cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Είμαι σε δωμάτιο πριβέ
Όλα χρήσιμα είναιΘέλετε να διαβάζετε ασχετα;
Δεν τρωγαν τις σωστές τροφές πριν μάλλον. Μετά τα κοψίδια και τα τζατζίκια πικρίζει το σπερμα.Σου ξυνιζαν ???
Απλά με νευριαζει το οτι κανει λες και τον αναγκάζουν να παει μαζι μου και ψαχνει να βρει τροπο να το αποφύγει,δεν του κάνω; Εχει τοσες άλλες να πάειΠάντως σε βλέπω ψιλοπεσμένη έχει συμβεί κάτι ????
Α καλαΚαλησπέρα Αγγελική έχεις χρόνο τώρα
Γράφεις και κάτι αστείαΔεν τρωγαν τις σωστές τροφές πριν μάλλον. Μετά τα κοψίδια και τα τζατζίκια πικρίζει το σπερμα.
Η συνταγή είναι μόνο ανανας πριν
Τρολ είσαιΕίμαι σε δωμάτιο πριβέ
Από φέτος της ξυνίζουν. Πέρσι, όχι.Σου ξυνιζαν ???
Είσαι εκτός θέματος νομίζω . Και σε σύγχυση έχεις μπερδέψει πολλά θέματα. Δεν βγαίνει συμπέρασμα . Μήπως να πήγαινες για ξεκούραση !!!Μου αρέσει που για εμένα ξερετε να λέτε,ενω γ εναν εδω που κοροιδευε χωρις ντροπή θέμα υγειας τοτε που εβγαλα το φρονιμιτη μου και τι πόνο ειχα τραβηξει,και με έλεγε ειρωνικα η φαφουτω,εκει μοκο δεν μιλήσατε. Βαζω στοιχημα οτι μολις θα διάβασε την υποθεση της Ιωαννας με το βιτριολι ,θα γέλαγε και θα είπε για τη δραστιδα"καλά της εκανε,ετσι να μάθει",και θα είναι και υπερ της βίας γυναικών και παιδιών,μην υποστηρίζει ακομα και βιασμούς και μην λεει "καλά εκανε,να μην εβγαινε σαν ξεκωλο η γυναικα"ή και για γυναικοκτονιες μην ειναι της αποψης "να καθοταν στ αυγα της η γυναικα,να μην την σκότωνε.Μην υποστηρίζει ακομα και το Μιχο που βίαζε τη 12χρονη και μην είπε "εφαγε καλα το μικρο". Αν μαθαινα δηλαδη οτι καποιοι σαν αυτο το ποιον εχουν σπασει στο ξύλο γυναίκα ή παιδι,δεν θα μου εκανε εντυπωση. Με συγχωρείτε,αλλά μου δινουν πάτημα να σκεφτομαι κατι τετοια γ καποιοι π κοροιδευουν θεματα υγειας χωρις να ξερουν τι περνάει ο αλλος. Που αυτά είναι πολύ λεπτά ζητήματα
Απλά πολλοι με έχουν νευριάσει εδω μεσα,που αμα πουνε καφριλικια οι άντρες, δεν τρέχει τιποτα,ενω αμα μιλήσω εγω,με πηρε και με σήκωσε. Αρκετά ομως,θα τους ξεφτιλίζω αναλόγως και εγω τώραΕίσαι εκτός θέματος νομίζω . Και σε σύγχυση έχεις μπερδέψει πολλά θέματα. Δεν βγαίνει συμπέρασμα . Μήπως να πήγαινες για ξεκούραση !!!
Σε ποιους αναφέρεσαι ????Απλά πολλοι με έχουν νευριάσει εδω μεσα,που αμα πουνε καφριλικια οι άντρες, δεν τρέχει τιποτα,ενω αμα μιλήσω εγω,με πηρε και με σήκωσε. Αρκετά ομως,θα τους ξεφτιλίζω αναλόγως και εγω τώρα
Γενικα σε οσους κραζουν,ενω πολυ απλα μπορούσανε να μην βλέπουν καν το νήμα μου,λες και τους υποχρέωσε κανένας. Ή ενας π ειχε γραψει οτι θα με εδιωχνε αμα του εμφανιζομουν,ρε φίλε αφου το ξερεις,τοτε ποιος ο λόγος να με καλούσες και να πληρωσεις και δωμάτιο,και να σπαταλήσεις κ χρονο να έρθεις στο ξενοδοχειο,ενώ εχεις δει ποια είμαι. Αυτο ομως το ξέρω οτι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλουςΣε ποιους αναφέρεσαι ????
Καλά εσύ εμένα με ακυρωσες αν θυμάσαι γιατί κάτι δεν σου κολαγε !!!Γενικα σε οσους κραζουν,ενω πολυ απλα μπορούσανε να μην βλέπουν καν το νήμα μου,λες και τους υποχρέωσε κανένας. Ή ενας π ειχε γραψει οτι θα με εδιωχνε αμα του εμφανιζομουν,ρε φίλε αφου το ξερεις,τοτε ποιος ο λόγος να με καλούσες και να πληρωσεις και δωμάτιο,και να σπαταλήσεις κ χρονο να έρθεις στο ξενοδοχειο,ενώ εχεις δει ποια είμαι. Αυτο ομως το ξέρω οτι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους
Αααα δεν θυμόμουν οτι ήσουν εσυ,το είχα ξεχασει εντελώς,πού να θυμάμαι και εγω τοσα ονοματα χρηστώνΚαλά εσύ εμένα με ακυρωσες αν θυμάσαι γιατί κάτι δεν σου κολαγε !!!
Και τώρα άλλαξες γνώμη ???Αααα δεν θυμόμουν οτι ήσουν εσυ,το είχα ξεχασει εντελώς,πού να θυμάμαι και εγω τοσα ονοματα χρηστών
Εμένα αμα με χαλάσει κατι,τελος,δεν αλλάζω γνώμη.αλλά λεω καλά να ειναι ο άνθρωπος,υγεία να έχειΚαι τώρα άλλαξες γνώμη ???
Καλά δεν υπήρχε περίπτωση να σε παρακαλέσουμε κοπελιά μεγάλη η χάρη σου δεν νομίζεις ??? ΑιντεεεΕμένα αμα με χαλάσει κατι,τελος,δεν αλλάζω γνώμη.αλλά λεω καλά να ειναι ο άνθρωπος,υγεία να έχει
Καλά δεν θα σε παρακαλέσω κιόλας !!Εμένα αμα με χαλάσει κατι,τελος,δεν αλλάζω γνώμη.αλλά λεω καλά να ειναι ο άνθρωπος,υγεία να έχει