Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.062
- Πόντοι
- 366
Oντως κουκλίτσα όμορφη, έχεις πολλά για πιάσιμο κι όχι μόνο! Αλλά κι για πολλά χαστουκακιαΚάτι εχω κ εγω για πιάσιμο
Oντως κουκλίτσα όμορφη, έχεις πολλά για πιάσιμο κι όχι μόνο! Αλλά κι για πολλά χαστουκακιαΚάτι εχω κ εγω για πιάσιμο
Σιγα εσυ μη σκίσεις κανα καλτσον που σου μπαχαλεψαμε το νήμα . Αλλα κ να το σκίσεις δωστο στο Barock που τα φοράει συχνά.Σαν πολύ να μου μπαχαλέψατε το νημα
Κύριε με αυτά που διαβάζω σας έχω ικανό όταν γίνονται εκλογές και ψηφίζετε, να πιστεύετε ότι ΟΝΤΩΣ η ψήφος σας μετράει. Σας φαντάζομαι να πηγαίνετε αργότερα σπίτι με ένα ύφος: "ΧΑ ΧΑ ΧΑ τους γάμησα, τώρα θα κλαίνε που δεν τους ψήφισα".Καλά τα λες για μέλος που γράφτηκες πριν 2 μήνες και το μόνο που κάνεις είναι να γράφεις για την αγγέλο όπως την αποκαλείς. Άσχετα που δεν την έχεις δει ακομα......
Δεν θες να ξέρεις τι κάνω όταν πας εσύ και ψηφίζεις πάντως......... Πάρε τα κουβαδακια σου και τράβα αλλιώς έλα από Πειραιά να παίξουμε παρέα....Κύριε με αυτά που διαβάζω σας έχω ικανό όταν γίνονται εκλογές και ψηφίζετε, να πιστεύετε ότι ΟΝΤΩΣ η ψήφος σας μετράει. Σας φαντάζομαι να πηγαίνετε αργότερα σπίτι με ένα ύφος: "ΧΑ ΧΑ ΧΑ τους γάμησα, τώρα θα κλαίνε που δεν τους ψήφισα".
Ε πού να θυμαμαι πού μενει ο καθενας,τωρα που μου το είπες ναι,το θυμήθηκα
Αγγελική καλησπέρα! Θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλ σου να κλείσουμε ραντεβού!Ε πού να θυμαμαι πού μενει ο καθενας,τωρα που μου το είπες ναι,το θυμήθηκα
Α δεν ήξερα ότι έχει κ τέτοιο ένδοξο παρελθόνοχι και νταβατζής η κλαουντια ρε στέφσπ . σιγά μην κάνει για νταβας ο καλησπερακιας ο ικέτης, ο στραπ ατσαδας να πούμε . το παρανυφάκι κλπ . ο περσινός ημιτελικός μιστερ μαλακα![]()
Ενημερωμένος μέγα !!!!οχι και νταβατζής η κλαουντια ρε στέφσπ . σιγά μην κάνει για νταβας ο καλησπερακιας ο ικέτης, ο στραπ ατσαδας να πούμε . το παρανυφάκι κλπ . ο περσινός ημιτελικός μιστερ μαλακα![]()
Φουρθιωτης έγινε το πουλάκι μου με τη Τζούλια του !!!Α δεν ήξερα ότι έχει κ τέτοιο ένδοξο παρελθόν![]()
τυπε γλομπεο μυστη , το συγκεκριμένο μέλος έχει και ένδοξο μέλλον , αρκεί να βρεθεί κάποιος να ανοίξει το νέο νήμα μιστερ μαλακα 2024 για να μπορέσει ο κοσμάκης να το κεράσει στραπ ατσαδα , όπως ελεγε η τεα , και όπως απαντούσε μετά ο κλαουντιας μόνο από τα χεράκια σου κουμπάρα.Α δεν ήξερα ότι έχει κ τέτοιο ένδοξο παρελθόν![]()
Τι θα μου κανείς ΜΑΛΑΚΑ;Έλα ρε νταβατζακο προχωρά μη σε τσιμεντοσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον τρώει ο κωλος του να τον κλαίνε το βλάκα !!!
Τι θα κανεις ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ;Θα στη κόψω τη γλωσουλα και εσένα και της πουτανιτσας που νταβατζωνεις.
Τραβά τώρα να γαμησεις με κανένα δεκάρικο πουστρακι και μην ξεχάσεις να γράψεις κριτική.Σύμφωνα με το πουστρακι που έχεις για avatar αποκλείετε να πηδάς . 99,9% γαμιεσε κ 100% ζεις μέσα στο bou 24 ώρες το 24ωρο .
Σημείωση . Όπου θα σε πετυχαίνω θα σε πονάω πισωγλεντη .
Κακώς το υποτακτικό πουστρακι του νιπλη, καμία καρικατούρα θα μας κανείς πουστλεμε;θα φωλιάσει στον ΚΩΛΟ μας.![]()
Στο περσινό διαγωνισμό του μιστερ μαλακα η καλύτερη σου στιγμή ήταν με τη τουαλέτα η με το μαγιώ δροσερό αγόρι ?Τραβά τώρα να γαμησεις με κανένα δεκάρικο πουστρακι και μην ξεχάσεις να γράψεις κριτική.
Δώσε iban ρε κακομοιρη να σου στειλω κανενα ψιλο να ξελαμπικαρεις βρε κακομοιρη.Στο περσινό διαγωνισμό του μιστερ μαλακα η καλύτερη σου στιγμή ήταν με τη τουαλέτα η με το μαγιώ δροσερό αγόρι ?
Υ.Γ 2 όπου σε βρίσκω θα σε πηγαινω πιπα -κωλο .
Εδώ δέχεται εσένα που πασπαλίζεις το κουραμπιέ κ φουσκωνεις τον άγιο Βασίλη δροσερό αγόρι .Πως γίνεται το σάιτ που διαφημίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αγοραίο να ανέχεται τέτοια πουστρακια που το μόνο που προσφέρουν είναι μπάχαλο και κίνδυνο στις εργαζόμενες είναι απορίας άξιο. Χωριά τους wannabe νταβατζακους που ερχονται απο το πουθενα να μας "ενημερωσουν" ποιες εργαζομενες "μας κοροιδευουν" και ποιες "ειναι βρωμικες και τους κολλησαν παρασημα".
Κακώς όρισες στο κλαμπ των Μπαροκοξεκωλιασμενων.Εδώ δέχεται εσένα που πασπαλίζεις το κουραμπιέ κ φουσκωνεις τον άγιο Βασίλη δροσερό αγόρι .
Υ.Γ 3 όπου σε βρίσκω θα σε γλεντάω .
Είπε ο σαπουνομαζοχτρας.Κακώς όρισες στο κλαμπ των Μπαροκοξεκωλιασμενων.
Είσαι και βλάκας δεν καταλαβαίνεις ηλίθιε !!Τι θα μου κανείς ΜΑΛΑΚΑ;