The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.599
- Πόντοι
- 25.467
Εσυ το παραχεσες όμως
Ε τι;
Μισές δουλειές θα κάνουμε τώρα;
Εσυ το παραχεσες όμως
Ποιο ξεφτιλικι ρε βρωμιάρη που σε εχω κάνει να παραμιλας εδω μεσα.
το μόνο που παραμιλάει κάθε φορά, είναι ο πρωκτουλης σου ανεστακο Ζαν.Ποιο ξεφτιλικι ρε βρωμιάρη που σε εχω κάνει να παραμιλας εδω μεσα.
ούτε για χέσιμο δε σε έχει ανεστέκο Ζαν, τόσο μπουχέσας και πούστης που είσαι.Ας μην με γουσταρει ρε μπουλη, ειναι σεβαστό,ειναι κυρια και γουστάρει οποιον θελει.
Ουτε θα την κακολογησω ουτε θα πω κατι εναντιον.
Εσενα ομως θα σε ξεφτιλισω.
Και ζητα συγγνωμη απο τη κοπέλα που μπαχαλευεις το θρεντ
για πες εμπειριες τυπε.
μην κλαίς ανεστάκο, αγγελική μόνο με στυλό στη χούφτα σου θα δειςΕνα πουλακι μου ειπε πως η πρωην σου τωρα παίρνει μπουκι του γαμια της.
Πως αισθάνεσαι?
μα τόσο ασχημομούρης είσαι ρε ανεστάκο Ζαν, εκτός από πουστράκι και μικροπουλάκης δηλαδή?Ρε μην πιανεις στο βρωμοστομα σου τη κοπέλα.
Παλιολιγδιαρη
εγώ λέω να στείλεις κανα μέηλ στην κωλοσουφρίδα σου ανεστάκο Ζαν και να πας να πλαγιάσεις, γιατί πολύ σπέρμα ρούφηξες και σήμερα... από το πολύ ξεφτιλίκι που με κέρασεςKατσε καλα γιατι θα σε στειλω υπερωρία στη πιατσα σημερα και θα πιαστεις πανω στα πορνοτακουνα
σε κερνάω σπέρμα για την πλάκα μου κλωνοπουστράκι ανεστάκο Ζαν και ψωφάς για άλλο τόσο μαρή μουσίτσα του λεοντίου.Ποιο ξεφτιλικι μωρη βρωμοψαροκασελα?
Σε εχω κανει γαϊδούρι και άλογο και βγήκες μουλαρι τελικα
οξω μωρη ψαροκασελα
έλα καληνύχτα γιδόβλαχε με μηδενικό αη-κιου, αρκετά σε γλέντησα και σήμερα.Αι σιχτιρ μωρη ψαροκασελα
Για πολλές σφαλιάρες η κωλαρα σουνα,τον βλέπετε
Καλά είπα εγώ δημοσιοΑν θυμάμαι καλά, 80/h και δίνει και λωκό και καταπίνει αλλά δε δίνει τηλέφωνο και μόνο με πμ αν είσαι ευγενικός κλπ κλπ δε θυμάμαι αν χρεώνει έξτρα τη βαλβίδα αλλά μου φαίνεται καλό deal για αματούρι Ελληνάκι (?) πατημένα 30.
Απλά προσωπικά, δεν ασχολούμαι με το άθλημα πλέον. Μόνο σχολιάζω
...και το συνεχίζεινα ταν μόνο ένας
Την αγγελικη μη τη πιανεις στο στομα σου,εσυ εισαι μια.μουνοτριχα της αγγελικης και τιποτα αλλο.
Αυτη ειναι η αξια σου.
Ζούμε κλάσμα παλαιών μεγάλων στιγμών.Τι έχασα;
Δώσε πόνο ζαπατίστα...Ποιο ξεφτιλικι ρε βρωμιάρη που σε εχω κάνει να παραμιλας εδω μεσα.
Διακρίνω μια στροφή από τα σκληροπυρηνικά και τις πουτανοποιήσεις ή είναι ιδέα μου?Ας μην με γουσταρει ρε μπουλη, ειναι σεβαστό,ειναι κυρια και γουστάρει οποιον θελει.
Ουτε θα την κακολογησω ουτε θα πω κατι εναντιον.
Εσενα ομως θα σε ξεφτιλισω.
Και ζητα συγγνωμη απο τη κοπέλα που μπαχαλευεις το θρεντ