Νέα

Άγγελοι ή «Σκυλοφατσες»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Δεν θα ρωτήσω τι προσέχει ένας άντρας σε μια γυναίκα διότι προφανώς όλοι μας το πρώτο που προσέχουμε σε μια γυναίκα είναι προφανώς ένα από τα εξής : πόδια , βίζια, κολο , αν είναι χοντρή η λεπτή η αν είναι κανονική , ψιλή η αδύνατη , ξανθιά η μελαχρινή κλπ . Όλα αυτά τα προσέχουμε και σε μια γυναίκα που ειναι απλά εκθαμβωτική αλλά και σε μια που είναι σκυλί .
Θα ήθελα να ρωτήσω εσείς τι προτιμάτε ? Γυναίκες οι οποίες έχουν καθαρό - αγγελικό πρόσωπο με αψεγάδιαστη ομορφιά ? Η γυναίκες οι οποίες έχουν έκφυλα χαρακτηριστικά προσώπου ?
Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
754
Πόντοι
81
Σιχαίνομαι με όλο μου το είναι τις σκυλομούρες με τα ψεύτικα χείλη που είναι σαν Κωλοτρυπιδες και τα τατουάζ απεχθάνομαι γενικά την τρασιλα και την κακογουστιά (Έχει παραγίνει το κακό)τελείως απωθητικό και ξενερουα κατά την ταπεινή μου άποψη Τίποτα δεν μπορεί να σύγκριθει με μια από φυσικού της χωρίς παρεμβάσεις όμορφη γυναίκα :glasses:

googlis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
1
Για gfe αγγελικό πρόσωπο. Αλλά για pse σκυλόφατσα βγάζει άγρια γούστα.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Για gfe αγγελικό πρόσωπο. Αλλά για pse σκυλόφατσα βγάζει άγρια γούστα.

Το αγγελικό πρόσωπο όμως που σε αιφνιδιάζει με άγριο πορνοσταρικό σεξ είναι εκρηκτικός συνδυασμός. :P

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
η ερωτηση ειναι λιγο ακυρη. Η γυναικα ειναι σαν το αυτοκινητο, το αγοραζεις ή το ενοικιαζεις αναλογα με τις αναγκες σου (γιατι το θελεις)και φυσικα τις δυνατοτητες σου.
Αυτοκινητο σκυλι-φατσα για σκληρες πορνο-καταστασεις, σαν τα ακριβα και γρηγορα αμαξια, τα ενοικιαζεις. Τα παλια toyota για παντα δικα σου, τυπικη ομορφια, καλα εχουν βγει και τα Hyundai,μηχανι σκυλι, αντεχει με το χρονο, απο την αλλη τα VW μονο το ονομα μετρια φατσα και ακριβα στη συντηρηση κτλ....

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
η ερωτηση ειναι λιγο ακυρη. Η γυναικα ειναι σαν το αυτοκινητο, το αγοραζεις ή το ενοικιαζεις αναλογα με τις αναγκες σου (γιατι το θελεις)και φυσικα τις δυνατοτητες σου.
Αυτοκινητο σκυλι-φατσα για σκληρες πορνο-καταστασεις, σαν τα ακριβα και γρηγορα αμαξια, τα ενοικιαζεις. Τα παλια toyota για παντα δικα σου, τυπικη ομορφια, καλα εχουν βγει και τα Hyundai,μηχανι σκυλι, αντεχει με το χρονο, απο την αλλη τα VW μονο το ονομα μετρια φατσα και ακριβα στη συντηρηση κτλ....
Δεν είναι καθόλου άκυρη η ερώτηση . Ρωτάω σε απλά ελληνικά (οποίος θέλει να απαντήσει ) αν του αρέσουν οι γυναίκες που είναι αψεγαδιαστες οι αυτές που έχουν ποιο άγρια χαρακτηριστικά . Δεν αναφέρομαι μόνο για τις επαγγελματίες αλλά γενικά για τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας ... Προσωπικά στην κανονική μου ζωή έχω συνυπάρξει και με γυναίκες που είχαν αγγελικό πρόσωπο και με γυναίκες οι οποίες ήταν άγριες στο πρόσωπο . Τι προτιμώ ανάμεσα σε αυτά τα δυο ? Η απάντηση είναι ότι προτιμώ αυτές που είναι «σκυλιά» διότι ναι μεν όλοι μας θα προσέξουμε μια γυναίκα η οποία έχει Απολλώνεια ομορφιά αλλά εμένα προσωπικά με φτιάχνει και μου αρέσει περισσότερο το ποιο άγριο . Όσον αφορά τον αγοραίο ερωτα θα προτιμήσω μια κοπέλα η οποία είναι δημοφιλής για τις καλές τις επιδόσεις στο άθλημα

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας
Σωστός , αλλά τόσο τα μάτια του λαγού όσο και της κουκουβάγιας έχουν την δίκη τους χάρη .. Εσένα ποια μάτια σου αρέσουν ? Του λαγού η της κουκουβάγιας ?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Όπως στους άντρες έτσι και στις γυναίκες συναντάται πολύ πιο συχνά το καλό σώμα παρά η τέλεια φάτσα. Ο δε συνδυασμός τους ακόμη πιο δύσκολα. Επίσης το μέτριο σώμα ανεβαίνει πολλά επίπεδα και συντηρείται με προσωπική δουλειά ενώ η μέτρια φάτσα θέλει ακριβές πλαστικές επεμβάσεις αμφιβόλου εγγύησης επιτυχίας. Ίσως και με περίεργα ψυχολογικά παρατράγουδα. Άρα έχουμε μάθει να γαμάμε συχνά σκυλιά του πολέμου και σπάνια αγγέλους οπότε καυλώνουμε ταχύτερα στην θέα των πρώτων. Θέμα εθισμού. Πάραυτα τα συλλεκτικά γαμήσια με εμφανισιακά πολύ ολοκληρωμένες γυναίκες αφήνουν μια βαθύτερη αίσθηση πληρότητας. Κολακεύεται η ανθρώπινη τελειομανία. Μετά βαριόμαστε και ψάχνουμε καντίνα για βρώμικο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Η αγγελικης ομορφιας γυναικα ενεργοποιει μεσα μου πραγματα που δεν μπορει να μου τα βγαλει η σκυλοφατσα/τραβελοφατσα. Οπότε, αγγελακια... (δε θα πρεπε να εχει poll το thread?).

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Η αγγελικης ομορφιας γυναικας ενεργοποιει μεσα μου πραγματα που δεν μπορει να μου τα βγαλει η σκυλοφατσα/τραβελοφατσα. Οπότε, αγγελακια... (δε θα πρεπε να εχει poll το thread?).
Είναι και αυτό μια σωστή άποψη ,άλλωστε όπως είπα και ποιο πάνω το αγγελούδι θα προσέξουν όλοι (Βάζω και τον εαυτό μου μέσα ) .. παρόλα αυτά εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δυο προτιμώ τις ποιο «τουπέ»γυναίκες (στο πρόσωπο πάντα ) ...
Όσον αφορά την ψηφοφορία έχεις δίκιο , θα έπρεπε να υπάρχει poll απλά επειδή δεν έχω ακόμα προσαρμοστεί 100% στο νέο bou για αυτό δεν έβαλα ψηφοφορία

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Σκυλόφατσα 100%. Προσοχή όμως! Σκυλόφατσα, όχι ροφόφατσα.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Αν δυο γυναίκες που έχουν ωραίο σώμα η μια έχει άσχημο πρόσωπο ενώ η άλλη όμορφο θα προτιμήσω βεβαίως αυτήν με το όμορφο πρόσωπο
Όχι ότι και η άλλη δεν είναι καλή
Μην το συγχέουμε με μια που έχει ωραίο σώμα και άσχημο πρόσωπο έναντι μιας με άσχημο σώμα και όμορφο πρόσωπο τότε η ασχήμο στο προσωπο είναι σαφώς υπέρτερη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κάτι στο ενδιάμεσο. Ούτε αψεγάδιαστο μοντέλο, ούτε σκυλόφατσα!

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
αν έχει ωραίο σώμα ας είναι και σκατοφατσα :grin:
μόνο το σώμα κοιτάνε οι άντρες τελικά όπως προκύπτει από τις απαντήσεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αν έχει ωραίο σώμα ας είναι και σκατοφατσα :grin:
μόνο το σώμα κοιτάνε οι άντρες τελικά όπως προκύπτει από τις απαντήσεις

Συμφωνώ... σχεδόν απόλυτα! ΟΚ, όχι και σκατόφατσα εντελώς ρε φίλε όμως...!!! :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom