Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τριτο συννεφακι αρηστερα ειμαι Μαρουλινο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με βλεπεις ??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

>>Σου κουναω το μαντηλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΩΡΟ ΜΟΥυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Η λέξη ουτοπία προέρχεται από το ομοτιτλο βιβλίο του Τόμας Μουρ, πολιτικού στοχαστή και μέντορα του Ερρίκου 8, του μπουχέσα, που αποκεφάλισε τις περισσότερες από τις συζύγους του και τον Μουρ. Σημαίνει το ανέφικτο στην πράξη, τρίτο συννεφάκι από τα αριστερά!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       Τελικα οι οροι αντιστραφηκαν και αντι να απαντατε εσεις απανταμε εμεις. Ας το ελαφρυνουμε λοιπον το θεμα και σε ρωτω γεναιε αντωνιε θα εκανες σχεση με μενα που εχω ευγενικη καταγωγη (πτολεμαιων) και ενα βασσιλειο στην πλατη μου (αιγυπτου) η οχι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εξαλου θα ειχες την πληρη αποκατασταση σου κοινωνικα μονο που οικονομικα θαχανες τη μιση αυτοκρατορια σου ε πως θα τοβλεπες μαρουλαντωνιε :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Η απάντηση είναι ναι, ωραία Κλεοπάτρα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
       Καλησπερα κομαντο . Τι εκπληξη ειναι αυτη εννοω την φιλικη διαθεση σου εναντι του μαρουλακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σας ειδα πολυ σοβαρους σημερα ολους και ειπα να σοβαρεψω και εγω κοριτσαρα μου. :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Συμφωνω απολυτα αγορι μου .Ετσι γινεται και ετσι γινοταν παντα στη ζωη εδω αλλωστε μπαινει και η λεξη (πολιτικη) αφου ολοι γαλουχουντε απο μικρη ηλικια να κανουν την πετυχημενη σχεση που θα περιεχει την οικονομικη αποκατασταση και αν συνδιαζεται και με την ευγενικη καταγωγη ερχεται και η (ιδανικη) καταξιωση που ολοι επιθυμουν. Ωραια ολα αυτα αλλα εδω η ερωτηση που τεθηκε ηταν αλλου ειδους αν θα κανατε εσεις τα αγορια μια σχεση με τρανς .Θαθελα πραγματικα να ακουσω τιγνωμη εχετε αφου πρωτα ξακαθαρισουμε τι σημαινει τρανς. Τρανς ειναι ενας ορος αρκετα παρεξηγημενος στην ελλαδα και περιεχει μεσα ολες τις (κοπελες) ειται εχουν κανει επεμβαση διορθωσης φυλλου η οχι. Ο ορος τρανσεξουαλ που ξεστομισε για πρωτη φορα η χειλουδακη εγινε της μοδας και χαραχτηρισε μια σειρα κοριτσιων που παλεψαν με πολυ θαρρος και ρισκα για να δορθωσουν το λαθος . Ετσι λοιπον η ερωτηση που τεθηκε πρεπει να διαχωρισει ορισμενα κοριτσια απο καποια αλλα χωρις κανενα ιχνος ρατσισμου απλα γιατι αλλο ειναι η τρανς η τραβεστι η τρανσεξουαλ η οπως αλλιως αποκαλειτε τα κοριτσια που δεν εχουν κανει αλαγη απο τα αλλα που διορθωσαν το φυλλο τους και ειναι και νομικα και φυσικα γυναικες . Λοιπον επι αυτου του ορου θαθελα να ακουσω τις γνωμες σας (αν κανατε σχεση με τρανς)

Ποιος Μαρουλογατουλις θα απαντηση εδω ????????????????????????????

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
         Γιαυτο σαγαπω γενναιε μου που ενω καταστρεφεσαι με θελεις .Ετσι απαντας και εμμεσα σε πολλες ερωτησεις χα χα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Λοιπόν από δω και πέρα, τι προτείνεις;;;;;; :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Η απάντηση είναι ναι, ωραία Κλεοπάτρα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλε μου προς το παρων θα λειψω κανα τριωρο να πεταχτω μεχρι τον αρχιεραια μου να παρω κανα χρησμο για αυτην την ολεθρια σχεση που θα συνταραξει κοσμο και ντουνια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Καλε μου προς το παρων θα λειψω κανα τριωρο να πεταχτω μεχρι τον αρχιεραια μου να παρω κανα χρησμο για αυτην την ολεθρια σχεση που θα συνταραξει κοσμο και ντουνια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πετάξου καρδιά μου και εγώ θα κάνω το ίδιο!!!! Ραντεβού μετά τις 10 στο γνωστό σημείο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Μα το αυτονοητο. Ενωση για παντα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Όταν ενώσουμε τα βασίλειά μας (τις κορμάρες μας εννοώ), θα γίνουμε η ισχυτότερη αυτοκρατορία όλων των εποχών (θα γίνει έκρηξη πολλών μεγατόνων), ωραία αυτοκράτειρά μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Όταν ενώσουμε τα βασίλειά μας (τις κορμάρες μας εννοώ), θα γίνουμε η ισχυτότερη αυτοκρατορία όλων των εποχών (θα γίνει έκρηξη πολλών μεγατόνων), ωραία αυτοκράτειρά μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Να μας πειτε το ποτε για να κρυφτουμε στα Λαγουμια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μην ξεχάσεις :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: να πάρεις ξηρά τροφή για τρεις μέρες τουλάχιστον και ωτοασπίδες καλού κακού!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα παρω την Γουισκας μου και πασατεμπο ,Μασκα οξυγονου,Μπαταριες για το ΜΡ3 μου. Το pc μου ........ Και καντε οτι θελετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα παρω την Γουισκας μου και πασατεμπο ,Μασκα οξυγονου,Μπαταριες για το ΜΡ3 μου. Το pc μου ........ Και καντε οτι θελετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα παρουμε ενα υποβρυχιο Ευα που θα τα εχει ολα :think: :think: :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom