Χμ καταλαβα που το παει ο ατιμος αντρας (Μαρουλομανουλομανουλο) Θελει να με κανει πασα στον Κυριακκο Μητσοτακη για αυτο ανακατευει την πολιτικη........
Το βρήκες Ευάκι, το βρήκες!!!
Χμ καταλαβα που το παει ο ατιμος αντρας (Μαρουλομανουλομανουλο) Θελει να με κανει πασα στον Κυριακκο Μητσοτακη για αυτο ανακατευει την πολιτικη........
Καλησπερα σε ολους. Καλησπερα ερωτα καλησπερα φαρκελι μου .Σε ευχαριστω για την γλυκια παρομοιωση που μου αφιερωσες. Οσο για σενα ερωτα μου ναι ετσι θα γινω μια καραμπινα και θα σε κυνηγαω αν με παρατησεις ποτε
Η οικονομία περισσότερο παρά η πολιτική καθορίζει τα πάντα Ευάκι διότι σύμφωνα με αυτήν κινούνται τα πάντα από τις τιμές των προϊόντων που διαμορφώνονται στην αγορά μέχρι με το ποιά ή ποιός θα είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος, δηλαδή αποδεκτή από οικονομικής-κοινωνικής άποψης. Για αυτόν που ονομάζουν πολλοί κεραυνοβόλο έρωτα, θα συμφωνήσω μαζί σου δεν υπάρχουν πολιτικά ή οικονομικά κριτήρια.
Για σου συναγωνιστη................Μαριάννα μου το ήξερα ότι θα αποδεχόσουν την "γλυκειά παρομοίωση ..."
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (εργάζομαι και σήμερα) πρέπει να αποχωρήσω από το θρεντ και θα δώ την ωραία συζήτηση με το Ευάκι και τους φίλους, αργά σήμερα το βράδυ.
Φιλιά σε όλους.
Η σκέψη μου θα είναι ...και μαζί σας ;)
Το βρήκες Ευάκι, το βρήκες!!!
Δεν καταλαβες......... αφου την ειχε.Τελικα επι της ουσιας δεν απαντησες θα εκανες εσυ μια τετεια σχεση Μαρουλινο μου ????????????????????????????
Τελικα επι της ουσιας δεν απαντησες θα εκανες εσυ μια τετεια σχεση Μαρουλινο μου ????????????????????????????
Δεν καταλαβες......... αφου την ειχε.
Τι να κανω αφου σ αγαπαω κουμπαρε....Βλέπω οτι εκτός από φίλος γείτονας έγινες και δικηγόρος μου!!!!
πηγα την περασμενη εβδομαδα στην αγκυρας να βρω το ευακι αλλα η τσαστα μου ειπε οτι ειχε περιοδο και οτι θα την βρω αυτη την εβδομαδα κανονικα στο ποστο της ελπιζω να την βρω....
Ωρε που παμε ρεεεεεπηγα την περασμενη εβδομαδα στην αγκυρας να βρω το ευακι αλλα η τσαστα μου ειπε οτι ειχε περιοδο και οτι θα την βρω αυτη την εβδομαδα κανονικα στο ποστο της ελπιζω να την βρω....
Εσυ κατα που ελεγες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ωρε που παμε ρεεεεε
Πολυ σωστα Μαρουλινο μου ,αλλα η διαφορα με εμενα που ισως ζω σε ΟΥΤΟΠΙΑ οπως μου ειχαι πει καποιος καποτε , Αλλα δυστηχως ρεαλιστρια δεν μπωρο να γινο στο θεμα σχεση .......
Οσο αφοραει για τους πουλιμενους που προαναφερες ποιο πανω ητε αυτη ειναι οικονομικα αποδεκτοι η οχι εμενα δεν με νοιαζει Καθολου Μα καθολου,, Κι αν αυτοι ολοι κανουν σχεσεις οικονομικου συμφεροντως τοτε για μενα ειναι ΚΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΙΧΗ τελειως...
Αγαπη μου γλυκια για μενα τουλαχιστων ας ειναι μπατηρης να στο πω ωμα και να με γεμιζη σαν ανθρωπος ,,παρα να τα εχει ολα και να μην ξερει τι θελει απο την ζωη του την ιδια ......
Αρα για μενα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ συμβαδιζουν οπως ειπα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;) ;) ;) ;) ;)
Τι εννοεις πολιτικη με την φυσικη της εννοια η αλιγορικα?
Οι ανθρώπινες σχέσεις διαμορφώνονται σύμφωνα με το κοινωνικό και πολλές φορές το οικονομικό επίπεδο του καθενός. Μόνο στις παλιές ταινίες του ελληνικού σινεμά, και πιο προσφατα στο Πρήτι Γούμαν, η πλούσια γνώριζε το φτωχόπαιδο ή το αντίστροφο και το παντρευόταν δηλαδή το αποκαθιστούσε και αυτός γινόταν πλούσιος κι άρα ξέφευγε από τη μισέρια του. Κάποιος που σε αποκάλεσε ουτοπίστρια μάλλον δίκιο θα είχε, πιστεύεις όπως πίστευαν οι μακαρίτες γονείς μου σε κατατάσεις που σπάνια υπάρχουν ή είναι εφικτές. Αν είναι κάποιος είναι μπατήρης πως θα επιβιώσει μια σχέση;;; Με δανεικά;;;
Οι ανθρώπινες σχέσεις διαμορφώνονται σύμφωνα με το κοινωνικό και πολλές φορές το οικονομικό επίπεδο του καθενός. Μόνο στις παλιές ταινίες του ελληνικού σινεμά, και πιο προσφατα στο Πρήτι Γούμαν, η πλούσια γνώριζε το φτωχόπαιδο ή το αντίστροφο και το παντρευόταν δηλαδή το αποκαθιστούσε και αυτός γινόταν πλούσιος κι άρα ξέφευγε από τη μισέρια του. Κάποιος που σε αποκάλεσε ουτοπίστρια μάλλον δίκιο θα είχε, πιστεύεις όπως πίστευαν οι μακαρίτες γονείς μου σε κατατάσεις που σπάνια υπάρχουν ή είναι εφικτές. Αν είναι κάποιος είναι μπατήρης πως θα επιβιώσει μια σχέση;;; Με δανεικά;;;