Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αρα εγω δεν σου αρεσω γυναικαρα μου? :think: :think: :think: Γιατι για ενα απ' ολα που παινευομαι ειναι το αθλητικο κορμι μου και οι κοιλιακοι μου και οχι η πατσοκοιλιτσα μου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η παροντες εξαιρουντε μωρακι μου ,και εσυ εισαι η εξαιρεση στην ζωη μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
      Ε οχι και μπεμπελακ ενας μελετητης του Μονε και του Νταλι Ημαρτον πια. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Παντως τωρα μελεταει "Μουνε" Και Ντι Καβλο οπως ειπε και η λατρεια μου. Και εσυ κατσε με την κουταλα στο χερι κοριτσαρα μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αρα εγω δεν σου αρεσω γυναικαρα μου? :think: :think: :think: Γιατι για ενα απ' ολα που παινευομαι ειναι το αθλητικο κορμι μου και οι κοιλιακοι μου και οχι η πατσοκοιλιτσα μου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα βλεπεις που σου λεω οτι αδικεισαι γιατι θες μια παλαβη με περιεργα γουστα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
        Τα βλεπεις που σου λεω οτι αδικεισαι γιατι θες μια παλαβη με περιεργα γουστα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενω εσυ εισαι γνωστικια θες να μας πεις τωρα ????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω γελαει και καθε πικραμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Ε οχι και μπεμπελακ ενας μελετητης του Μονε και του Νταλι Ημαρτον πια. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ο μελετητής του Μονέ και Νταλί είναι εδώ. Τι κάνεις καρδιά μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:, σου έλλειψα;;; Άσε την χαζοκορμάρα να λέει ότι θέλει, ποιός δίνει σημασία σε μια ξανθιά που όταν βάφει τις ρίζες των μαλλιών της νομίζει ότι κάνει τεχνητή νοημοσύνη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ονειρικο αγορι (μαρουλια) που να βρισκεσαι τωρα. Μηπως παρελαυνεις με τους τσολιαδες ε? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Θεϊκό κορμί, δεν με άφησαν να παρελάσω για να μην πάθει ανακοπή ο μισός γυναικείος πληθυσμός!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

Επισκέπτης
Ο μελετητής του Μονέ και Νταλί είναι εδώ. Τι κάνεις καρδιά μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:, σου έλλειψα;;; Άσε την χαζοκορμάρα να λέει ότι θέλει, ποιός δίνει σημασία σε μια ξανθιά που όταν βάφει τις ρίζες των μαλλιών της νομίζει ότι κάνει τεχνητή νοημοσύνη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα σοφο χλωμο αγορι :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:Ναι μουλειψες καρδια μου πολυ πολυ . Που να σκσετε καργιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Ακριβώς, τσολιάδες κυνηγάει ο κομάντο, το αρχικαρφί, με την πολλή πουτανιά!!!
Κομάντο το ΟΧΙ το είπαμε ενάντια στο φασισμό και ας είχαμε δικτάτορα για αρχηγό κράτους, τ' ακούς;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αμ σας ταπα θαρθει ο καλος μου και θα παρετε αυτο που σας αξιζει αχ τι ωραια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       Αγαπητε μου φερκελι αν πας αρκετες σελιδες πισω θα δεις τα κλαματα και τους οδυρμους της ευουλας και τα παρακαλια να γυρισει πισω .Ο μαρουλιας πια ζει στο δικο μου βασσιλειο.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Η Μαριάννα-Κλεοπάτρα-Ελενίιτσα κτλ κτλ έχει απόλυτο δίκιο φίλε Φαρκέλι!!!
Στο προηγούμενό της άβαταρ η Εύα με παρακαλούσε μέχρι και τα τροφαντά της καπούλια να της (ξανα)πιάσω μπας και αλλάξω γνώμη και επιστρέψω στην εγκαταλελειμένη παστάδα της!!! Αλλά εγώ σαγηνεύθηκα από την γλωσσομάθεια της πανέμορφης Κλίο (Κλεοπάτρας) και το φιδίσιο της καρμί, και αφού πρώτα κάναμε έρωτα για 3 ολόκληρα νανοδευτερόλεπτα (λόγω ηλικίας δεν άντεξα παραπάνω) κατόπιν σύρθηκα ημιθανής μέχρι τα ενδότερα του παλατιού της όπου και παραμένω, κλινήρης βεβαίως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Η Μαριάννα-Κλεοπάτρα-Ελενίιτσα κτλ κτλ έχει απόλυτο δίκιο φίλε Φαρκέλι!!!
Στο προηγούμενό της άβαταρ η Εύα με παρακαλούσε μέχρι και τα τροφαντά της καπούλια να της (ξανα)πιάσω μπας και αλλάξω γνώμη και επιστρέψω στην εγκαταλελειμένη παστάδα της!!! Αλλά εγώ σαγηνεύθηκα από την γλωσσομάθεια της πανέμορφης Κλίο (Κλεοπάτρας) και το φιδίσιο της καρμί, και αφού πρώτα κάναμε έρωτα για 3 ολόκληρα νανοδευτερόλεπτα (λόγω ηλικίας δεν άντεξα παραπάνω) κατόπιν σύρθηκα ημιθανής μέχρι τα ενδότερα του παλατιού της όπου και παραμένω, κλινήρης βεβαίως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και που ελπιζω να παραμεινεις για πολυ ακομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom