nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 456
Λιγο πριν το ξεκωλιασμα;Να και μια άλλη φωτο
Λιγο πριν το ξεκωλιασμα;Να και μια άλλη φωτο
Οχι,μετάΛιγο πριν το ξεκωλιασμα;
Εκκρεμει το video!!!!!!!!!!!!!!Γεννηθήτω το θέλημά σου,σημερινές αυτές,τωρα σπίτι και ξεκουραση,τέλος για σήμερα
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΕΕ ΧΑΧΑΕκκρεμει το video!!!!!!!!!!!!!!
Δε σε ανοιξε καλαΟχι,μετά
Μια χαρα πηγε κ σήμερα,κανένα παραπονο δεν εχωΔε σε ανοιξε καλα
Τον έφαγες για τα καλά!!Γεννηθήτω το θέλημά σου,σημερινές αυτές,τωρα σπίτι και ξεκουραση,τέλος για σήμερα
Οπως κάνω κάθε φορά π πάω σε ραντεβουΤον έφαγες για τα καλά!!
Κατάποση έπαιξε?Ετσι ,να εχετε μια ιδέα τι πρόκειται να συναντήσετε
Ναι ναιΚατάποση έπαιξε?
Τα καταπινω παντωςΤο γεύεσαι κιόλας.
Με λαγνεία να φανταστώ!
Α ρε βυζομπαλο στριμωγμένο αν και λιώμα καυλωσα...Γεννηθήτω το θέλημά σου,σημερινές αυτές,τωρα σπίτι και ξεκουραση,τέλος για σήμερα
Ετοιμάσου...να σε παω για σφηνάκια baby!!!!!!Τα καταπινω παντως
Οι φωτο λες να κάνανε τη δουλειά;Αγγελική έχω την εντύπωση ότι σήμερα καυλωσες το νήμα περισσότερο από κάθε άλλη φορά
.....τ΄σι πουτανας γινεταιΟι φωτο λες να κάνανε τη δουλειά;
Νομίζω καλά πέρασες και εσύ και ο τύπος.Γεννηθήτω το θέλημά σου,σημερινές αυτές,τωρα σπίτι και ξεκουραση,τέλος για σήμερα
Έτσι και αλλιώς το xdream πολύ ντεκαβλε. Ούτε λίγο καλό φωτισμό ούτε χρωματακια μέσα. Εκτός και αν με βάλανε εμένα στο υπόγειο όταν είχα πάειΝα πω κ κατι ασχετο επίσης,εχω πει οτι πάω κεντρο,και εχουν ρωτήσει καποιοι αν ενδιάμεσα σε καποιο κενο μπορώ να ερθω xdream Αγια Παρασκευη ή lacoba,αλλά λεω εξαρχής οχι,γιατι ξέρω οτι δεν θα μπορώ να ειμαι στην ωρα μου. Αμα ομως έλεγα οτι ερχομαι,εβαζα και στοιχημα οτι θα μπαίνανε εδω να με κράξουν οτι τους καθυστέρησα
Καλά κατάλαβες,αμοιβαία η ευχαρίστησηΝομίζω καλά πέρασες και εσύ και ο τύπος.