The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Ντενγκ Σιάο ΠινγκKarl Jean Yung
Ντενγκ Σιάο ΠινγκKarl Jean Yung
Πέρασε και δεν ακούμπησε.Karl Jean Yung
για την ωρα παντως θα σταματήσω σιγουρα γ 2 εβδομαδες τον Ιούνιο τα ραντεβού ,δεν γινεται,θα κλαταρω,δεν ξερω,μπορει κ όλο το μηνα να σταματήσω,εχω καταρρευσει,γιατι αυτη την εβδομαδα βρήκα δουλεια και σε άλλη περιοχη απ το σπίτι μου,και πότε θα κανω μπάνιο ,ποτε θα κοιμηθω ,ποτε θα ξεκουραστω ;;; και ενα σημαντικό πραγμα,δεν μπορώ να διαχειριστω ολον αυτόν τον τεραστιο αριθμο μηνυματων,γ αυτο σιγουρα 2 εβδομαδες στοπ@Αγγελική
Σκέφτεσαι το καλοκαίρι να περάσεις για καμιά αρπαχτη Θεσσαλονίκη;
Όλοι οι καλοί χωράνε Αγγελική.... Χα χα χα χα χα .παραδειγματος χαρη,ενα λεωφορειο κτελ χωραει 50 επιβάτες μεσα,γινεται να βαλουμε μεσα 100? κατι αντίστοιχο με τα μηνύματα
Κουράγιο, θα τα βρεις τα πατήματα σου, κάθε αρχή και δύσκολη. Αν ανέβεις πάντως κάποια στιγμή εγω θα έρθω σίγουρα αλλά και γενικότερα η πόλη χρειάζεται κάτι καινούργιοπαραδειγματος χαρη,ενα λεωφορειο κτελ χωραει 50 επιβάτες μεσα,γινεται να βαλουμε μεσα 100? κατι αντίστοιχο με τα μηνύματα
Καθένας από εμάς ΠΡΈΠΕΙ να έχει μαζί του προφυλακτικά και να κάνει τακτικά εξετάσεις για ΣΜΝ, ειδικά αν πηγαίνει πολύ συχνά με κοπέλες του χώρου (έχεις δεν έχεις μόνιμη σχέση, έτερον εκατερον, εδώ μιλάμε για υγεία, το υψηλότερο αγαθό).Τα συμπεράσματα μου από τις τελευταίες ημέρες είναι τα ακόλουθα:
1. Δεν αγοράζει προφυλακτικά, και περιμένει να τα φέρνουν οι πελάτες.
2. Δεν κάνει εξετάσεις για σμν, η τουλάχιστον αν κάνει, δεν λέει κάθε πότε κάνει.
Μόνο με αυτά τα δύο συστατικά, έχουμε μια ωραιότατη συνταγή για ωρολόγιακη βόμβα.
Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα γίνουν αντιστράτηγοι να δούμε.
Και από ότι φαίνεται στηρίζει το ότι ο πελάτης πρέπει να έχει προφυλακτικά.
Και τι είναι το Έμπολα φίλε μου?Μη μασάς, τα μέλη υπερβάλουν...
