Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.325
Το είχαμε πει και απο κοντά αυτο,το γυρίσαμε το ματςΧα χα χα...ναι ρε φίλε όπως τα λες....στα πέναλτι...
Το είχαμε πει και απο κοντά αυτο,το γυρίσαμε το ματςΧα χα χα...ναι ρε φίλε όπως τα λες....στα πέναλτι...
Ναι....εσύ το γύρισες....έκανες την ανατροπή....!!!Το είχαμε πει και απο κοντά αυτο,το γυρίσαμε το ματς
Και πάλι μην γίνουν και αλλες ανατροπεςΘα πρέπει να σου πω ότι έχω ξεκινήσει την προπόνηση οπότε ετοιμάσου....
Χα χα χα...
Καλημέρα,το διαπίστωσες κ εσυ απο κοντά,στα πέναλντι οπως είπαμε το γυρίσαμε στην απο πίσω πόρτα,ανατροπή στα τελευταία λεπτα
Να σας παίξω και στο στοίχημα την επόμενη φορά μπας και κονομήσω κάνα φράγκοΧα χα χα...ναι ρε φίλε όπως τα λες....στα πέναλτι...
Ωχχχχ...οκ καλά που μου το είπες...θα αυξήσω τα χιλιόμετρα της προπόνησης μου....έχω βάλει σκοπό να δω πότε θα εγκαταλείψεις εσύ...να πεις οκ φτάνει κουράστηκα....αν και από την συζήτηση μας δεν το νομίζω αλλά θα προσπαθησωΚαι πάλι μην γίνουν και αλλες ανατροπες
Φίλε στην Αγγελική πόνταρε μπας και πάρεις κάνα φράγκο....αν ποντάρει σε μένα σε βλέπω για κουβά...χα χα χαΝα σας παίξω και στο στοίχημα την επόμενη φορά μπας και κονομήσω κάνα φράγκο
Μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να σε παίξω γκολ γκολ και over για τον αγώνα σου με την κοπέλαΦίλε στην Αγγελική πόνταρε μπας και πάρεις κάνα φράγκο....αν ποντάρει σε μένα σε βλέπω για κουβά...χα χα χα
Και πρακτορείο στοιχημάτων εγινε το νήμα μουΜην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να σε παίξω γκολ γκολ και over για τον αγώνα σου με την κοπέλα![]()
το αρθρο αναφερει την γεννητικοτητα του ιου, πως "κρυβεται/κοιμαται" πως εμφανιζεται κλπ. σε δυο γιατρους που εχω ρωτησει για το εμβολιο και γενικα για τον ιο, η απαντηση ηταν "το θεμα ειναι να βρουμε ποιος ΔΕΝ εχει τον ιο". με λιγα λογια το οτι δεν εχει εμφανισει (εννοω σπυρακια) δεν σημαινει οτι δεν εχεις. δεν σε ειπε αχρηση ή οτι αλλο μπορει να νομιζεις. γνωση σου μετεδωσε για κατι που δεν ξερουμε πως πραγματικα φερεταιΕσυ μου φαίνεται οτι πας να με βγάλεις άχρηστη,δεν ξερω,αυτό καταλαβαίνω,διόρθωσέ με αν κάνω λάθος
Μα και εγω το ειπα,οτι μπορει να κατάλαβα και λάθος,και με βάση αλλα σχόλια που έχει κάνει στο νημα μουτο αρθρο αναφερει την γεννητικοτητα του ιου, πως "κρυβεται/κοιμαται" πως εμφανιζεται κλπ. σε δυο γιατρους που εχω ρωτησει για το εμβολιο και γενικα για τον ιο, η απαντηση ηταν "το θεμα ειναι να βρουμε ποιος ΔΕΝ εχει τον ιο". με λιγα λογια το οτι δεν εχει εμφανισει (εννοω σπυρακια) δεν σημαινει οτι δεν εχεις. δεν σε ειπε αχρηση ή οτι αλλο μπορει να νομιζεις. γνωση σου μετεδωσε για κατι που δεν ξερουμε πως πραγματικα φερεται
Και αν δεις αυτός που το άρχισε το θεμα,αν δεις τα μηνύματά του,εχει γράψει οτι έχει κάνει ακάποτο με call girlτο αρθρο αναφερει την γεννητικοτητα του ιου, πως "κρυβεται/κοιμαται" πως εμφανιζεται κλπ. σε δυο γιατρους που εχω ρωτησει για το εμβολιο και γενικα για τον ιο, η απαντηση ηταν "το θεμα ειναι να βρουμε ποιος ΔΕΝ εχει τον ιο". με λιγα λογια το οτι δεν εχει εμφανισει (εννοω σπυρακια) δεν σημαινει οτι δεν εχεις. δεν σε ειπε αχρηση ή οτι αλλο μπορει να νομιζεις. γνωση σου μετεδωσε για κατι που δεν ξερουμε πως πραγματικα φερεται
Διαφημισεις εχει η τηλοραση ;Καληνύχτα
Οχι ,τραγούδι,μου αρέσει εμένα να βαζω το mad ,σεξ με μουσικήΔιαφημισεις εχει η τηλοραση ;
Αγγελική μου..Οχι ,τραγούδι,μου αρέσει εμένα να βαζω το mad ,σεξ με μουσική
Α σου αρέσει και εσένα ;Αγγελική μου..
![]()
Μου αρεσει ο χαρακτήρα σου.Α σου αρέσει και εσένα ;
Σε ευχαριστώ πολύΜου αρεσει ο χαρακτήρα σου.