feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 27.927
- Πόντοι
- 26.236
Ε ναι εδώ έχει γελιο βρε ζουμπουρλουδικο μωρό , έκανα ορθογραφικό δίκασε με ρε αγγελωΠάντως πού τον χανεις πού τον βρισκεις εδω ειναι

Ε ναι εδώ έχει γελιο βρε ζουμπουρλουδικο μωρό , έκανα ορθογραφικό δίκασε με ρε αγγελωΠάντως πού τον χανεις πού τον βρισκεις εδω ειναι
ποσο καυλα στησιμοΠάλι στο 110 του πριβέ,πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό![]()
Αλλοι το λενε γελιο,αλλοι πάλι καυλωνουνΕ ναι εδώ έχει γελιο βρε ζουμπουρλουδικο μωρό , έκανα ορθογραφικό δίκασε με ρε αγγελω![]()
Εγώ γελαω παντως . Οπως τη βρίσκει ο καθένας άλλωστε . Δημοκρατία έχουμε , δημοσιο είναι το νήμα κ όχι προσωπικό όποτε εδώ άλλοι θα γελάνε κ άλλοι θα καυλωνουν .Αλλοι το λενε γελιο,αλλοι πάλι καυλωνουν
Υλικό ? Όπως λέμε υλικά οικοδομών?Σημερινό υλικό
Ωραιες τρυπες αλλα και οι πατουσες σου ειναι καυλαΣημερινό υλικό
Κωλάρα και μουνάρα η Αγγελική και καλός χαρακτήρας. Θα ήθελα το τηλεφωνό σου για να κλείσω 2ωρο ραντεβού σήμερα.Σημερινό υλικό
υπάρχει κάπου το τηλέφωνοπες τα,και εγραψε και ενας χτες που είπε οτι με συναντησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι θα πάρετε όλοι τη σειρά σας
Βεβαια,και ας λένε οι αλλοι τα δικά τους,αφου εχω πει,ανεβάζω φωτο και οποιος θέλει έρχεταιΩραίες φώτο Αγγελική!!!Μπράβο που δεν μας αφήνεις ξεκαυλωτους!!!
Το κανονίζουμε με πμ αυτοΜπράβο, περιμένουμε και άλλα! Ελπίζω κάποια στιγμή να σε ακούσουμε κιόλας...
Βεβαια,και ας λένε οι αλλοι τα δικά τους,αφου εχω πει,ανεβάζω φωτο και οποιος θέλει έρχεται
Το κανονίζουμε με πμ αυτο
θέλω και εγώ ΑγγελικούλαΒεβαια,και ας λένε οι αλλοι τα δικά τους,αφου εχω πει,ανεβάζω φωτο και οποιος θέλει έρχεται
Κανονίζεται με πμ αυτόΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θέλω και εγώ Αγγελικούλα
Στείλε κ μας που είμαστε μακριά...Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θέλω και εγώ Αγγελικούλα
Δεν ξέρω,πάντως εχω δουλειες στην Αθήνα,και δεν μπορώ να λείψωΘεσσαλονίκη θα ξαναανεβεις η θα σε γαμησουμε όταν κατέβουμε Αθήνα μωρό μου?
Περιμένω...Βεβαια,και ας λένε οι αλλοι τα δικά τους,αφου εχω πει,ανεβάζω φωτο και οποιος θέλει έρχεται
σου έχω στείλειΠεριμένω...