Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 34.460
- Πόντοι
- 11.146
...αρχοντα, στελνεις μνμ στο κοριτσ' και στο στελνει prive για την παρακατω συννενοηση
...αρχοντα, στελνεις μνμ στο κοριτσ' και στο στελνει prive για την παρακατω συννενοηση
Έχει πάρει μεζέ εδω ο @dimigoall.....της παρηγοριας ειναι κοριτσ' που εχει ματια μονο για σενα και εσυ δεν τον θες!!!![]()
......
Καλημέρα. Ούτε που ξέρω αν θα σου έρθει με αυτό τον τρόπο το μήνυμα. Τεσπα αν έρθει και σταθώ τυχερός θα ήθελα το τηλέφωνο σουΕυχαριστώ πολυ να σαι καλά
Γαμιόλες......
![]()
Για πες την να την μαθω και εγω,τι είδους;Γαμιόλες![]()
Με την Αγγελική έχω "άλλου" είδους σχέση![]()
![]()
....ανταλλαγης υγρων?!?!!?Γαμιόλες![]()
Με την Αγγελική έχω "άλλου" είδους σχέση![]()
![]()
Δεν καταλαβες,αυτος μου εχει πει κιολας οτι δεν θα με κλεισει ραντεβου,και καλα κανει ο ανθρωπος,δεν αναγκαζω εγω κανέναν με το ζορι....ανταλλαγης υγρων?!?!!?
Αφου δν σε θελει.....
....για "τραβατε με κι ας κλαιω" μου φαινεται η φασηΔεν καταλαβες,αυτος μου εχει πει κιολας οτι δεν θα με κλεισει ραντεβου,και καλα κανει ο ανθρωπος,δεν αναγκαζω εγω κανέναν με το ζορι
Μου το εχει πει και προσωπικα οτι δεν επιθυμει ραντεβου,ωραια,δεν κλεινει και ξεμπέρδεψε η υποθεση. Δεν θα κλεισει με εμένα,ευτυχως ομως εχει και τόσες αλλες εδω....για "τραβατε με κι ας κλαιω" μου φαινεται η φαση![]()
εχεις σφιξει;....για "τραβατε με κι ας κλαιω" μου φαινεται η φαση![]()
ΤίμιαΓια πες την να την μαθω και εγω,τι είδους;
....οχι, out of rangeεχεις σφιξει;![]()
Δεν πειράζει,οπως εχω ξαναπει έχει και άλλες να παρετε....οχι, out of range![]()
Γαμιόλα και εσύεχεις σφιξει;![]()
ειδωλο που εισαιΤίμια
Φιλική
Ειλικρινή
Ανιδιοτελή
Ακέραια
Ατόφια
![]()
![]()
Κουκλι!Καλό βράδυ να έχετε
Τόν κλώνο όμως;;;....ανταλλαγης υγρων?!?!!?
Αφου δν σε θελει.....