b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.870
- Πόντοι
- 216
Για όσους πιστεύουν ότι δεν έχουν μολυνθεί ποτε με HPV.
Με Μουσουλμάνικα Αλβανα σκουπίδια δεν συναναστρέφομαι τυπε. Έτσι μου έμαθε η μάνα μου που κατά δήλωση σου τριγυρνάς.. Τώρα τι σου έμαθε η δικιά σου νομίζω είναι εμφανές...Εάν θες στα λέω και μπροστά μπασταρδε
Ωραία τεχνική, αργά και βασανιστικά μέχρι να τελειώσει?Δεν σας έχω δείξει με πίπα,ας σας δείξω τωρα
Δεν παίζει ρολο η καταγωγή,είδαμε και μερικούς ΕλληνεςΜε Μουσουλμάνικα Αλβανα σκουπίδια δεν συναναστρέφομαι τυπε. Έτσι μου έμαθε η μάνα μου που κατά δήλωση σου τριγυρνάς.. Τώρα τι σου έμαθε η δικιά σου νομίζω είναι εμφανές...
Δες τα προηγούμενα μηνύματα και δεν θα καταλάβειςΈλα Αγγελική πες την αλήθεια ο τυπας στην έχει πέσει και έχει φάει κόλλημα μαζί σου...
Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η εμμονή
Ναι κάτι έχω δει και εδώ καταλάβει πολλά.Δες τα προηγούμενα μηνύματα και δεν θα καταλάβεις
Μα τον εχω κάνει κ μπλοκ απο το βαιμπερ,και πώς στο διαολο μου εκανε κληση,ναι,μολις αρχισα να γραφω,ειδα να μου κανει κληση στο βαιμπερ,και φυσικα δεν το σήκωσα. Ναι,χαζος δεν είσαι να μην κατάλαβεςΝαι κάτι έχω δει και εδώ καταλάβει πολλά.
Η καλύτερη λύση είναι μπλόκ
Απλά είναι μαλακία να λέγονται τέτοια πράγματα για κοπέλα του χώρου όταν δεν ισχύουν και όταν άτομα που σε συνάντησαν πρόσφατα λένε ακριβώς το αντίθετο.Μα τον εχω κάνει κ μπλοκ απο το βαιμπερ,και πώς στο διαολο μου εκανε κληση,ναι,μολις αρχισα να γραφω,ειδα να μου κανει κληση στο βαιμπερ,και φυσικα δεν το σήκωσα. Ναι,χαζος δεν είσαι να μην κατάλαβες
Και επίτηδες τα λεει γ να κάνει φασαρίεςΑπλά είναι μαλακία να λέγονται τέτοια πράγματα για κοπέλα του χώρου όταν δεν ισχύουν και όταν άτομα που σε συνάντησαν πρόσφατα λένε ακριβώς το αντίθετο.
Για όλους μας πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία και δεν κάνουμε αστεία με αυτά...
υπεροχη οπως παντα ,η προσχαρη δροσερη χαμογελαστη και ερωτικη μας αγγελικη ! εισαι αστερι !Καληνύχτα
Καλημέρα,το διαπίστωσες κ εσυ απο κοντά,στα πέναλντι οπως είπαμε το γυρίσαμε στην απο πίσω πόρτα,ανατροπή στα τελευταία λεπταΈτσι μπράβο αγγελική δώστα όλα......Η ακούραστη αγγελική μας....
Δώσε αγγελική...!!!! Μέχρι να σβήσει ο ήλιος...
Και εμείς τελεια είχαμε περάσει,και στο μέλλον ακόμα πιο δυναμικά θα επανέλθουμευπεροχη οπως παντα ,η προσχαρη δροσερη χαμογελαστη και ερωτικη μας αγγελικη ! εισαι αστερι !
για μενα ηταν κατι πανω απο τελεια ! ειχες και εχεις ολο το πακετο : χαρακτηρα και καβλα μαζι !Και εμείς τελεια είχαμε περάσει,και στο μέλλον ακόμα πιο δυναμικά θα επανέλθουμε
Οπως και εσυ,άνθρωπος πανω απ ολα ησουν,έχουμε και το κοινο σημειο που μας αρεσει να ψάχνουμε για ξενες γλωσσεςγια μενα ηταν κατι πανω απο τελεια ! ειχες και εχεις ολο το πακετο : χαρακτηρα και καβλα μαζι !
ναι οντως ! εχουμε πολυ ενδιαφερον χομπι !Οπως και εσυ,άνθρωπος πανω απ ολα ησουν,έχουμε και το κοινο σημειο που μας αρεσει να ψάχνουμε για ξενες γλωσσες
σε ευχαριστω τα μαλα Αγγελικη !Οπως και εσυ,άνθρωπος πανω απ ολα ησουν,έχουμε και το κοινο σημειο που μας αρεσει να ψάχνουμε για ξενες γλωσσες
Εσυ μου φαίνεται οτι πας να με βγάλεις άχρηστη,δεν ξερω,αυτό καταλαβαίνω,διόρθωσέ με αν κάνω λάθος
Για όσους πιστεύουν ότι δεν έχουν μολυνθεί ποτε με HPV.