κανε παθση μια εβδομαδα να δω κατι.....θα εχουμε μαζικες αυτοκτονιες ....μα βέβαια εγω πάντα καυλωμενη ειμαι μετά απο διάλειμμα και ξέροντας οτι έρχονται ραντεβού ,μου κάνει πολυ καλο αμα 2 μέρες ας πουμε κανω μια παύση
![Stretcher :stretcher: :stretcher:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/stretcher.gif)
κανε παθση μια εβδομαδα να δω κατι.....θα εχουμε μαζικες αυτοκτονιες ....μα βέβαια εγω πάντα καυλωμενη ειμαι μετά απο διάλειμμα και ξέροντας οτι έρχονται ραντεβού ,μου κάνει πολυ καλο αμα 2 μέρες ας πουμε κανω μια παύση
κανω σχεδόν μία εβδομάδα καθε μήνα οπως ειπα γτ οπως κάθε γυναίκα ,έτσι και εγω εχω περίοδοκανε παθση μια εβδομαδα να δω κατι.....θα εχουμε μαζικες αυτοκτονιες ....![]()
Αρα σωστα το διέκρινα,μα βέβαια εγω πάντα καυλωμενη ειμαι μετά απο διάλειμμα και ξέροντας οτι έρχονται ραντεβού ,μου κάνει πολυ καλο αμα 2 μέρες ας πουμε κανω μια παύση
βέβαια ,με κατάλαβες ακριβώςΑρα σωστα το διέκρινα,
για χαιδέψετο το λιγο να το μουσκεψει..... να νιωσεις λιγο γλυκα..... μεχρι να φας καμια πουτσα αυριο....
Χαιδεψε......το μουνακι σου... μωρο μου.....βέβαια ,με κατάλαβες ακριβώς
Φαντάζομαι τι πίπες θα κάνουν αυτά τα ωραία χειλάκια.....και για καληνύχτα και βυζια και κώλο μαζί
Τελικά έχεις και πολύ όμορφα πάνω χειλάκια!!και για καληνύχτα και βυζια και κώλο μαζί
θα έρθει η σειρά σου και εσένα λογικά κάποια στιγμήΑγγελικαρα όταν βρεις λίγο χρόνο θέλω να σε δω οπωςδηποτε
ποτε;το εχω σκοπό
αν εισαι παοκ βαλε στο μυαλο σου το συνθημα που σας ελεγαν οι του Αρεως...!!!!!!!!!!!
δεν θυμαμαιαν εισαι παοκ βαλε στο μυαλο σου το συνθημα που σας ελεγαν οι του Αρεως...!!!!!!!!!!!
ψαξε you tube..........δεν θυμαμαι
α ναι; εγω τρελαίνομαι
Λίγο και την κλειτορίδα σου...!!!!και για καληνύχτα και βυζια και κώλο μαζί
Εβαλε την μουναρα της φοτο, πιο πανω χειλακια, λιγο κλειτοριδα, κολοτρυπα οπως πρεπει δουλεμενη.....Λίγο και την κλειτορίδα σου...!!!!
Πού?Εβαλε την μουναρα της φοτο, πιο πανω χειλακια, λιγο κλειτοριδα, κολοτρυπα οπως πρεπει δουλεμενη.....
Τι μουνόχειλα είναι αυτά... τέλεια...για πολύ γλυφομούνι... μετά από γαμισι είναι ε?να το,και ενα μεγάλο άνοιγμα
Τώρα το είδα...!!!!Χθες στις 22:40
#2.745