Εξ'άλλου ο υγιέστερος έχει έμπολα
ναι αλλα είμαι και άνθρωπος ,οχι μηχανήΚουράγιο, θα τα βρεις τα πατήματα σου, κάθε αρχή και δύσκολη. Αν ανέβεις πάντως κάποια στιγμή εγω θα έρθω σίγουρα αλλά και γενικότερα η πόλη χρειάζεται κάτι καινούργιο
Όλα γίνονταιπαραδειγματος χαρη,ενα λεωφορειο κτελ χωραει 50 επιβάτες μεσα,γινεται να βαλουμε μεσα 100? κατι αντίστοιχο με τα μηνύματα
χωρίς πλακα εχει καταπονηθει ο οργανισμός μου,δεν γελάω καθόλου εγω,και ειναι πάρα πολύ κουραστικό να εισαι συνέχεια σε μια οθόνη και να βλέπεις τα εκατοντάδες μηνύματαΌλα γίνονται
Ούτε γραμματειακή υποστήριξη δεν κάνει ο "έτσι", σου;;;; Στειλ'τον πίσω "στη κωριό", πάρε την κατάσταση στα χέρια σου άσε τη δεύτερη δουλειά, βάλε viber φτιάξε αγγελία και όλα θα στρώσουν!!! Με λίγα λόγια "δηλώσου" που λέει ο λόγος!!! Μην κάνεις ξεπέτες!!!χωρίς πλακα εχει καταπονηθει ο οργανισμός μου,δεν γελάω καθόλου εγω,και ειναι πάρα πολύ κουραστικό να εισαι συνέχεια σε μια οθόνη και να βλέπεις τα εκατοντάδες μηνύματα
Μπορεί και να μην έχει κάποια σχέσει ώστε να τον έχει για γραμματέα και να τα κάνει μόνη της όλα και γιαυτό να έχει πελαγώσει η Αγγελική...Καλό ειναι να βάλει ένα πρόγραμμα και να της γίνουν όλα πιο εύκολα..Ούτε γραμματειακή υποστήριξη δεν κάνει ο "έτσι", σου;;;; Στειλ'τον πίσω "στη κωριό", πάρε την κατάσταση στα χέρια σου άσε τη δεύτερη δουλειά, βάλε viber φτιάξε αγγελία και όλα θα στρώσουν!!! Με λίγα λόγια "δηλώσου" που λέει ο λόγος!!! Μην κάνεις ξεπέτες!!!
απλά επίσης δεν ειναι 10 μηνύματα ,αλλα εκατοντάδεςΜπορεί και να μην έχει κάποια σχέσει ώστε να τον έχει για γραμματέα και να τα κάνει μόνη της όλα και γιαυτό να έχει πελαγώσει η Αγγελική...Καλό ειναι να βάλει ένα πρόγραμμα και να της γίνουν όλα πιο εύκολα..
Και που να έκανε χειρωνακτικές δουλειές που θέλουν περισσότερη σωματική χρήση όπως αγρότες, οικοδομή, τεχνηκές δουλείες και άλλες.Μπορεί και να μην έχει κάποια σχέσει ώστε να τον έχει για γραμματέα και να τα κάνει μόνη της όλα και γιαυτό να έχει πελαγώσει η Αγγελική...Καλό ειναι να βάλει ένα πρόγραμμα και να της γίνουν όλα πιο εύκολα..
Εμείς για το κουλούρι σου ενδιαφερόμαστε!!χωρίς πλακα εχει καταπονηθει ο οργανισμός μου,δεν γελάω καθόλου εγω,και ειναι πάρα πολύ κουραστικό να εισαι συνέχεια σε μια οθόνη και να βλέπεις τα εκατοντάδες μηνύματα
Καλημέρα κούκλαμια ανακοίνωση επίσης ,3-16 Ιουνίου ,κανενα ραντεβού ,μια παύση 2 εβδομάδων,δεν γίνεται ,θα πέσω ξερή στο τέλος
μα ναι,δεν γίνεται καθε μερα,και με πηραν μονότερμαΚαλημέρα κούκλα
Να ξεκουραστείς
Να κανείς τις εξετάσεις σου
Βάλε Viber και τιμές και φωτογραφείς στο προφίλ σου όπως κάνουν οι άλλες
μην κανείς κάθε μέρα ραντεβού
Φιλάκια και προσεχείς τον εαυτό σου
μια χαράΕμείς για το κουλούρι σου ενδιαφερόμαστε!!
Είναι καλά?
Δεν ειπα το αντίθετο και πάντα να εχεις τόσα και άλλα τόσα,, αυτό σημαίνει ότι κάνεις κάτι καλά... Εγώ ειπα να βάλεις ένα πρόγραμμα (ραντεβού βάσει μηνύματος,,,ημέρας,,,ώρας, χρόνου) Και να αφιερώσεις και ποια ώρα για να διαβάσεις τα μηνύματα (ραντεβού ) της επόμενης μέρας..απλά επίσης δεν ειναι 10 μηνύματα ,αλλα εκατοντάδες