Καλε τι μασελα λες ταχει ολα τα δοντακια του .Προβλημα με τον φρονιμητη εχει ο καλος μου
Καλησπερα Μαριαννα ..Καλησπερα σε ολη την παρεα.... Εισαι καλα?? Το Ευακι τι ωρα θα ειναι σημερα ???
Καλε τι μασελα λες ταχει ολα τα δοντακια του .Προβλημα με τον φρονιμητη εχει ο καλος μου
Τωρα βγαζει τον φρονιμητηΚαλε τι μασελα λες ταχει ολα τα δοντακια του .Προβλημα με τον φρονιμητη εχει ο καλος μου
Καλησπερα Μαριαννα ..Καλησπερα σε ολη την παρεα.... Εισαι καλα?? Το Ευακι τι ωρα θα ειναι σημερα ???
Καλησπερα μωρο μου .Το ευακι μετα τις 5. :-* :-* :-* :-*
Φιλε amjik την αγκυρας περιμενω νιαου περπατωνταςΠου να παω να φυγω (farkeli) φευγω εγω απο το ευγενες forum με τους
τοσους φιλους και φιλες.
giorgos58 τι περιμενης θυμησε μου γιατι τα κοριτσια μου πηρανε
καιτο λιγο μυαλο που ειχα,
για τα εδω κοριτσια μιλαω ε;;;;;;;;;;;;;
Eδω ειμαστε αλλα ψαχνομαι,την πηρα και δεν ξερω τι να κανω παρακατω σε εστειλα μαιλΑγαπητα μου παιδια που εισαστε ;;;;;;;;;;;;
μας καβαλησανε τα αλλα ποστ....
Αγαπητα μου παιδια που εισαστε ;;;;;;;;;;;;
μας καβαλησανε τα αλλα ποστ....
Φιλε giorgos58 μας κλεβης τα κοριτσια μας.................Eδω ειμαστε αλλα ψαχνομαι,την πηρα και δεν ξερω τι να κανω παρακατω σε εστειλα μαιλ
Ωχωχωχωχ τι φοτω ειναι παλι αυτη και ειναι νωρις ακομη Μαριαννα δικια σου ειναιΕδω ειμαστε μωρο μου στη δουλεια........... :-* :-* :-* :-*
Χαθηκε και τελικα βρηκε τον δρομο για αγκυραςΦιλε giorgos58 μας κλεβης τα κοριτσια μας.................
Ωραιο το αβαταρ σου λες και βρισκομαι στην Αγκυρας.....
Eδω ειμαστε αλλα ψαχνομαι,την πηρα και δεν ξερω τι να κανω παρακατω σε εστειλα μαιλ
Εδω ειμαστε μωρο μου στη δουλεια........... :-* :-* :-* :-*
Μαριαννα θα σε παμε για ηθικη αυτουργια... μας προτρεπεις στη χρηση υπογλωσιων...
Καλως το ρεμαλι........... γιατι μπαρδευεσαι δεν ξερης οτι οιΤι της έστειλες;;; Μάιλ (μίλι) ή e-mail;;;;
Ωχωχωχωχ τι φοτω ειναι παλι αυτη και ειναι νωρις ακομη Μαριαννα δικια σου ειναι