Επισκέπτης
Καλη σου μερα γλυκο μου Ευακι και στο γλυκο μας Μαριαννακι επεισης.
Καλημερα ψηλη κορμαρα . Αληθεια εσυ στους τσολιαδες υπηρετησες? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλη σου μερα γλυκο μου Ευακι και στο γλυκο μας Μαριαννακι επεισης.
Σε κανενα αλλο thread ψαξε τον απιστο κοριτσαρα μου. Ολο και με καποια αλλη θα ζαχαρωνει παλι.Ονειρικο αγορι (μαρουλια) που να βρισκεσαι τωρα. Μηπως παρελαυνεις με τους τσολιαδες ε? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κομαντο-Αλεξιπτωτιστης ημουν αγαπουλα μου. Εξου και το nick μου.Καλημερα ψηλη κορμαρα . Αληθεια εσυ στους τσολιαδες υπηρετησες? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε κανενα αλλο thread ψαξε τον απιστο κοριτσαρα μου. Ολο και με καποια αλλη θα ζαχαρωνει παλι.
Αφου δεν ηταν διπλα σου οταν ξυπνησες και τον ψαχνεις αρα βλεπω να σου μενουν μονο τα κεφια για τρελιτσες γιατι τις πραξεις αλλου τις δηνει φαινεται ο απιστος ματακια μου.Αχ μη με πληγωνεις πρωι πρωι και ξυπνησα με κεφια για τρελιτσες με τον καλο μου
Αφου δεν ηταν διπλα σου οταν ξυπνησες και τον ψαχνεις αρα βλεπω να σου μενουν μονο τα κεφια για τρελιτσες γιατι τις πραξεις αλλου τις δηνει φαινεται ο απιστος ματακια μου.
Τον κοβω τον απιστο μαλλον για αλλες αυτοκρατοριες και αλλες αυτοκρατορισες να εχει βαλει πλωρη. Ξερεις τι μουλοχτος ειναι αυτη η μουχριτσα?Αχ αυτο βλεπω και θα γινω μπαζουκας που θα πυροβολει τον στοχο του (μαρουλια)
Για ρωτα το γλυκο μας το Ευακι μηπως ξερει εκεινη που ειναι???
Αστα αυτα σε μενα Ευακι μου. Στο Μαριαννακι πεστα. Και βγαλε το υπολοιπο αντρος απο το συρταρι με τα εσωρουχα σου που τον κρυβεις. Ξερω οτι χωραει ανετα εκει.Σημαιοφορος στους προσκοπους ειναι αγαπη μου
Κοινως Λυκοπουλο ειναι ο λεβεντης Μαρουλομανουλομανουλος
Αστα αυτα σε μενα Ευακι μου. Στο Μαριαννακι πεστα. Και βγαλε το υπολοιπο αντρος απο το συρταρι με τα εσωρουχα σου που τον κρυβεις. Ξερω οτι χωραει ανετα εκει.
Μωρο μας γλυκο και καλοσυνατο :
Εισαι κουκλος και πολυ καλο παιδι
Να' μαι και εγώ το πολύ καλό παιδί...
Γειά σου Ευάκι,
γλυκειά μου Μαριάννα καλημέρα
φίλοι καλοί στο θρεντ σας καλημερίζω
...τώρα πες μου βρε Ευάκι, γιατί τρωγόσασθε με τον Μαρούλια ???
...τι έχετε να χωρίσετε ???
...ή θα χωρίσετε και το προετοιμάζετε ???
Αχ αγαπη μου με ζηλευει δεν μπωρει να δεχθει οτι τον αφησα για τον ΚΟμαντο μου
Αχ αγαπη μου με ζηλευει δεν μπωρει να δεχθει οτι τον αφησα για τον ΚΟμαντο μου
Ε οχι αγαπη μου να συκοφαντεις ετσι το μωρο μου .Ακου τον αφησες εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εχασα επεισοδια???τσακώθηκαν μαρουλιας και ευα???ελα ρε πουστη xαλασε το love story του site
Ναι μωρη σιγα το Κνωδαλο
Ενας ειναι ο αντρας ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ (ΚΟΜΑΝΤΟ) το συλαβιζεις και γεμιζη το στομα σου
Αγαπητε μου φερκελι αν πας αρκετες σελιδες πισω θα δεις τα κλαματα και τους οδυρμους της ευουλας και τα παρακαλια να γυρισει πισω .Ο μαρουλιας πια ζει στο δικο μου βασσιλειο..........