Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.809
- Πόντοι
- 4.546
Θα σου πω σε πμΔεν θυμάμαι
Θα σου πω σε πμΔεν θυμάμαι
Αμα ηρθε και ο λελοςbi εδεσε το γλυκο, τελικα ολες οι αδερφες στηριζετε η μια την αλλη εδω μεσα. Οξω φτερου.Τυπε το συγκεκριμενο site ανεχεται τοσα χρονια εσενα. Οι αλλοι που βριζεις, αν τους σιγκρινουμε με σενα, μια χαρα ανθρωποι δειχνουν.
Εδώ είσαι πάλι ρε πρωί πρωί ?Αμα ηρθε και ο λελοςbi εδεσε το γλυκο, τελικα ολες οι αδερφες στηριζετε η μια την αλλη εδω μεσα. Οξω φτερου.
Περίμενα τη νοσοκόμα να μου αλλάξει καθετήρα και μπήκα να χαζέψω, έχεις πρόβλημα μη γαμησω το Λέλο τον bi;;;Εδώ είσαι πάλι ρε πρωί πρωί ?
Δε χόρτασες παρολίγον mister malaka ? Το παπιον σου πάει παντος πολύ λουγκρα .
Aπο εδώΓειά σου Αγγελική πώς κλείνω ραντεβού μαζί σου;
Παρακαλώ οχι απειλές τετοιες,να είμαστε και κοσμιοιΈλα ρε νταβατζακο προχωρά μη σε τσιμεντοσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον τρώει ο κωλος του να τον κλαίνε το βλάκα !!!
Για μια ακόμα φορά έπεσε μέσα το ένστικτό μου,και κάτι δεν μου άρεσε,κατι με χαλαγε στην επικοινωνία που ειχαμε και ακυρωσα το ραντεβουΚάτσε ρε φίλε. Όταν λες κάτι τόσο βαρύ οφείλεις να το στηρίζεις. Δεν έχεις δικαίωμα να πετάς χοντράδες χωρίς επιχειρήματα.
Ναι, κόλλησες τώρα και 'σύ στο βλήμα που θα έρθει να με τσιμεντώσειΠαρακαλώ οχι απειλές τετοιες,να είμαστε και κοσμιοι
Αστον,απλα επειδη ακύρωσα το ραντεβου,δεν καταλαβαίνει οτι δικαίωμά μου το οτι κάτι να μην μου κάθησε καλαΝαι, κόλλησες τώρα και 'σύ στο βλήμα που θα έρθει να με τσιμεντώσει
Καλώς να ορίσει, πως θα φύγει μόνο να μας πει
Και εμας δικαιωμα μας να καταλαβουμε απο το δευτερο ποστ του πως προκειται για ψυχακι. Αλλα που να στροφαρει….Αστον,απλα επειδη ακύρωσα το ραντεβου,δεν καταλαβαίνει οτι δικαίωμά μου το οτι κάτι να μην μου κάθησε καλα
Αντευχομαι σε όλο το σάιτ.Καλημέρα παιδιά
Σας εύχομαι μία όμορφη δημιουργική Κυριακή ΧΩΡΊΣ αντιπαραθέσεις
Κάτι θα γίνει και σήμεραΚαλημέρα παιδιά
Σας εύχομαι μία όμορφη δημιουργική Κυριακή ΧΩΡΊΣ αντιπαραθέσεις
Θα γίνουμε μπίλιες πάλι κυριακάτικα ?Κάτι θα γίνει και σήμερα
Αν αρχισει ο άλλος πάλι τις απειλές,σιγα,και τι έγινε που του ακύρωσα το ραντεβου,μολις του είπα ακυρο,μου απάντησε "δεν υπάρχει περίπτωση ,το έχω κανονισει",λες και δεν γίνεται να κλείσει άλληΘα γίνουμε μπίλιες πάλι κυριακάτικα ?
γλυκια μου αγγελικη δικαιωμα σου ειναι να ακυρωσεις οποιο ραντεβου νομιζεις οτι δεν θα παει καλα.. εννοειται αυτο.. καλο θα ειναι βεβαια να το ακυρωνεις 2 με 3 ωρες πριν για να κανει και ο αλλος τα κουμαντα τουΑν αρχισει ο άλλος πάλι τις απειλές,σιγα,και τι έγινε που του ακύρωσα το ραντεβου,μολις του είπα ακυρο,μου απάντησε "δεν υπάρχει περίπτωση ,το έχω κανονισει",λες και δεν γίνεται να κλείσει άλλη
5-8 ήταν το ραντεβου,και το ακύρωσα απο 10 το βράδυ της προηγουμενης μερας,πολλές ωρες πριν,όχι απλά 2-3γλυκια μου αγγελικη δικαιωμα σου ειναι να ακυρωσεις οποιο ραντεβου νομιζεις οτι δεν θα παει καλα.. εννοειται αυτο.. καλο θα ειναι βεβαια να το ακυρωνεις 2 με 3 ωρες πριν για να κανει και ο αλλος τα κουμαντα του
τοτε δεν υπαρχει καν λογος να το συζηταμε αλλο.. ελπιζω οταν ερθω στην αθηνα να εισαι διαθεσιμη και να βρεθουμε.. τα φιλια μου5-8 ήταν το ραντεβου,και το ακύρωσα απο 10 το βράδυ της προηγουμενης μερας,πολλές ωρες πριν,όχι απλά 2-3
Φιλιά,σε περιμένωτοτε δεν υπαρχει καν λογος να το συζηταμε αλλο.. ελπιζω οταν ερθω στην αθηνα να εισαι διαθεσιμη και να βρεθουμε.. τα φιλια μου