου Οδυσσέα με την καρτερική Πηνελόπη.
Βέβαια, το αποδέχομαι ότι ο ηθικός αυτουργός είμαι εγώ, αλλά που να το φανταστώ...

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Αχ ναι μωρο μου εσυ φταις για ολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καληνυχτα και πολλα φιλακια σε ολους και ολες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ ναι μωρο μου εσυ φταις για ολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καληνυχτα και πολλα φιλακια σε ολους και ολες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Το ομολογώ φταίω για όλα και πληρώνω σαν ένας σύγχρονος Προμηθεας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καληνυχτα σε ολους . Καληνυχτα μεγαλε μου ερωτα και να θυμασαι παντα αυτο που λεγαν οι αρχαιοι λατινοι( σκριπτα μανεμ βερμπα βολεμ) και με μια σχετικη παραφραση θαλεγα η δυναμη των γραπτων δεν συγκρινεται με την δυναμη του λογου και εσυ εχεις μαζι και τις δυο .Εισαι φωτια . Καλο βραδυ ηρωα μου γενναιε μου οδυσσεα ονειρα γλυκα............. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Καληνύχτα και πολλά φιλιά

"εις αύριον λοιπόν τα νέα από το μέτωπο"

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καληνυχτα σε ολους . Καληνυχτα μεγαλε μου ερωτα και να θυμασαι παντα αυτο που λεγαν οι αρχαιοι λατινοι( σκριπτα μανεμ βερμπα βολεμ) και με μια σχετικη παραφραση θαλεγα η δυναμη των γραπτων δεν συγκρινεται με την δυναμη του λογου και εσυ εχεις μαζι και τις δυο .Εισαι φωτια . Καλο βραδυ ηρωα μου γενναιε μου οδυσσεα ονειρα γλυκα............. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καληνύχτα Μαριάννα, μεγάλε μου έρωτα. Δεν παύεις να με εκπλήσσεις, αυτή τη φορά με τα άπταιστα λατινικά σου και την παράφρασή τους. Όνειρα γλυκά και σε σένα!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Φίλε Μαρούλια και μεγάλη στρατηλάτη, το κατέκτησες το κορίτσι μας και στην σκέψη. Δεν έχει πλέον ούτε μια απλή καληνύχτα για τους απλούς συμμάχους (εκτός και αν συμπεριλαμβανόμαστε στους λοιπούς ...δεκτό)  :cool2:

Μας παίρνεις το καλλίτερο κορίτσι. Πάει το χάσαμε  :'(

Καληνύχτα γλυκειά μου Μαριάννα,
φίλε Μαρούλια,
Εύα καλό μας κορίτσι (...και ας λένε)
συναγωνιστές (Κομάντο που είσαι?)

"αγαπητοί συμπολίται"
"κύριε πρόεδρε"
"κύριοι βουλευταί" ...

πολλά φιλιά

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
farkeli Αξιωτημε συναγωνιστη απο την ωρα που ηρθες στην παρεα μας
αναστατωση επεσε.............................. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
farkeli Αξιωτημε συναγωνιστη απο την ωρα που ηρθες στην παρεα μας
αναστατωση επεσε.............................. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλημερα, φιλε amjik κατι περιμενω απο εσενα :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom