athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
επιτελους γυρισε ο παλιος καλος ΒανταμαςΚατάλαβες ή ακόμα?
Κάτι ξέρεις λέω...
επιτελους γυρισε ο παλιος καλος ΒανταμαςΚατάλαβες ή ακόμα?
Κάτι ξέρεις λέω...
Τσεκαρισμένο να υποθέσω...Εισαι βλακας,θελει μυαλο ρε σπορε να καταλάβεις οτι καμια δεν ικανοποιεται με 10.5 ποντους.
ασε τηλεφωνακι μην τα ξαναλεμε και θα σου ερθει...Φερε γυναικα πλυμενη ξυρισμένη και ευδιαθετη.
Θελω να τη κανω πορνοσταρ
ρε παιδια τι παίζει κα
ε λοιπόν Δευτέρα και Τρίτη απογευμα θα παω εξετάσεις σε γιατρούς
και κολονοσκόπησηΝα κάνετε και ένα τρίπλεξ καρωτίδων, καθώς και έναν υπέρηχο προστάτη.
ακόμα δεν ξεκίνησες κουράστηκες και έπιασες τα ρεπό ? τεμπελα μου φαίνεσαι , ήθελες να δουλέψεις και studio ……για την ωρα παντως θα σταματήσω σιγουρα γ 2 εβδομαδες τον Ιούνιο τα ραντεβού ,δεν γινεται,θα κλαταρω,δεν ξερω,μπορει κ όλο το μηνα να σταματήσω,εχω καταρρευσει,γιατι αυτη την εβδομαδα βρήκα δουλεια και σε άλλη περιοχη απ το σπίτι μου,και πότε θα κανω μπάνιο ,ποτε θα κοιμηθω ,ποτε θα ξεκουραστω ;;; και ενα σημαντικό πραγμα,δεν μπορώ να διαχειριστω ολον αυτόν τον τεραστιο αριθμο μηνυματων,γ αυτο σιγουρα 2 εβδομαδες στοπ
Σου βρήκα την κατάλληλη...Φερε γυναικα πλυμενη ξυρισμένη και ευδιαθετη.
Θελω να τη κανω πορνοσταρ
Χωρίς το στραπόν σου είναι άχρηστη...Χωρις το στραπον καλη ειναι προμοτορα
Εσυ θα τη πηδαγες με τα 10.5 εκ?
ντω μεταξυ πιο πολυ δουλεια θα ειχε στο στουντιοακόμα δεν ξεκίνησες κουράστηκες και έπιασες τα ρεπό ? τεμπελα μου φαίνεσαι , ήθελες να δουλέψεις και studio ……
Αγγελική, σπίτι μου έρχεσαι;να,τον βλέπετε
Μαλάκα ΚΛΑΙΩΩΩΩ!Ελαφρύ.
Κανονικά θα έπρεπε να γράψεις ότι είναι μια σταγόνα ιδρώτας που τρέχει πάνω σε μια μουνότριχα της Αγγελικής, για να καταφέρεις να τον μειώσεις.
ακόμα δεν ξεκίνησες κουράστηκες και έπιασες τα ρεπό ? τεμπελα μου φαίνεσαι , ήθελες να δουλέψεις και studio ……
Καλησπέρανα,τον βλέπετε
Δεν τα λέω για να μου πεις ότι θα κάνεις εξετάσεις. Για δικό σου καλό είναι.ρε παιδια τι παίζει κα
ε λοιπόν Δευτέρα και Τρίτη απογευμα θα παω εξετάσεις σε γιατρούς
Σχετικά με τις εξετάσεις συμφώνω.Καθένας από εμάς ΠΡΈΠΕΙ να έχει μαζί του προφυλακτικά και να κάνει τακτικά εξετάσεις για ΣΜΝ, ειδικά αν πηγαίνει πολύ συχνά με κοπέλες του χώρου (έχεις δεν έχεις μόνιμη σχέση, έτερον εκατερον, εδώ μιλάμε για υγεία, το υψηλότερο αγαθό).
Φυσικά και η κάθε κοπέλα του χώρου, ΠΡΈΠΕΙ να έχει ότι χρειάζεται μαζί της, όπως πχ καποτες και να κάνει τακτικά εξετάσεις.
Πόσες βέβαια το κάνουν αυτό, ειδικά το τελευταίο, πολύ μεγάλη συζήτηση, ας την αφήσουμε καλύτερα.
δε σε γαμάω μωρή λούλα είπαμεΚανε μωκο μωρη πουτσα μινιον που θα μου πουλήσεις και υφακι
για αυτό και πάνε για λίγες μέρες μονοακόμα δεν ξεκίνησες κουράστηκες και έπιασες τα ρεπό ? τεμπελα μου φαίνεσαι , ήθελες να δουλέψεις και studio ……
για αυτό και πάνε για λίγες μέρες μονο
Τωρα θυμηθηκα μια ιστορια τον καιρο της βαθιας κρισης- λεει καποιος σε εναν φιλο του οτι στην ελβετια σε γ@μησο χοτελ ψαχνουν εκδιδομενες ελληνιδες με πολυ καλες μηναιες αποδοχες και σκεπτοταν να το προτεινει σε μια γνωστη του που ειχε αναγκη απο ρευστο. Τοτε ο φιλος του απαντησε- αστο καλυτερα μην της προτεινεις τιποτε γιατι μολις παει εκει αυτη θα νομιζει οτι δε θα γ@μιεται.. θα καθεται και θα εχει την απαιτηση να την πληρωνουν μονο κ μονο για την παρουσια της, οπως γινεται με τις περισσοτερες ελληνιδες δηλαδη.ακόμα δεν ξεκίνησες κουράστηκες και έπιασες τα ρεπό ? τεμπελα μου φαίνεσαι , ήθελες να δουλέψεις και studio ……
πάλι κάτι ξέρεις...Θα σου παρω μια τρομπα βοηθάει λένε