Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.950
- Πόντοι
- 736
Αρα πιπα 1 ωρα η μεχρι να χυσει 2 φορες δεν εχεις θεμα?Δαχτυλιασμα παντως δεν δεχομαι γτ με ενοχλει
Αρα πιπα 1 ωρα η μεχρι να χυσει 2 φορες δεν εχεις θεμα?Δαχτυλιασμα παντως δεν δεχομαι γτ με ενοχλει
Καλησπερα! Πως σε βρισκουμε ομως για να μας ξεκαυλωσεις μετα ?Για να σας καληνυχτίσω και να σας καυλώσω
Εγω ομως γαμαω οποτε το νου σουΔε γαμαω πουστρακια, σου το δηλωνω να μην τρεχεις ξωπισω μου παρακαλωντας.
Εγω ομως γαμαω οποτε το νου σου
Γιατί έτσι θηλυκό μου; Στο είπα με καλοσύνη και αγάπη.Σε καμία περίπτωση,ούτε στον ύπνο σου
Με κάλυψες απόλυτα κοριτσάρα. Ολα ειναι θεμα διαθεσης της στιγμής και χημείας με τον άλλο, αλλιως ειναι σα να μπαίνει κασέτα!Καθε συναντηση είναι διαφορετική και αναλογα τον ανθρωπο
Oχι φυσικα. Εχεις δικιο.Πάντα υπάρχουν κι εξαιρέσεις, όμως αυτό δεν θα πει ότι είναι ούτε σωστό ούτε υγιές. Έχω άδικο;
Και καλά του έκανα,που λεει τετοιο πραγμαΠως τον πετσόκοψες έτσι ρε μανάρα
Δεν αξίζει καν να συνεχίσω αυτη τη συζήτησηΓιατί έτσι θηλυκό μου; Στο είπα με καλοσύνη και αγάπη.
Ε τωρα μονο πιπα δεν λεειΑρα πιπα 1 ωρα η μεχρι να χυσει 2 φορες δεν εχεις θεμα?
Τι καύλα εισαι μωράκι.. Το γουστάρεις πραγματικά!Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Το καταευχαριστήθηκα,με μένα εχει αληθινό,οχι μηχανικοΤι καύλα εισαι μωράκι.. Το γουστάρεις πραγματικά!
Κρίμα, δεν σε πρόλαβα στην Θεσσαλονίκη που ήρθες...Το καταευχαριστήθηκα,με μένα εχει αληθινό,οχι μηχανικο
Αν ξαναερθω για διακοπές μην την εχω συνδυάσει,γτ το εσκορτ δεν μου πέτυχε εκει,αστο,πονεμένη ιστορία,αλλά χαλαλι τελικά πέρασα καλά στην εκδρομη,με ωραιες εξόδουςΠαίζει να ξαναέρθεις;;;
Και το λεει και έτσι δημόσια σαν να μη συμβαινει τίποτα,και τι περίμενε;Έλα ντε;;;; Κάπου έχει χαθεί η μπάλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να πει ρε συνάδελφε. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα.
Δεν ξερω,αν εχω καλή παρέα ίσωςΠαίζει να ξαναέρθεις;;;
Καλύτερα φανερά από το να στο πει όταν θα είναι έτοιμος να στον βάλειΚαι το λεει και έτσι δημόσια σαν να μη συμβαινει τίποτα,και τι περίμενε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξερω,αν εχω καλή παρέα ίσως
Ναι,και τώρα ξέρω να μην κλείσω καν ραντεβούΚαλύτερα φανερά από το να στο πει όταν θα είναι έτοιμος να στον βάλει
Δραστικά μέσαΝαι,και τώρα ξέρω να μην κλείσω καν ραντεβού
Κακώς. Το να μην κλείσεις ραντεβού είναι το πρώτο. Επίσης θα πρέπει μεταξύ σας και καθαρά συναδελφικά να αλληλοενημερώνεστε και να βάλετε τέτοιους σε blacklist.Ναι,και τώρα ξέρω να μην κλείσω καν ραντεβού
Και λεει κιολας οτι μου το ζητησε με αγάπη,ούτε και κατάλαβε τίποταΔραστικά μέσα
Μα εγω τον έβαλα ηδη αυτον π είπε για ακαποτο,και δημοσίως κιολας,εκει,να το βροντοφωναξει χαχαχαΚακώς. Το να μην κλείσεις ραντεβού είναι το πρώτο. Επίσης θα πρέπει μεταξύ σας και καθαρά συναδελφικά να αλληλοενημερώνεστε και να βάλετε τέτοιους σε blacklist.
Μπορεί να είχε σοβαρό σκοπό ο άνθρωποςΚαι λεει κιολας οτι μου το ζητησε με αγάπη,ούτε και κατάλαβε τίποτα