Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.312
- Πόντοι
- 4.496
Γαμα το κωλο μου καλα,και το μουνι λιγακι?Ξέχασες κ το μουνί
Γαμα το κωλο μου καλα,και το μουνι λιγακι?Ξέχασες κ το μουνί
Τυπε μπορει να ειναι η φυσικη της μυρωδια ετσι και οκ δεν εκανε ντουζ για το χ η ψ λογο εκει ειναι λιγο φαουλ θα μπορουσε ο φιλος να την πει απο τα λαθη μαθαινουμε λαθος του που δε την ειπεΔηλαδή η καθαριότητα και η μυρωδιά είναι απλά μη αποδεχόμενα αρνητικά και όχι βασικά ? « Ένθεν και ένθεν «
Φίλε επίτηδες δεν της είπα γιατί ήθελα να κάνει ότι θέλει και να την παρατηρήσω. Δεκτό το σχόλιο σου κατά τα άλλα.Τυπε μπορει να ειναι η φυσικη της μυρωδια ετσι και οκ δεν εκανε ντουζ για το χ η ψ λογο εκει ειναι λιγο φαουλ θα μπορουσε ο φιλος να την πει απο τα λαθη μαθαινουμε λαθος του που δε την ειπε
Hθελα να συνεχίσω τα του αγωναΦίλε επίτηδες δεν της είπα γιατί ήθελα να κάνει ότι θέλει και να την παρατηρήσω. Δεκτό το σχόλιο σου κατά τα άλλα.
To ξερω το καταλαβα αλλα λαθος σου που δε την ειπες γιατι οπως εγραψα απο τα λαθη μαθαινει καποιος και βελτιωνετεΦίλε επίτηδες δεν της είπα γιατί ήθελα να κάνει ότι θέλει και να την παρατηρήσω. Δεκτό το σχόλιο σου κατά τα άλλα.
Το καταλαβαμε μην ανησυχεις δε σου παιρνουμε το κεφαλιHθελα να συνεχίσω τα του αγωνα
ΟρμαωωωΕγώ πιστεύω ότι ραντεβού με ραντεβού θα γίνεται όλο και καλύτερη!!! Όρμα Αγγελικούλα!!!!!
Καλησπέρα σου έχω στείλει pmΟρμαωωω
Ρουφα τους και το μεδούλι να φεύγουν από το ραντεβού παραπατωντας για να μάθουν!!!!!Ορμαωωω
Μη μου βάζεις ιδεες...Ρουφα τους και το μεδούλι να φεύγουν από το ραντεβού παραπατωντας για να μάθουν!!!!!
Να σου βαζουμε,να παρουν καναν σηκωτο καμια μερα απο το ξενοδοχειο,να μαθουν αυτοι....Μη μου βάζεις ιδεες...
Δεν είσαι ο μόνοςΚαλησπέρα σου έχω στείλει pm
Θελουμε φωτο με ανοιχτη τη πατουρα μετα απο ξεκωλιασμαΔείτε τι σας έχω,και τον δίνω κιόλας
Οχι ,ποτέDuo με γυναίκα θα έκανες ;
Μόνο που εγώ συνεννοηθηκα. ΧαχαχαΔεν είσαι ο μόνος
Και πολύ καλά έκανες, την ευχαριστήθηκα αυτή σου την απόφασηHθελα να συνεχίσω τα του αγωνα
Είναι επιλεκτική το κατάλαβα. Δεν θα παρακαλάμε όμως.Μόνο που εγώ συνεννοηθηκα. Χαχαχα
Κατσε,μπορει ακόμα να μην τα εχω δει μερικα μηνυματαΕίναι επιλεκτική το κατάλαβα. Δεν θα παρακαλάμε όμως.