Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 1.076
Είσαι πολύ καλήΚατσε,μπορει ακόμα να μην τα εχω δει μερικα μηνυματα
Είσαι πολύ καλήΚατσε,μπορει ακόμα να μην τα εχω δει μερικα μηνυματα
Τα της κολονοσκοπησης εννοείς...Hθελα να συνεχίσω τα του αγωνα
Είσαι ρομαντικός και εσύ...Θελουμε φωτο με ανοιχτη τη πατουρα μετα απο ξεκωλιασμα
Με οτι περιλαμβάνεται στον αγώναΤα της κολονοσκοπησης εννοείς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι ρομαντικός και εσύ...
Με 2 άντρες?? Δε θυμάμαι αν έχεις αναφέρει κάτι γιαυτό σε ρωτάω!Οχι ,ποτέ
Εφόσον δίνει και την πίσω πόρτα δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα να πάει με δυο, σωστά; @ΑγγελικήΜε 2 άντρες?? Δε θυμάμαι αν έχεις αναφέρει κάτι γιαυτό σε ρωτάω!
Καλημέρα,μα λέω ποιος ο λόγος να τα επαναλάβω άμα δεν πέρασα καλά; Την πρώτη φορά ομως δεν θα δεχτώ καν συνάντηση να τον δω ή αν ο αλλος γινει επιμονος με ποσα μηνυματα ή αμα δεν συμφωνουν οι προτιμησεις μας στο σεξ ή αν δεν μου αρέσει ο τρόπος ομιλίας του και εχει προσβλητικό υφος. Οπως αντίστοιχα και εσείς ,αμα δεν περάσετε καλά με καποια,δεν ξαναπατεΤίποτα να μην αλλάξει!! Η κοπέλα κατά δήλωσή της είναι amateur!! Επίσης έχει μεγαλύτερη ζήτηση από όσα ραντεβού μπορεί να προσφέρει!!!
Η ίδια λέει ότι απολαμβάνει τα ραντεβού και καβλώνει. Σε όσα δε γίνεται αυτό, δεν τα επαναλαμβάνει.
Άρα δεν πουλάει επαγγελματισμό οπότε είναι μάταιη κάθε προσπάθεια να τη φέρουμε στα "νερά" μας.
@Αγγελική keep going!!!
Παρεμπιπτόντως @SilverAries ωραία και αντικειμενική κριτική!
Μακάρι να σου βγει αυτό και στην συνέχεια.Καλημέρα,μα λέω ποιος ο λόγος να τα επαναλάβω άμα δεν πέρασα καλά; Την πρώτη φορά ομως δεν θα δεχτώ καν συνάντηση να τον δω ή αν ο αλλος γινει επιμονος με ποσα μηνυματα ή αμα δεν συμφωνουν οι προτιμησεις μας στο σεξ ή αν δεν μου αρέσει ο τρόπος ομιλίας του και εχει προσβλητικό υφος. Οπως αντίστοιχα και εσείς ,αμα δεν περάσετε καλά με καποια,δεν ξαναπατε
Δεν θέλω ομως να κάνω κάτι σαν αγγαρεια,και χειρότερα νομιζω θα ηταν αμα πηγαινα μονο για να παρω τα λεφτα και να προσποιουμουν στο αλλον ,λες εδω θα τον κοροιδευα,και θα πηγαίνανε χαμένα και τα λεφτά τουΜακάρι να σου βγει αυτό και στην συνέχεια.
Μακάρι να έχεις τόσα τηλέφωνα , ώστε να μπορείς να επιλέγεις αν θα πας.
Όλα αυτά θα κριθούν απο εσένα (οχι απο εμάς ) όταν και αν θα έχεις λίγα τηλέφωνα , οπότε αν δεν πας με κάποιον , δεν θα βγαίνει το ποσό που υπολογίζεις να μαζέψεις.
Κατά τα άλλα , καλά το πας, είσαι συνεπής σε αυτό που λες οτι είσαι (amateur)....
Εεεεεεπ είπες την απαγορευμένη λέξη!!!Μακάρι να σου βγει αυτό και στην συνέχεια.
Μακάρι να έχεις τόσα τηλέφωνα , ώστε να μπορείς να επιλέγεις αν θα πας.
