sugarfamily
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 173
- Πόντοι
- 1
Για να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα ανάμεσα στα ραντεβού;Άλλαξα και κάτι στην υπογραφή μου να ενημερώσω,ΟΧΙ κατάποση και ΟΧΙ χύσιμο στο στόμα,τα έβγαλα
Για να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα ανάμεσα στα ραντεβού;Άλλαξα και κάτι στην υπογραφή μου να ενημερώσω,ΟΧΙ κατάποση και ΟΧΙ χύσιμο στο στόμα,τα έβγαλα
Απλά έτσι ηθελα και τα έβγαλα,και μην αρχιζεις πάλι,γιατι τσουρέκια μας τα χες κανει την προηγουμενη φοραΓια να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα ανάμεσα στα ραντεβού;
Κάτσε να δεις το μαύρο που θα πέσει.Απλά έτσι ηθελα και τα έβγαλα,και μην αρχιζεις πάλι,γιατι τσουρέκια μας τα χες κανει την προηγουμενη φορα
Να πέσει,σιγα ,δεν θα μου ερθεις εσυ και κάποιοι αλλοι,θα έρθουν αλλοι τόσοι,λες και σας έχω ανάγκηΚάτσε να δεις το μαύρο που θα πέσει.
Οχι,αυτο δεν θα το κάνω,θα ειναι μέσα στην τιμηε ρε καλάμι η αγγελικουλα ….
βλέπω σε λίγο και τον κωλο έξτρα ..
Καλημέρα σου...Να πέσει,σιγα ,δεν θα μου ερθεις εσυ και κάποιοι αλλοι,θα έρθουν αλλοι τόσοι,λες και σας έχω ανάγκη
Ε αν δεις τα μηνύματά του και τα ψάξεις εδω στο νημα του,θα καταλάβεις γιατι μίλησα έτσιΚαλημέρα σου...
Βασικές αρχές εμπορίου.
Πάντα σεβόμαστε έναν πελάτη έστω ακόμα και εάν δεν είναι ακόμα πελάτης. Μιλάμε πάντα με ευγένεια χωρίς επιθετικη χροιά. Ακόμα και εάν δεν συμφωνούμε με την άποψη του. Γιατι ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί με την ευγένεια να γίνει τελικά πελάτης.
Αγγελική καλησπέρα! Θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλ σου να κλείσουμε ραντεβού!
Τελικά δεν μας είπες γιατί το ακυρώσες ψωλιτσα ????Αν αρχισει ο άλλος πάλι τις απειλές,σιγα,και τι έγινε που του ακύρωσα το ραντεβου,μολις του είπα ακυρο,μου απάντησε "δεν υπάρχει περίπτωση ,το έχω κανονισει",λες και δεν γίνεται να κλείσει άλλη
Δεν έχει σημασία. Και θα σου πω το γιατι. Γιατί κανείς δεν θα ψάξει την αιτία. Όλοι θα μείνουν στο πως μίλησες εσύ στο συγκεκριμένο σημείο. Δεν θα κάτσουν να ψάξουν 2 3 5 10 σελίδες πίσω.Ε αν δεις τα μηνύματά του και τα ψάξεις εδω στο νημα του,θα καταλάβεις γιατι μίλησα έτσι
σε μια πρόταση τα είπες όλα .Να πέσει,σιγα ,δεν θα μου ερθεις εσυ και κάποιοι αλλοι,θα έρθουν αλλοι τόσοι,λες και σας έχω ανάγκη
Σου εχω εξηγήσει προσωπικα στο βαιμπερΤελικά δεν μας είπες γιατί το ακυρώσες ψωλιτσα ????
Απλά εγινε αδιάκριτος σε κάποια θεματα σχετικά με την υγειινη και στα όρια του προσβλητικουσε μια πρόταση τα είπες όλα .
αυτοί είμαστε και αυτές είστε .
ο τρόπος σου όμως είναι άσχημος και αντί επαγγελματικός ( αν θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία του χώρου ) ότι και να έχει συμβεί , και δεν θα πάω πίσω να δω τι εγινε
Τίποτα δεν εξηγήσες πήρες φόρα και ανακοίνωσες !!!!βαιμπερ
Eγω θυμάμαι οτι εξήγησα πάντως,υπάρχουν και σκρινσοτ που αποδεικνύεται τι εστειλα,και φυσικα δεν θα τα δείξω εδω. Και δικαίωμά μου να με χάλασε κάτιΤίποτα δεν εξηγήσες πήρες φόρα και ανακοίνωσες !!!!
Ρε συ δεν κάνουν έτσι οι normal άνθρωποι το καταλαβαίνεις τι σου λέω ???Eγω θυμάμαι οτι εξήγησα πάντως,υπάρχουν και σκρινσοτ που αποδεικνύεται τι εστειλα,και φυσικα δεν θα τα δείξω εδω. Και δικαίωμά μου να με χάλασε κάτι
Κανένας ομως δεν μπορούσε να μου επιβαλλει τιποτα,ετσι ένιωσα και έτσι εκαναΡε συ δεν κάνουν έτσι οι normal άνθρωποι το καταλαβαίνεις τι σου λέω ???
Για πόσο ακόμα ???Οχι,αυτο δεν θα το κάνω,θα ειναι μέσα στην τιμη
Συνέχεια θα είναιΓια πόσο ακόμα ???
Το ύφος σου πάντως και το στυλάκι σου δεν ταιριάζουν με μια πουτάνα που όποιος έχει 80 ευρώ την ξεκωλιάζει και την βάζει να πιει τα χυσια του μέχρι σταγόνας . Να μην χάσουμε και τη λογική μας Αγγέλω !!!Κανένας ομως δεν μπορούσε να μου επιβαλλει τιποτα,ετσι ένιωσα και έτσι εκανα
Καλά !!!!Συνέχεια θα είναι