athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.921
- Πόντοι
- 12.756
ναι εχω μνηστευθειΕίναι αρραβωνιασμένος..
![]()

ναι εχω μνηστευθειΕίναι αρραβωνιασμένος..
![]()
ΟΧΙΈλα φόρμουλα.
Ναι ναι
Κάτι τέτοια ανεβάζεις και δεν θα την γλιτώσεις, κάποιος θα σε γαμήσειΣας καληνυχτίζω
Λεύκανση ή κωλοτρυπιδα και λέιζερ να είναι γυαλί για να σε γλύφουμε και να σπαρταράς απο καβλα καριολαΣας καληνυχτίζω
....τα σιγουρα λες τωρα?!?!Την κουτούπωσα μέσω κλώνου τελικά![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο θέλω,να γαμιέμαιΚάτι τέτοια ανεβάζεις και δεν θα την γλιτώσεις, κάποιος θα σε γαμήσει![]()
....καλα τι εγινε σημερα στον 3ο του Μπιλ?!?!?! Και σε διπλα νημα ενα κοριτσ΄ελεγε οτι ακουγε μια στον 3ο να ουρλιαζει σα να την σφαζανεΜπουμπου μήπως οργώνεις τις τρύπες σου στον 3ο του bill ;
Είσαι κ φαλτσα πανάθεμά σε![]()
Δεν ήμουν εγω ,σήμερα πριβέ πήγα....καλα τι εγινε σημερα στον 3ο του Μπιλ?!?!?! Και σε διπλα νημα ενα κοριτσ΄ελεγε οτι ακουγε μια στον 3ο να ουρλιαζει σα να την σφαζανε![]()
Θα κάνεις δηλαδή τη δική σου επανάσταση στα αμαρτωλά κρεβάτια του Βασίλη και του ιδιωτικού;Επίσης διαθέσιμη και αύριο καποιες ωρες και Τρίτη 25η Μαρτίου
Ναι,βεβαίως,να τιμήσουμε κ την πατρίδα μαςΘα κάνεις δηλαδή τη δική σου επανάσταση στα αμαρτωλά κρεβάτια του Βασίλη και του ιδιωτικού;
Γιούρια και εμπρός αδέρφια ένα πράγμαΝαι,βεβαίως,να τιμήσουμε κ την πατρίδα μας
Ελευθερία ή θάνατος που θα λέμε εκείνη την μέραΓιούρια και εμπρός αδέρφια ένα πράγμα
Θα νιώθεις κι εσύ μέσα σου τα σπαθιά να σε σκίζουν και τα καυτά βόλια να σε χύνουν και όλοι θα φωνάζουν νικάμε αδέρφιαΕλευθερία ή θάνατος που θα λέμε εκείνη την μέρα
Θα σηκώσεις το έθνος στις πλάτες σου τούτη την μέραΕπίσης διαθέσιμη και αύριο καποιες ωρες και Τρίτη 25η Μαρτίου
Σαν Ελληνίδα περήφανηΘα σηκώσεις το έθνος στις πλάτες σου τούτη την μέρα
Τίμησε την μνήμη του Αθ. Διάκου ξεκωλιαρα μου εσύΣαν Ελληνίδα περήφανη