Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
farkeli Αξιωτημε συναγωνιστη απο την ωρα που ηρθες στην παρεα μας
αναστατωση επεσε.............................. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλημέρα φίλε Αmjik

...είχες χαθεί (έτσι το αντιλήφθηκα) και ανησύχησα. Σε ποιά θρεντ πήγαινες?  :cool2:
Ευτυχώς με πρόλαβες γιατί σήμερα θα σου έστελνα π.μ.

Τώρα, λίγο υπομονή μέχρι να έρθουν η οικοδέσποινα του θρεντ, από ότι έχω καταλάβει είναι η γλυκειά Μαριάννα, (...ή μήπως είναι δύο οι οικοδέσποινες του θρεντ?) εννοώ και τη Εύα μας (το καλό κορίτσι...και ας λένε)

:think:

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους και πολλα φιλια. Καλησπερα φαρκελι μου και ιδιως την καλησπερα μου στην μεγαλη αδυναμια τον μαρουλια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μαριαννα / Χριστινα κανονισε να μας κανεις να περνουμε τα υπογλωσια με τις χουφτες...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπερα σε ολους και πολλα φιλια. Καλησπερα φαρκελι μου και ιδιως την καλησπερα μου στην μεγαλη αδυναμια τον μαρουλια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Καλησπέρα γλυκειά μου Μαριάννα (...να σου είναι όλα καλά!!!)
όπως αντιλαμβάνεσαι εμφανίζομαι αποσπασματικά στο θρεντ ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά είμαι πάντα συνδεδεμένος και ...σε (σας) σκέφτομαι.

"Κακούργα εργασία πόσα μου δίνεις, αλλά και πόσα μου στερείς"
  :bounce: :bounce: :bounce:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυτα μωρο μου δεν λεγονται απο δω...

Παντως εισαι κουκλαρα !!!!!!

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο βασιλιας της μαγειρικης ειμαι εγω,η βασιλισσα εσυ, αρα.................

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το βραδυ στο μαγαζι ,σπιτι σπανια .μια εξαιρεση βεβαια μπορει να την κανω αν εισαι εσυ

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλησπέρα Μαριάννα, εισαι καλά καρδιά μου;;; Και εγώ όπως ξέρεις σου έχω μεγάλη αδυναμία :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μείνω πολύ μεσα στο θρεντ λογω πονόδοντου και δουλειάς!!! Θα τα ξαναπούμε αργότερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα, εισαι καλά καρδιά μου;;; Και εγώ όπως ξέρεις σου έχω μεγάλη αδυναμία :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μείνω πολύ μεσα στο θρεντ λογω πονόδοντου και δουλειάς!!! Θα τα ξαναπούμε αργότερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δεν πειραζει περαστικα :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Καλησπέρα γλυκειά μου Μαριάννα (...να σου είναι όλα καλά!!!)
όπως αντιλαμβάνεσαι εμφανίζομαι αποσπασματικά στο θρεντ ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά είμαι πάντα συνδεδεμένος και ...σε (σας) σκέφτομαι.

"Κακούργα εργασία πόσα μου δίνεις, αλλά και πόσα μου στερείς" :bounce: :bounce: :bounce:

Για ολους το ιδιο ισχυει τετοιες ωρες . Ειμαστε ομως τυχεροι αν σκεφτεις σε αυτους τους καιρους τι τραβανε οι ανθρωποι . Πολυ δυσκολια...........

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kαλησπερα κουκλα Μαριαννα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:ο φιλος μαρουλιας τι λεει θα παη να κανει την μασελα :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom