athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.402
- Πόντοι
- 12.756
εσφιξες εσυ Αγγελικη;Γαμιόλα![]()
εσφιξες εσυ Αγγελικη;Γαμιόλα![]()
....μαγκα μου αθηνεζε, ΟΛΟΙ σφιξαν μου φαινεται αλλα δεν βγαζει αχνα κανενας τουςεσφιξες εσυ Αγγελικη;
Σιγά σιγάεσφιξες εσυ Αγγελικη;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ? .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣιγά σιγά
Βρε λες ;εσφιξες εσυ Αγγελικη;
Λαθος,είμαι 60Καποιος που την πήρε να μας πει την πραγματικη ηλικία? Στις φωτο φαινεται 45+ αν δεν κάνω λάθος.
Σοβαρά τώρα; Το κορίτσι μικροδείχνει, ειδικά στο πρόσωπο..Καποιος που την πήρε να μας πει την πραγματικη ηλικία? Στις φωτο φαινεται 45+ αν δεν κάνω λάθος.
εσφιξες εσυ Αγγελικη;
Βρε λες ;![]()
παλι απο το καζανι του καλοριφερ εβαλες και πινεις
Θείτσα τι δουλειά έχεις εδώ; Γρήγορα στο σπίτι σου για χαμομηλάκι με παξιμάδι και τα χάπια σου γιατί καραδοκούν εμφράγματα και εγκεφαλικά. Μη μας μείνεις και στον τόποΛαθος,είμαι 60![]()
Αναμένουμε την κριτική σας αγαπητέΡε με την καρτέλα κριτικών τί θα γίνει; θά κάνει κανείς σεφτε ;
Όχι αγαπητέ, είπες θά ανεβάσεις τήν δική σου πρώτος , αααα δίκαια πράγματαΑναμένουμε την κριτική σας αγαπητέ![]()
Αναμένουμε την κριτική σας αγαπητέ![]()
η εμπειρια σας και των δυο σας θα μας βοηθησει ολους μας στο μπου.Όχι αγαπητέ, είπες θά ανεβάσεις τήν δική σου πρώτος , αααα δίκαια πράγματα![]()
Έχω προσπαθήσει από το πρωί .Όχι αγαπητέ, είπες θά ανεβάσεις τήν δική σου πρώτος , αααα δίκαια πράγματα![]()
Θέλω νά έχω έμπνευση για νά γράψωη εμπειρια σας και των δυο σας θα μας βοηθησει ολους μας στο μπου.
αναμενουμε με αγωνια να σας διαβασουμε.![]()
Μπορείς να μου στείλεις ένα τηλέφωνο για ραντεβού απόψε το βράδυ ή αύριο βράδυ ;Καί επίσημα πλέον καλή αρχή.
Περιμένω την κριτική με τά περισσότερα σχόλια![]()