ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.758
- Πόντοι
- 5.006
Ετσιμπαχαλακηδες μαν.
καλα του λεει η Αγγελικη
Ετσιμπαχαλακηδες μαν.
καλα του λεει η Αγγελικη
Νά κανονίσω με Αγγελική νά σού ρίξει ένα ξύρισμα χαμηλά;Ο άλλος από πάνω ζητάει βίντεο από την παρτούζα στο κότερο ρε
Σε λίγο θα μαδήσουμε τίς πουτσότριχες μας με το τσιμπιδάκι της Αγγελικής για τα φρύδια
θα εχει και φραπεδια μετα το ξυρισμα?Νά κανονίσω με Αγγελική νά σού ρίξει ένα ξύρισμα χαμηλά;
Θά τόν φτιάξει κατάλληλα ή Αγγελική, τόσο ποκ κορν κέρασεθα εχει και φραπεδια μετα το ξυρισμα?
Αχάριστη κορασίδα μανΑγγελική
Δεν μας χέζεις λέω εγώ ?
Την μια παραπονιέσε ότι δεν γράφει κανείς στο νήμα και την άλλη μας αποκαλείς μπαχαλάκηδες να πούμε
Η πουτανα υπερασπίζεται τον νταβά της μια χαρά !!!Λες και αυτός εχει βρίσει μονο
Μάθε να μιλάς πρώτα και κάνεις μετά εικασίες! Ντροπή σου.Η πουτανα υπερασπίζεται τον νταβά της μια χαρά !!!
Καλά τα λες για μέλος που γράφτηκες πριν 2 μήνες και το μόνο που κάνεις είναι να γράφεις για την αγγέλο όπως την αποκαλείς. Άσχετα που δεν την έχεις δει ακομα......Μην μας βάζεις όμως καρδούλες και like γιατί θα θυμώσει ο κύριος. Και άμα θυμώσει, θα αρχίσει της επίπονες αλήθειες του πάλι και δεν θα έχουμε με τι να ξύσουμε τα παπάρια μας.
Κάτσε ρε φίλε. Όταν λες κάτι τόσο βαρύ οφείλεις να το στηρίζεις. Δεν έχεις δικαίωμα να πετάς χοντράδες χωρίς επιχειρήματα.Άντε μωρη βρωμιάρα από εδώ !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάγκες μακρυά είναι επικυνδινη!!!
Σύμφωνα με το πουστρακι που έχεις για avatar αποκλείετε να πηδάς . 99,9% γαμιεσε κ 100% ζεις μέσα στο bou 24 ώρες το 24ωρο .Υποψίες τύπου ότι μπορεί να πηδάει χωρίς απαραίτητα να πληρώνει; Ή όπως ότι δε χρειάζεται να διαλαλει, αν, ποτε και πως πηδάει; Επίσης κάποιες κύριες εδώ μέσα δεν έχουν καρτέλα κριτικών ή έχουν κριτικές στα νήματα τους.
Και στην τελική, στην ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ η γνώμη σου, ΜΑΛΑΚΑ.
Μουνόχειλα για άπειρα παιχνίδια, φιλιά κι δαγκώματα στη κλειτορίδα!!!!Τελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα
Περίμενε έρχονται τά Χοτ Ντοκξανα καλησπερα παιδια
Oντως κουκλίτσα όμορφη, έχεις πολλά για πιάσιμο κι όχι μόνο! Αλλά κι για πολλά χαστουκακιαΚάτι εχω κ εγω για πιάσιμο
Σιγα εσυ μη σκίσεις κανα καλτσον που σου μπαχαλεψαμε το νήμα . Αλλα κ να το σκίσεις δωστο στο Barock που τα φοράει συχνά.Σαν πολύ να μου μπαχαλέψατε το νημα
Κύριε με αυτά που διαβάζω σας έχω ικανό όταν γίνονται εκλογές και ψηφίζετε, να πιστεύετε ότι ΟΝΤΩΣ η ψήφος σας μετράει. Σας φαντάζομαι να πηγαίνετε αργότερα σπίτι με ένα ύφος: "ΧΑ ΧΑ ΧΑ τους γάμησα, τώρα θα κλαίνε που δεν τους ψήφισα".Καλά τα λες για μέλος που γράφτηκες πριν 2 μήνες και το μόνο που κάνεις είναι να γράφεις για την αγγέλο όπως την αποκαλείς. Άσχετα που δεν την έχεις δει ακομα......
Δεν θες να ξέρεις τι κάνω όταν πας εσύ και ψηφίζεις πάντως......... Πάρε τα κουβαδακια σου και τράβα αλλιώς έλα από Πειραιά να παίξουμε παρέα....Κύριε με αυτά που διαβάζω σας έχω ικανό όταν γίνονται εκλογές και ψηφίζετε, να πιστεύετε ότι ΟΝΤΩΣ η ψήφος σας μετράει. Σας φαντάζομαι να πηγαίνετε αργότερα σπίτι με ένα ύφος: "ΧΑ ΧΑ ΧΑ τους γάμησα, τώρα θα κλαίνε που δεν τους ψήφισα".
Ε πού να θυμαμαι πού μενει ο καθενας,τωρα που μου το είπες ναι,το θυμήθηκα
Αγγελική καλησπέρα! Θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλ σου να κλείσουμε ραντεβού!Ε πού να θυμαμαι πού μενει ο καθενας,τωρα που μου το είπες ναι,το θυμήθηκα
Α δεν ήξερα ότι έχει κ τέτοιο ένδοξο παρελθόνοχι και νταβατζής η κλαουντια ρε στέφσπ . σιγά μην κάνει για νταβας ο καλησπερακιας ο ικέτης, ο στραπ ατσαδας να πούμε . το παρανυφάκι κλπ . ο περσινός ημιτελικός μιστερ μαλακα