petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 56.523
- Πόντοι
- 41.813
φοβαται μην εχουμε κανα ατυχημα απο το ζορισμαΘα σφίξεις όμως ?
γιατι μαν?
δεν περασες το καστινγκ?![]()
Γαμιόλες....στο διορθωσα λιγο![]()
εσυ βρε γυφτο γιατι δεν κερνας το κοριτσι μια τουλουμπαΓαμιόλες![]()
Μπαίνει μετά το κορίτσι και γίνεται τούρμπο με αυτά που ΓΡΑΦΕΤΕ![]()
Ειναι το κοριτσι του λουμπα???Ποιος ειναι αυτος ο λουμπας?????Χα χα χα χαεσυ βρε γυφτο γιατι δεν κερνας το κοριτσι μια τουλουμπα![]()
Λάθος ερώτηση αγαπητέ.εσφιξες τελικα εδω?![]()
Η κωλαρα στο avatar σου της Αγγελικουλας είναι ??εσφιξες τελικα εδω?![]()
εννοειται μανΗ κωλαρα στο avatar σου της Αγγελικουλας είναι ??
![]()
Είπα εγω οτι δεν τον δεχτηκα; Αυτος δεν θέλει να με κλεισει,και με γεια του με χαρά του,σε αυτο το σαιτ ομως παραπονεμένος δεν μενεις,γιατι τόσες άλλες εχει εκτός απο εμένα@Αγγελική αυτος εδω σε θελει τρελά.
κανε κατι επιτελους.
βαρεθηκα να τον βλεπω να γυρναει σε ολα τα νηματα και να λεει ποσο σε θελει κι εσυ να μην τον δεχεσαι.
![]()
Δεν αναγκάζω κανέναν με το ζόρι επίσης να μου ερθει,οποιος θέλει έρχεται@Αγγελική αυτος εδω σε θελει τρελά.
κανε κατι επιτελους.
βαρεθηκα να τον βλεπω να γυρναει σε ολα τα νηματα και να λεει ποσο σε θελει κι εσυ να μην τον δεχεσαι.
![]()
....με το καθε προφιλΛάθος ερώτηση αγαπητέ.
Ή σωστή είναι πόσες φορές έσφιξε;![]()
Εγώ πάντως θέλω στείλε μου viber να μιλήσουμε εκεί.Νταξει ρε παιδια,δεν θα με πάρουν καποιοι συγκεκριμενοι,θα με πάρουν καποιοι αλλοι.
Ούτε μισήΛάθος ερώτηση αγαπητέ.
Ή σωστή είναι πόσες φορές έσφιξε;![]()
Νά τόν προσέχεις αυτόν Αγγελική είναι ομορφόπαιδο ό τύπος.Ούτε μισή![]()
Πάρτ'ον @dimigoall κι εσύ μωρή κακούργα μην τον ταλαιπωρείς. Μία του μένει για να κλείσει την καριέρα του κι αυτή είσαι εσύ. Απ'τη στεναχώρια του έχει μείνει μ'ένα δόντι όποτε βάζει γελαστό emoji. Δηλαδή θες να του πέσει κι αυτό; Να είναι σαν τον μακαρίτη τον Γεωργίου;Ούτε μισή![]()
Ας κλείσει τοτε ραντεβου σε πμΠάρτ'ον @dimigoall κι εσύ μωρή κακούργα μην τον ταλαιπωρείς. Μία του μένει για να κλείσει την καριέρα του κι αυτή είσαι εσύ. Απ'τη στεναχώρια του έχει μείνει μ'ένα δόντι όποτε βάζει γελαστό emoji. Δηλαδή θες να του πέσει κι αυτό; Να είναι σαν τον μακαρίτη τον Γεωργίου;
Πάρτ'ον @dimigoall κι εσύ μωρή κακούργα μην τον ταλαιπωρείς. Μία του μένει για να κλείσει την καριέρα του κι αυτή είσαι εσύ. Απ'τη στεναχώρια του έχει μείνει μ'ένα δόντι όποτε βάζει γελαστό emoji. Δηλαδή θες να του πέσει κι αυτό; Να είναι σαν τον μακαρίτη τον Γεωργίου;