Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Αγγελική έχω την εντύπωση ότι σήμερα καυλωσες το νήμα περισσότερο από κάθε άλλη φορά
Οι φωτο λες να κάνανε τη δουλειά;
Αγγελική έχω την εντύπωση ότι σήμερα καυλωσες το νήμα περισσότερο από κάθε άλλη φορά
Οι φωτο λες να κάνανε τη δουλειά;
Χαχα χαριτωμένο,ως λάτρης θα μ αρεσε αυτό
Πνιγηκα και κάποιες φορες,γιατι δεν μπορω να κάνω deepthroatΕτσι μωρη κάβλα...ολο μεχρι το λαρυγγι να σε πνιγει...να δακρυζεις..και να μην σταματας να τονε ρουφας!!!!Ρουφηχτρα ολκης λέμε...!!!!!
Ετσι μωρη κάβλα...ολο μεχρι το λαρυγγι να σε πνιγει...να δακρυζεις..και να μην σταματας να τονε ρουφας!!!!Ρουφηχτρα ολκης λέμε...!!!!!Κουνημένη αυτή,αλλα ωραία δειχνει το μπλε
Θα το συνηθισεις...θα σε προπονησω καλα εγω...σε εναν πιο μακρυ..δοκιμαστικο σωληνα να ανοιξουν τα λαιμά σου!!!Πνιγηκα και κάποιες φορες,γιατι δεν μπορω να κάνω deepthroat
Θα σου πνίγομαι ομωςΕτσι μωρη κάβλα...ολο μεχρι το λαρυγγι να σε πνιγει...να δακρυζεις..και να μην σταματας να τονε ρουφας!!!!Ρουφηχτρα ολκης λέμε...!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το συνηθισεις...θα σε προπονησω καλα εγω...σε εναν πιο μακρυ..δοκιμαστικο σωληνα να ανοιξουν τα λαιμά σου!!!
Λιγο πριν παραδωσεις το πνευμα σου...θα σε ξεμπουκωνω να σου δινω...το φιλι της ζωης!!!!Aστο πανω μου...ξερω κι απο ναυαγογωστικη!!!!!!Θα σου πνίγομαι ομως
τετοιο τσιμπούκι πρέπει να το δούμε σε βίντεο...Κουνημένη αυτή,αλλα ωραία δειχνει το μπλε
Πανω απ ολα ανθρωπος...και μέγας ερωτικος!!!!!Λιτός,περιεκτικός και άκρως ουσιαστικός!
Επρεπε...τον ηθελε πολυ...ολο και πιο μέσα!!!!!Εύγε,άξιος!
Δεν το σκεφτήκαμε να βγάλουμε βιντεοτετοιο τσιμπούκι πρέπει να το δούμε σε βίντεο...
Δεν νομιζω να γίνει αυτό πάλιΠροβλέπω η Αγγελική να κάνει γυμνισμό σε καμιά παραλία και να ανεβάζει φώτο
Ναι ειχα ανεβασει μία τοπλες σε παραλία,αλλά δεν με εφτιαξεΈχει ξαναγίνει και δεν το πρόλαβα;
Μας είπες τους λόγους που δεν θα συναντησεις. Τοτε γιατί είπαμε είσαι εδώ και γράφεις??Εγώ δεν πείθομαι .
Γενικά δεν έχει λογική η όλη η φάση. Σίγουρα γράφει άλλος .
Προσωπικά χεστηκα .
Δεν πρόκειται να σε συναντήσω αλλά αν δεν δω αναλυτική κριτικη από αξιόπιστο παλιό μελος δεν πείθομαι , σορρυ
κι αυτό το έχω πει , αδιάβαστος την δευτέρα με τον κηδεμόνα σουΜας είπες τους λόγους που δεν θα συναντησεις. Τοτε γιατί είπαμε είσαι εδώ και γράφεις??
Να τραβας βιντεο και να κανεις screenshot στο βιντεο για φωτο.Ετσι θα εχεις σουπερ καυλωτικες φωτογραφιεςΔεν το σκεφτήκαμε να βγάλουμε βιντεο
Χαχα δεν πειράζει,ασε να βλέπουμε ολα τα σχόλια τα δέχομαι ολαΜας είπες τους λόγους που δεν θα συναντησεις. Τοτε γιατί είπαμε είσαι εδώ και γράφεις??