Όλα αυτά θα κριθούν απο εσένα (οχι απο εμάς ) όταν και αν θα έχεις λίγα τηλέφωνα , οπότε αν δεν πας με κάποιον , δεν θα βγαίνει το ποσό που υπολογίζεις να μαζέψεις.
Κατά τα άλλα , καλά το πας, είσαι συνεπής σε αυτό που λες οτι είσαι (amateur)....
Λάθος. Αμα πας μια φορά , τότε έχεις τηλέφωνο.Εεεεεεπ είπες την απαγορευμένη λέξη!!!
Δεν υπάρχουν τηλέφωνα εδώ Μήτσο μου!!! Μόνο μυνήματα!!! Τηλέφωνο αφού κλειστεί το ραντεβού
ναι ετσι έγινε και εχω αρνηθεί κιολας για 2ο ραντεβού ή αντιστροφα αν περασαμε καλα αμφοτεροι και θέλανε επαναληψη,η οποία και έγινε. Και εσείς ομως δεν θα ξαναπηγαινατε σε καποια αμα δεν περνάγατε καλά,και καποιοι μαλιστα βγαίνουνε και την κραζουνΛάθος. Αμα πας μια φορά , τότε έχεις τηλέφωνο.
Εδώ είναι σαφές οτι μιλάμε για 2η φορά, διότι θα σε ξέρει και θα ξέρει αν είχε περάσει καλά την 1η φορά... χιχιχι
Μην το λες αυτό!!! Ξέρεις πόσοι ανώμαλοι μαζόχες κυκλοφορούν;;;;ναι ετσι έγινε και εχω αρνηθεί κιολας για 2ο ραντεβού ή αντιστροφα αν περασαμε καλα αμφοτεροι και θέλανε επαναληψη,η οποία και έγινε. Και εσείς ομως δεν θα ξαναπηγαινατε σε καποια αμα δεν περνάγατε καλά,και καποιοι μαλιστα βγαίνουνε και την κραζουν
Άλλο ο πελάτης και άλλο εσύ. μεγάλη διαφορά.ναι ετσι έγινε και εχω αρνηθεί κιολας για 2ο ραντεβού ή αντιστροφα αν περασαμε καλα αμφοτεροι και θέλανε επαναληψη,η οποία και έγινε. Και εσείς ομως δεν θα ξαναπηγαινατε σε καποια αμα δεν περνάγατε καλά,και καποιοι μαλιστα βγαίνουνε και την κραζουν
Αμοιβαία πρέπει ομως να περνάνε καλά,αν εσένα ας πουμε σου ερχεται η αλλη σαν να σου λεει "ελα,χάρη σου κανω που είμαι εδω;" Ε δεν θα ξενερώσεις και θα λες πάνε τα λεφτα μουΆλλο ο πελάτης και άλλο εσύ. μεγάλη διαφορά.
Μακάρι στην ζωή σου , να μπορείς να επιλέγεις.....
Η τέχνη σου έχει 2 σκέλη. Το ερωτικό και το υποκριτικό.Αμοιβαία πρέπει ομως να περνάνε καλά,αν εσένα ας πουμε σου ερχεται η αλλη σαν να σου λεει "ελα,χάρη σου κανω που είμαι εδω;" Ε δεν θα ξενερώσεις και θα λες πάνε τα λεφτα μου
Αδιαβαστος κυριε, περαστε ξανα το Σεπτεμβριο για εξετασεις!Με 2 άντρες?? Δε θυμάμαι αν έχεις αναφέρει κάτι γιαυτό σε ρωτάω!
Αν ηθελα υποκριτική ,θα πήγαινα να γινω ηθοποιός χαχαΗ τέχνη σου έχει 2 σκέλη. Το ερωτικό και το υποκριτικό.
Αυτά που λες ανήκουν στο "υποκριτικό".
Σου ξαναλέω, δεν ζητώ να βαριέται κάποια, αλλά να μην το δείχνει.
ΑΠο εκεί και πέρα, καλά το πας, και μακάρι να μπορέσεις να συνεχίσεις έτσι!!!
Σου είπα, μακάρι να σου πάνε όλα κατ ευχήν ...Αν ηθελα υποκριτική ,θα πήγαινα να γινω ηθοποιός χαχα