Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κρίμα που δεν έχω και εγώ ένα παρατσούκλι όπως, για παράδειγμα παλαμάρι, που να προέτρεπε μερικές λυσσάρες να πιούν καφέ μαζί μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειραζειεσυ μεινε με το μαρουλοκυκνο και να θελω εγω μονο να πινω καφε μαζι σου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
       Ξουτ εσυ μισοπαλαβη σεληνη μου τιν ξεσηκωνεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποια σου ξεσηκωνο μωρη τζαζ???????????
την ορεξη για παιχνιδακια μεταξι μας??????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ετσι κι αλλιως με οσους κι αν πας παλι σε εμενα καταληγεις για τρελο σεξ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Δεν πειραζειεσυ μεινε με το μαρουλοκυκνο και να θελω εγω μονο να πινω καφε μαζι σου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μμμμμμ..... Άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οπως καταλάβατε φίλοι μέλη και επισκέπτες, το θέμα Αγκύρας 1 πάει για 1 εκ. μηνύματα σύνολο. Μέχρι ο μαρούλιας να αποφασίσει να αφήσει το pc και να βγεί να βρεί καμιά γκόμενα. Μέχρι τότε θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε... Ε ρε  :jerking: που παίζει σπίτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ?

:think:

...γειά σου φίλε Μαρούλια, θα παραθέσω αργότερα για την "τρίτη επιλογή".
...βλέπεις ότι ο Κομάντο, ενώ το χαιρέτησα με τον προσήκοντα σεβασμό δεν με έχει ακόμη υποδεχθεί. τι να σημαίνει αυτό άραγε  :cool2: ?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Οπως καταλάβατε φίλοι μέλη και επισκέπτες, το θέμα Αγκύρας 1 πάει για 1 εκ. μηνύματα σύνολο. Μέχρι ο μαρούλιας να αποφασίσει να αφήσει το pc και να βγεί να βρεί καμιά γκόμενα. Μέχρι τότε θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε... Ε ρε  :jerking: που παίζει σπίτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ μα πάρα πολύ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Ανναμπελ (ΜΑΡΑΝΝΑ) και ο Βογλης (ΜΑΡΟΥΛΙΑΣ):2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ΜΥΓΔΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki αν θυμαμαι και ο βόγλης με τη γκλίτσα στο χέρι έμεινε. Φαντάσου ο άλλος :jerking: :jerking: :jerking:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ?

:think:

...γειά σου φίλε Μαρούλια, θα παραθέσω αργότερα για την "τρίτη επιλογή".
...βλέπεις ότι ο Κομάντο, ενώ το χαιρέτησα με τον προσήκοντα σεβασμό δεν με έχει ακόμη υποδεχθεί. τι να σημαίνει αυτό άραγε   :cool2: ?

Καλησπέρα φίλε Φαρκέλι.
Που να ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Καρφάρας!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
evaki αν θυμαμαι και ο βόγλης με τη γκλίτσα στο χέρι έμεινε. Φαντάσου ο άλλος :jerking: :jerking: :jerking:

Αν ο Βογλης έμεινε τελικά με μια γκλιτσα στο χέρι, εγώ θα μείνω με δυο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά εσένα γιατί σε ενδιαφέρει τόσο πολύ;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εδω ειναι ο Μαρουλιας με την Μαριαννα σε μια σκηνη ζηλοτυπιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εδω ειναι ο Μαρουλιας με την Μαριαννα σε μια σκηνη ζηλοτυπιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...Εύα μου δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο για τον φίλο Μαρούλια ...

Εκτιμώ σύμφωνα με την γενικότερη εως τώρα συμπεριφορά του ότι βασίζεται στον διάλογο και στην "τριλογία...? " εφαρμόζοντας την αλάνθαστη διαλεκτή μέθοδο.

:blahblah1:  :blahblah1:  :blahblah1:  :blahblah1:  :blahblah1:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αν ο Βογλης έμεινε τελικά με μια γκλιτσα στο χέρι, εγώ θα μείνω με δυο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά εσένα γιατί σε ενδιαφέρει τόσο πολύ;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Κι αυτο Μαρουλια μου ειναι το τραγουδη σου για το παλατακι σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom