Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
      Αγαπητε μου φερκελι αν πας αρκετες σελιδες πισω θα δεις τα κλαματα και τους οδυρμους της ευουλας και τα παρακαλια να γυρισει πισω .Ο μαρουλιας πια ζει στο δικο μου βασσιλειο.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

αυτό κατάλαβα και εγώ και ότι απλά υπάρχουν ορισμένα "διαδικαστικά και καθημερινής διάστασης" μιροπροβλήματα.

τώρα όμως μπερδεύτηκα

:think:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Ευάκι τι ώρες μπορώ να σε βρω;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ναι μωρη σιγα το Κνωδαλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ενας ειναι ο αντρας ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ  (ΚΟΜΑΝΤΟ) το συλαβιζεις και γεμιζη το στομα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...και τα ονόματα έχουν την σημασία τους αλλά και τα "λοιπά" στοιχεία επίσης είναι σημαντικά.

...δεν μπορώ όμως (συγχώρεσε με Ευάκι) να φανταστώ "το παιγνίδι" με τα ονόματα.

πρέπει να είναι ωραίο, αν κρίνω από την παράθεση σου :sunglasses:

Γεια σου συναγωνιστή Κομάντο, καλημέρα

Επισκέπτης
αυτό κατάλαβα και εγώ και ότι απλά υπάρχουν ορισμένα "διαδικαστικά και καθημερινής διάστασης" μιροπροβλήματα.

τώρα όμως μπερδεύτηκα

Μην μπερδευεσαι καλε μου και ριξε μια ματια στο αβαταρ του θα καταλαβεις γαι τι δεσιμο μιλαμαι αχ αχ αχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
      Ανεργος στρατηλατης οτι θελεις λες μωρη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Κορίτσια τι κάνετε  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: ???

Συγκρατηθείτε !!!

Θα τα δεί όλα αυτά μαζεμένα ο φίλος Μαρούλιας και (πιθανόν) να "...οπισθοχωρήσει ατάκτως"

:cool2: :cool2: :cool2:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ναι μωρη σιγα το Κνωδαλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ενας ειναι ο αντρας ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ   (ΚΟΜΑΝΤΟ) το συλαβιζεις και γεμιζη το στομα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αγαπη μου εσυ!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
      Ποτε οι γενναιοι πεθαινουν δυο φορες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διευκρίνισε την πρόταση γιατί έχει δύο έννοιες  :dancing: :dancing: :dancing:

"Ποτέ, οι γενναιοι πεθαινουν δυο φορες"  :ak:

και

"Πότε οι γενναιοι πεθαινουν δυο φορες???"  :cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
        Μα φυσικα με τον τονο στην ληγουσα

θα μου πείς ότι δεν αλλάζουν ουσιαστικά και πολλά πράγματα αν πρόκειται κάποιος να πεθάνει, είτε πεθάνει δυό φορές επειδή είναι ήρωας είτε σε ποιές περιπτώσεις ένας άνθρωπος πεθαίνει δυό φορές.

Για να δούμε τι θα επιλέξει και ο φίλος Μαρούλιας...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
    Μωρε ας εχετε χαρη που ο καλος μου εχει πεταχτει σε μια σημαντικη εκθεση με πινακες του Μονε αλλιως θα σας εκανε του αλατιου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως εγώ γλυκειά μου Μαριάννα έχω ξεκαθαρίσει προ πολλού καιρού τις προθέσεις μου.

Αλλά φταίει και αυτός ο φίλος Μαρούλιας που σαν ένας άλλος Οδυσσέας περιπλανιέται στις φουρτουνιασμένες θάλασσες και σε αφήνει πίσω ολομόναχη με επίδοξους μνηστήρες.

Επισκέπτης
θα μου πείς ότι δεν αλλάζουν ουσιαστικά και πολλά πράγματα αν πρόκειται κάποιος να πεθάνει, είτε πεθάνει δυό φορές επειδή είναι ήρωας είτε σε ποιές περιπτώσεις ένας άνθρωπος πεθαίνει δυό φορές.

Για να δούμε τι θα επιλέξει και ο φίλος Μαρούλιας...

Πιστευω το πρωτο γιατι ο καλος μου οπως τον εχω κοψει μπορει να πεθανει για μια Ι Δ Ε Α.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
    Μωρε ας εχετε χαρη που ο καλος μου εχει πεταχτει σε μια σημαντικη εκθεση με πινακες του Μονε αλλιως θα σας εκανε του αλατιου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Του "Μουνε" Μαριαννακι μου. Λαθος εκανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πάντως εγώ γλυκειά μου Μαριάννα έχω ξεκαθαρίσει προ πολλού καιρού τις προθέσεις μου.

Αλλά φταίει και αυτός ο φίλος Μαρούλιας που σαν ένας άλλος Οδυσσέας περιπλανιέται στις φουρτουνιασμένες θάλασσες και σε αφήνει πίσω ολομόναχη με επίδοξους μνηστήρες.

Το ξερω αγαπημενε μου φιλε μα ποσο να αντεξω και εγω η πιστη χωρις τα στιβαρα του μπρατσα . Οι πειρασμοι ειναι τοσοι πολλοι που δαιμονιζομαι η γυναικα . Περιμενω περιμενω στο τελος θα μεινω ακαβαλητη ετσι που παω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom