ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και του Λεοναρτο ντι Καβλιο
Μπραβο αγαπουλα μου εσυ. Αν δεν ταιριαζαμε... ;) ;) ;)
Να ζησετε κορμαρα κομαντο με την χαζοξανθια σου
...μα η Εύα, δεν είναι χαζοξανθιά, αλλά καστανοξανθιά...
ή δεν βλέπω καλά
Να ζησετε κορμαρα κομαντο με την χαζοξανθια σου
Ευχαριστω κοριτσαρα μου. Και θα ζησουμε και θα ευτυχισουμε με το μωρακι μου.Να ζησετε κορμαρα κομαντο με την χαζοξανθια σου
Ευχαριστω κοριτσαρα μου. Και θα ζησουμε και θα ευτυχισουμε με το μωρακι μου.
Μην Εφρηζεις γλυκια μου Ταυγετη
Δεν εχει σημασια η αποχρωση του ξανθου μεσα ειναι
Αχ δεν την καταλαβαινεις την γυναικαρα μου και σε ειχα για εξυπνη μωρακι μου. Εμενα εννοει αλλα κραταει τα προσχηματα.Επισης να την χαιρεσαι κομαντοκορμαρα την χαζοβιολα σου που σαν αλλη σεληνη στο σηριαλ του φωσκολου (καλημερα ζωη) ζηταει επιμονα εναν αρκουδακο στο αβαταρ της. Τι να πει κανεις.......... Ταχει χαμενα τελειως
Επισης να την χαιρεσαι κομαντοκορμαρα την χαζοβιολα σου που σαν αλλη σεληνη στο σηριαλ του φωσκολου (καλημερα ζωη) ζηταει επιμονα εναν αρκουδακο στο αβαταρ της. Τι να πει κανεις.......... Ταχει χαμενα τελειως
Αχ δεν την καταλαβαινεις την γυναικαρα μου και σε ειχα για εξυπνη μωρακι μου. Εμενα εννοει αλλα κραταει τα προσχηματα.
Μα τα κραταει η δεν κραταει ουτε τα μυαλα της κορμαρα? Αλλα με το αμυαλο κεφαλι της δικιας σου θα ασχολουμαι τωρα με εχει πιασει πανικος που δεν εμφανιζεται το μωρο . Με πιανει καταθλιψη και τι κενο αυτο εδω το θρεντ χωρις τον αγαπημενο μου ............................................. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
καλησπερα κ απω μενα......
Αρα εγω δεν σου αρεσω γυναικαρα μου? Γιατι για ενα απ' ολα που παινευομαι ειναι το αθλητικο κορμι μου και οι κοιλιακοι μου και οχι η πατσοκοιλιτσα μου.Ε οχι μωρη να αφριζεις και με το αρκουδακι μου !!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο παει πολυ
Εγω φταιω που μου αρεσουν η αντρες που ειναι δασυτριχοι?????????????????????????
Και με κοιλιτσα