ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλησπερα αστερι μου.καλησπερα κ απω μενα......
Καλησπερα αστερι μου.καλησπερα κ απω μενα......
τι κανεις πως περνας φιλακιαΚαλησπερα τρελοβραζιλιανα
Το μωρο σου !!!!!!!! ;)
Ειναι στην κουνια του και τρωει Μπεμπελακ και τραβαει δυο τρεις τζουρες Νουνου για να μεγαλωση κι αλλο
Αρα εγω δεν σου αρεσω γυναικαρα μου? Γιατι για ενα απ' ολα που παινευομαι ειναι το αθλητικο κορμι μου και οι κοιλιακοι μου και οχι η πατσοκοιλιτσα μου.
Παντως τωρα μελεταει "Μουνε" Και Ντι Καβλο οπως ειπε και η λατρεια μου. Και εσυ κατσε με την κουταλα στο χερι κοριτσαρα μου.Ε οχι και μπεμπελακ ενας μελετητης του Μονε και του Νταλι Ημαρτον πια.
Αρα εγω δεν σου αρεσω γυναικαρα μου? Γιατι για ενα απ' ολα που παινευομαι ειναι το αθλητικο κορμι μου και οι κοιλιακοι μου και οχι η πατσοκοιλιτσα μου.
Τα βλεπεις που σου λεω οτι αδικεισαι γιατι θες μια παλαβη με περιεργα γουστα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Ε οχι και μπεμπελακ ενας μελετητης του Μονε και του Νταλι Ημαρτον πια.
Ονειρικο αγορι (μαρουλια) που να βρισκεσαι τωρα. Μηπως παρελαυνεις με τους τσολιαδες ε? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κομαντο-Αλεξιπτωτιστης ημουν αγαπουλα μου. Εξου και το nick μου.
Κι απο μενα κοριτσαρεκαλησπερα κ απω μενα......
Θεϊκό κορμί, δεν με άφησαν να παρελάσω για να μην πάθει ανακοπή ο μισός γυναικείος πληθυσμός!!!!
Ο μελετητής του Μονέ και Νταλί είναι εδώ. Τι κάνεις καρδιά μου , σου έλλειψα;;; Άσε την χαζοκορμάρα να λέει ότι θέλει, ποιός δίνει σημασία σε μια ξανθιά που όταν βάφει τις ρίζες των μαλλιών της νομίζει ότι κάνει τεχνητή νοημοσύνη!!!!
Τσολια μου εσυ
Θεϊκό κορμί, δεν με άφησαν να παρελάσω για να μην πάθει ανακοπή ο μισός γυναικείος πληθυσμός!!!!
Κομάντο με πουτανιά πρώτη φορά ακούω!!! Που κάνατε επιδρομές μήπως σε γκευ καμπινκ;;;;
Και ο αλλος μισος μην αποβαλη
Αγαπητε μου φερκελι αν πας αρκετες σελιδες πισω θα δεις τα κλαματα και τους οδυρμους της ευουλας και τα παρακαλια να γυρισει πισω .Ο μαρουλιας πια ζει στο δικο μου βασσιλειο..........
Η Μαριάννα-Κλεοπάτρα-Ελενίιτσα κτλ κτλ έχει απόλυτο δίκιο φίλε Φαρκέλι!!!
Στο προηγούμενό της άβαταρ η Εύα με παρακαλούσε μέχρι και τα τροφαντά της καπούλια να της (ξανα)πιάσω μπας και αλλάξω γνώμη και επιστρέψω στην εγκαταλελειμένη παστάδα της!!! Αλλά εγώ σαγηνεύθηκα από την γλωσσομάθεια της πανέμορφης Κλίο (Κλεοπάτρας) και το φιδίσιο της καρμί, και αφού πρώτα κάναμε έρωτα για 3 ολόκληρα νανοδευτερόλεπτα (λόγω ηλικίας δεν άντεξα παραπάνω) κατόπιν σύρθηκα ημιθανής μέχρι τα ενδότερα του παλατιού της όπου και παραμένω, κλινήρης βεβαίως