klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.417
- Πόντοι
- 736
Οχι απλα τα καταπινεις ...τυφλα να εχουν οι ηλεκτρικες σκουπες στο ρουφηγμα σουναι,τα καταπίνω,σου λέω εγω
Οχι απλα τα καταπινεις ...τυφλα να εχουν οι ηλεκτρικες σκουπες στο ρουφηγμα σουναι,τα καταπίνω,σου λέω εγω
ετσι,να το διαβάσουν και άλλοι αυτόΟχι απλα τα καταπινεις ...τυφλα να εχουν οι ηλεκτρικες σκουπες στο ρουφηγμα σου
Εμένα πάντως με έχεις πείσει. Το μόνο που μένει είναι να μου στείλεις τρόπο επικοινωνίαςετσι,να το διαβάσουν και άλλοι αυτό
Και πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι όντως κοπελιά;Ρε μαλακες εχετε χαζεψει εντελως, 7 σελιδες σε λιγες ωρες χωρις κανενα νοημα ομως.
Εσυ ρε κοπελια τι ανοιγεις θεμα εδω μεσα , αν δεν γαμιεσαι για φραγκα? Η μηπως εισαι επιδοξη βιζιτου και θελει να σε προωθησει κανας ψευτονταβας για να φτιαξεις κερκιδα μουνοδουλων?
Γραψε info για το αν γαμιεσαι επι πληρωμη και στοιχεια επικοινωνιας και ασε τις παπατζες. Αν δεν παρε το νημα και πουλο σε κανα αλλο υποφορουμ να καυλαντισεις οσο θες με οσους θες.
Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός στο bouκαι νέα παιδια σαν τα κρύα τα νερα να φανταστω
το ξερω,απλά πλάκα κάνωΗ ηλικία είναι απλά ένας αριθμός στο bou
δεν είμαι ομως πάντα διαθέσιμη,συγκεκριμένες ωρες και μέρες,και αν κάνω,ρώτα και αυτούς που με είδανεΑν δε κανει συναντησεις ποιος ο λογος υπαρξης του νηματος σε αυτη τη κατηγορια του φορουμ;
Μηπως θα επρεπε να ειναι σε αλλη κατηγορια;
το ξερω,απλά πλάκα κάνω
Δώσε λεπτομέρειες Αγγελικούλα ... ξενύχτισαν τα παλικάριαδεν είμαι ομως πάντα διαθέσιμη,συγκεκριμένες ωρες και μέρες,και αν κάνω,ρώτα και αυτούς που με είδανε
ναι,καλό κάνει να κοινωνάμε ;)Κυριακή σήμερα.
Ελάτε να σας μεταλάβω.
αματούρι ειμαι,οχι τίποτα επαγγελματίαςΔώσε λεπτομέρειες Αγγελικούλα ... ξενύχτισαν τα παλικάρια
Δώσε info και σώσε βασανισμένες ψυχέςΚυριακή σήμερα.
Ελάτε να σας μεταλάβω.
Αυτο ομως δε το λες καπου.δεν είμαι ομως πάντα διαθέσιμη,συγκεκριμένες ωρες και μέρες,και αν κάνω,ρώτα και αυτούς που με είδανε
1 ωρα είναι στα 80€,2 ωρες 150€ μαζί με πρωκτικό,φιλιά στο στόμα,και χύσιμο στο στομα και τα καταπίνω κιολας,και περιοχή με εξυπηρετεί κέντρο,βορεια προάστια ή νοτια ή Πειραια ,οχιΔώσε info και σώσε βασανισμένες ψυχές
Όλα τα παιδιά θα δείξουν επιείκεια και κατανόηση ... μην αγχώνεσαιναι,καλό κάνει να κοινωνάμε ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αματούρι ειμαι,οχι τίποτα επαγγελματίας
Δώσε info και σώσε βασανισμένες ψυχές