Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.088
Ναι ,ετσι του έγινε του συναγωνιστή......
Ναι ,ετσι του έγινε του συναγωνιστή......
Ναι ,ετσι του έγινε του συναγωνιστή
Μην αντιγράφεις το σήμα κατατεθέν στο τέλος των κριτικών μου. Αυτό ακριβώς τους γραφω,ΠΑΝΤΑΦυσικά ομως δεν σημαίνει οτι θα έχουν όλοι την ίδια εμπειρία μαζι μου οπως ο συναγωνιστης που έγραψε οτι πέρασε τέλεια. Οποιος και τα καλύτερα να γραψει,δεν πάει να πει οτι έτσι θα είναι και τα ραντεβου των άλλων
παραφανηκε καβλιαρα μου !Καλησπέρα! Ε δεν φάνηκε οτι πέρασα τέλεια; Εκανα τα μαγικά μου και στον έκανα πέτρα
ΜικροΜεσαιο Παντος τον Βλεπω το φιλο μου.... Με την εννοια = Οτι δινεις κολο ! , Αλλα Αναλογα το Μεγεθος... Να Υποθεσω ?Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Γελασα Πολυ ! Με τον Τροπο που τα λες !!! Αλλα !!!! Ειναι 100% Ετσι τα πραγματα ! Οκ Οχι και 13 αλλα 16-18 Σιγουρα !!!!!!!!!!!!!!32 παρθένος .... είναι πολύ ζόρικα ....
Ειδικά ΑΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ , έχει θέμα.
Δεν πρέπει να το πει , ΦΥΣΙΚΑ , πουθενά .... αλλά και πάλι ... δεν κρύβεται ....
Γυναίκες πολύ μικρότερες ... έχουν φάει πολύ ψωλή ....
Το ότι αντέχει παρθένος σεαυτή την ηλικία, δείχνει και έλλειψη δυναμισμού.
Εγώ που είμαι λίγο πιθηκάνθρωπος πρωτόγονος, δεν κρατιόμουν ούτε μέχρι τα 13.
Δεν μπορώ να με φανταστώ να μην γάμαγα πιτσιρικάς.
Θα έσκαβα τη γη με τα νύχια.
Θα γκρέμιζα κολώνες από μπετό με κλωτσιές.
Θα έκοβα σίδερα με τα δόντια.
Δεν αντεγραψα τίποτα,μονη μου το σκεφτηκα,και πού να θυμαμαι εγω τι έγραψε ο καθεναςΜην αντιγράφεις το σήμα κατατεθέν στο τέλος των κριτικών μου. Αυτό ακριβώς τους γραφω,ΠΑΝΤΑ
Αφου ησουν ορεξατος και με συμπεριφορά,και καλη επικοινωνια είχαμε,και ειχες καλό εργαλείο,στο ανταπέδωσα στο μέγιστο,δεν σε ξεχνάωπαραφανηκε καβλιαρα μου !
Απλά δίνω ευκαιρία στην καθε πουτσα,και αν βγει βγήκεΜικροΜεσαιο Παντος τον Βλεπω το φιλο μου.... Με την εννοια = Οτι δινεις κολο ! , Αλλα Αναλογα το Μεγεθος... Να Υποθεσω ?
Καλημέρα φιλεναδα μπορείς να μας πεις πως σε βρίσκουμε ?Καλημέρα σας ,ραντεβού δεν θα κάνω τις επόμενες 5 μέρες,διοτι απο το πρωί,περίοδος. Ακυρα δηλαδή οτι ραντεβού εκλεισα γ αυριο
Καλημέρα υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσουμεΚαλημέρα σας ,ραντεβού δεν θα κάνω τις επόμενες 5 μέρες,διοτι απο το πρωί,περίοδος. Ακυρα δηλαδή οτι ραντεβού εκλεισα γ αυριο
Ήρθε ο κόκκινος στρατός τέρμα η διασκέδαση. Υπομονή συναγωνιστές θα έρθουν καλύτερες μέρεςΚαλημέρα σας ,ραντεβού δεν θα κάνω τις επόμενες 5 μέρες,διοτι απο το πρωί,περίοδος. Ακυρα δηλαδή οτι ραντεβού εκλεισα γ αυριο
Καλησπέρα αγάπη ραντεβού κάνεις σήμερα?Μην μου στέλνετε για ραντεβου γ σημερα και για τις επόμενες 5 μερες. Ελληνικά μίλησα,οχι κινέζικα ή γιαπωνέζικα,λες και δεν ξέρετε να διαβάζετε
Αν είσαι ο Δρακουλας ναι χαχαχαΚαλησπέρα αγάπη ραντεβού κάνεις σήμερα?
θέλω λίγο αίμα απόψεΑν είσαι ο Δρακουλας ναι χαχαχα
Α καλα εσύ τρολάρεις γ τα καλαθέλω λίγο αίμα απόψε