123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.005
- Πόντοι
- 1.446
Παραδίδεις και μαθήματα ορθογραφίας να υποθέσω;Αγγελική*
Παραδίδεις και μαθήματα ορθογραφίας να υποθέσω;Αγγελική*
Χαχα αμα δω καποια ορθογραφικα,θα τα διορθωσωΠαραδίδεις και μαθήματα ορθογραφίας να υποθέσω;
Ιδιο είναι μου φαίνεται εμεναΑγγελικη περα απο τα ομορφα κοτσιδακια , εχεις φτιαξει κ πολυ ωραιο σωματακι !!
Ευχαριστω,είχες και την τιμη να τη δεις απο κοντάΑτελείωτη μουνάρα για γλύψιμο...
Μην τους βάλεις όμως κάτω απ΄τη βάση ούτε να τους αφήσεις μετεξεταστέουςΧαχα αμα δω καποια ορθογραφικα,θα τα διορθωσω
Σε ευχαριστώΤρελα το σώμα σου μωρακι
.....αααα ρε κφλ @dimigoall το καλυτερο κοριτσ' θα παρεις! Εκτος απο ομορφο κ εξυπνο, ειναι και καλλιεργημενο και με μορφωση!Χαχα αμα δω καποια ορθογραφικα,θα τα διορθωσω
Μην ξεχνάς την Πάπισσα ΙωάνναΈλα λεπτομέρειες.. ορισμένοι έχουν το αλάθητο, ο ένας είναι ο Παπας
Κρίμα που δεν πρόλαβες το χρήστη @geiasouΧαχα αμα δω καποια ορθογραφικα,θα τα διορθωσω
Γαμιόλα.....αααα ρε κφλ @dimigoall το καλυτερο κοριτσ' θα παρεις! Εκτος απο ομορφο κ εξυπνο, ειναι και καλλιεργημενο και με μορφωση!
....ναι αλλα μν το παρεις το κοριτσ' στα μουλωχτα, περιμενει ο @xristospap να τον κανεις κουμπαρο!!!!Γαμιόλα![]()
Αυτή την περίοδο έχω άλλες προτεραιότητες![]()
Σαν την αλεπού περιμένει και αυτός ο κωλομπαράς....ναι αλλα μν το παρεις το κοριτσ' στα μουλωχτα, περιμενει ο @xristospap να τον κανεις κουμπαρο!!!!
Γαμιόλα![]()
Αυτή την περίοδο έχω άλλες προτεραιότητες![]()
Καλα τα λες καλε μου φιλε Odin.......ναι αλλα μν το παρεις το κοριτσ' στα μουλωχτα, περιμενει ο @xristospap να τον κανεις κουμπαρο!!!!
Οπα κουβεντος πισω απο την πλατη μου???? Αυτο και αν ειναι βαρυ..Χα χαχαχαΣαν την αλεπού περιμένει και αυτός ο κωλομπαράς![]()
Ναι και πέρα απ αυτό,μιλάω Αγγλικά,Ιταλικά και λίγα Ισπανικά,απο εδώ έχω δει οτι ο italaki μιλάει Ιταλικά,θα του μιλαγα Ιταλικά να τα κάνω εξάσκηση.....αααα ρε κφλ @dimigoall το καλυτερο κοριτσ' θα παρεις! Εκτος απο ομορφο κ εξυπνο, ειναι και καλλιεργημενο και με μορφωση!
Μάγκα μου μην ετοιμάζεσαι για την κουμπαριά έχει κλείσειΚαλα τα λες καλε μου φιλε Odin...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπα κουβεντος πισω
Mα τι λες καλε μου φιλε 123BigGeorge εχω παρει και της λαμπαδες..Μάγκα μου μην ετοιμάζεσαι για την κουμπαριά έχει κλείσει![]()
Άντε κομμάτια να γίνει μπες κι εσύ στην κουμπαριά φίλε μου xristospap. Άλλωστε οι περισσότεροι γάμοι πλέον έχουν 2 κουμπάρουςMα τι λες καλε μου φιλε 123BigGeorge εχω παρει και της λαμπαδες..![]()
Σε ευχαριστω καλε μου φιλε 123BigGeorge.. Αντε και στον δικο σου θα σου εχω τετοιες λαμπαδες αν με κανεις κουμπαρο..Χα χα χα χαΆντε κομμάτια να γίνει μπες κι εσύ στην κουμπαριά φίλε μου xristospap. Άλλωστε οι περισσότεροι γάμοι πλέον έχουν 2 κουμπάρους![]()
Να'σαι καλά φίλε μου xristospap. Κι εγώ στον δικό σου θα σου'χω μία ντουζίνα λαμπάδες σαν και δαύτη που έστειλεςΣε ευχαριστω καλε μου φιλε 123BigGeorge.. Αντε και στον δικο σου θα σου εχω τετοιες λαμπαδες αν με κανεις κουμπαρο..Χα χα χα χα
![]()