Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.983
Δεν ετυχε να με βγαλουν φωτοΝαι αλλά κ συ δεν δείχνεις τίποτα
Δεν ετυχε να με βγαλουν φωτοΝαι αλλά κ συ δεν δείχνεις τίποτα
τυπε εχουμε αναλογο νημα,μη μπαχαλευεις της κοπελλας εδωΒγάζω φώτο βίντεο με υπότιτλους, επαγγελματική δουλειά, τιμές λογικες
Είδα οτι δεν μου αρέσειΌταν ξεκίνησες, δεν σε χύνανε στο στόμα ή σε βαθυτσιμπουκώνανε; Τί άλλαξε τώρα;
Μεγάλο αγώνα !!Κάνουμε αγώνα να φύγουν οι μπαχαλακηδες κ δε το έχεις καταλάβει ρε 5μορφη
Κύμα ???Είδα οτι δεν μου αρέσει
Ξυνά ή πικρά???Είδα οτι δεν μου αρέσει
Αλήτες !!!Σε άλλο νήμα κάποιος σε αποκάλεσε φραπεδιερα αγγελω. Θα απαντήσεις η θα εκνευριστώ πάλι ;
Αλήτες !!!Σε άλλο νήμα κάποιος σε αποκάλεσε φραπεδιερα αγγελω. Θα απαντήσεις η θα εκνευριστώ πάλι ;
ΝαιιιιιιιιΘέλετε να διαβάζετε ασχετα;
Σου ξυνιζαν ???Είδα οτι δεν μου αρέσει
Μην μασάς Αγγέλω είσαι δύναμη εσύ !!Ε οσο περισσοτερες κριτικες,τόσο το καλύτερο
Ναι ρε αγγελω αλλα ένας πάλι στη κριτικη είπε ότι έχεις σωσίβιο στη μέση , πάμε καλά ? Σε παραλία σε πήδηξε δηλαδή ?Ε οσο περισσοτερες κριτικες,τόσο το καλύτερο
Δεν ντρέπονται !!!Ναι ρε αγγελω αλλα ένας πάλι στη κριτικη είπε ότι έχεις σωσίβιο στη μέση , πάμε καλά ? Σε παραλία σε πήδηξε δηλαδή ?
Πάλι καλά που κρατήθηκα μη του απαντήσω οπως ξέρω .
Ξέρετε ομως απο πριν τις όποιες ατέλειές μου,και όποιος έχει θεμα,απλά δεν έρχεται,κατανοητό; Εδω σε καποιους αρέσουν οι plus size,εσενα τι σε νοιάζει αν ο αλλος έχει τα δικα του γουστα; Και με πλαστικες κούκλες καποιοι τη βρίσκουν αμα το παίρνουμε ετσιΝαι ρε αγγελω αλλα ένας πάλι στη κριτικη είπε ότι έχεις σωσίβιο στη μέση , πάμε καλά ? Σε παραλία σε πήδηξε δηλαδή ?
Καπως έτσι χαχαΣου ξυνιζαν ???
Απάντα ελεύθερα,εσυ απλά μην με κλείσεις,να σου θυμισω οτι εχεις εδω άπειρες επιλογέςΝαι ρε αγγελω αλλα ένας πάλι στη κριτικη είπε ότι έχεις σωσίβιο στη μέση , πάμε καλά ? Σε παραλία σε πήδηξε δηλαδή ?
Πάντως σε βλέπω ψιλοπεσμένη έχει συμβεί κάτι ????Απάντα ελεύθερα,εσυ απλά μην με κλείσεις,να σου θυμισω οτι εχεις εδω άπειρες επιλογές
Όλα χρήσιμα είναιΘέλετε να διαβάζετε ασχετα;