Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.619
- Πόντοι
- 2.046
Καλησπέρα Μέντορα.. Κάνεις reboot ;Καλημέρα παιδιά
Πώς πάει εδώ το Μαδομούνι ?![]()
Καλησπέρα Μέντορα.. Κάνεις reboot ;Καλημέρα παιδιά
Πώς πάει εδώ το Μαδομούνι ?![]()
Καλησπέρα Αγγελική..Σύντομα θα βρεθούμε...Να είσαι πάντα ο εαυτός σου..Παρακαλώ μην γραφετε μαλακίες
Σταματήστε να γραφετε για τρόπο επικοινωνίας ,ενω σε μερικά προφιλ δεν μπορώ καν να στειλω μηνυμα,ειναι κουραστικό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια
ετσι.Παρακαλώ μην γραφετε μαλακίες
ετσι.
βαλε ταξη.
![]()
κωλοπαιδα μαν αφου.
Και που τα λεω δεν τα καταλαβαίνουν πολλοι με το φτωχό τους το μυαλόετσι.
βαλε ταξη.
![]()
@dimigoallΝα σας ενημερώσω επίσης οτι αύριο και μεθαύριο (14 Φλεβάρη Αγίου Βαλεντίνου),είμαι διαθέσιμη καποιες ωρες,Σαββατοκυριακο οχι
Ε ημέρα Αγίου Βαλεντίνου και δεν θα ήμουν διαθέσιμη;
Δυναμιτης σισαι κοριτσαρα!γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Σε περιμένω με χαράΚαλησπέρα Αγγελική..Σύντομα θα βρεθούμε...Να είσαι πάντα ο εαυτός σου..
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ΑγγελικήΚαι που τα λεω δεν τα καταλαβαίνουν πολλοι με το φτωχό τους το μυαλό
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι Αγγελική![]()
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι Αγγελική![]()
...θα γυρναω στους οροφους κ θα φωναζω "Γιωργο/Γιαννη/Nικο/Κωστα, η γυναικα σου!!!!!" κ θα αραξω λομπυ να κανω χαζιΑύριο Μπιλ και πριβε θα λειτουργούν ως ρεζέρβα. Προλαβετε
Έλα,θα έχει πλάκα...θα γυρναω στους οροφους κ θα φωναζω "Γιωργο/Γιαννη/Nικο/Κωστα, η γυναικα σου!!!!!" κ θα αραξω λομπυ να κανω χαζι![]()
![]()
Ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαωρα