Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 34.460
- Πόντοι
- 11.146
....ειπαμε!Τόν κλώνο όμως;;;
Από εκεί έγινε ή δουλειά......
....ειπαμε!Τόν κλώνο όμως;;;
Από εκεί έγινε ή δουλειά......
Αυτός ο τυπος σε γουστάρει κ με εκνευρίζει αγγελω . Μη του κάτσεις .Πρωινός καφές
Α μπα ;;;; Τι είδους ;;;;Γαμιόλες![]()
Με την Αγγελική έχω "άλλου" είδους σχέση![]()
![]()
ωραιες φωτοΚαλό βράδυ να έχετε
Μα δεν έβρισα κανενανΑγγελω... σεμνά.
Δεν χρειάζεται να πεις βρισιές για να προσβάλεις.Μα δεν έβρισα κανεναν
Γιατι,τους έχω;Δεν χρειάζεται να πεις βρισιές για να προσβάλεις.
Τι κουβέντες είναι αυτες; δεν σας έχω αναγκη; μη το συνεχισω
Αυτό είναι το θέμα;Γιατι,τους έχω;
Εδω και χειροτερα εχουν ειπωθει,που βριζανε και μανεςΑυτό είναι το θέμα;
Το θέμα είναι να μη λέγονται τέτοιες κουβεντες
Βασικα εμένα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ενω δεν τους αρεσω,εξακολουθουν να ασχολουνται μαζι μου,για αυτό και τα έγραψα αυτα,θα κατάλαβες φανταζομαι ποιο ειναι το θεμα μου,δεν εισαι κανας χαζοςΚοίτα, άμα δεν καταλαβαίνεις τι σου εξηγώ.... πες δεν καταλαβαίνω και το βουλώνω δια παντός. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν τους έχεις ανάγκη. Οκ. Ούτε αυτοί. Ξέρεις και κάτι αλλο; ΟΥΤΕ αυτοί που σε παίρνουν σε έχουν ανάγκη . Κάνεις δεν έχει ανάγκη κανέναν. Η διαφορά είναι, όταν το γράφεις δημόσια βγάζεις κακία και αγένεια.
Τέλος πάντων κάνε ότι θες.
Να μάθεις να μην απαντάς σε ότι σε ενοχλεί, διότι το διαιωνιζεις. Τι είπα τώρα ε;Βασικα εμένα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ενω δεν τους αρεσω,εξακολουθουν να ασχολουνται μαζι μου,για αυτό και τα έγραψα αυτα,θα κατάλαβες φανταζομαι ποιο ειναι το θεμα μου,δεν εισαι κανας χαζος
Ούτε εμείς εσένα.Παιδια μειοψηφία είστε μαλιστα εσεις που δεν θέλετε να με κλεισετε. Δεν πειράζει,δεν παθαίνω τιποτα που δεν μου έρχεστε,δεν σας έχω ανάγκη