athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.189
- Πόντοι
- 12.756
σπιτι ξεκουραση επιτελουςΣχόλασες μαν ή ακόμα δουλειά ?
σπιτι ξεκουραση επιτελουςΣχόλασες μαν ή ακόμα δουλειά ?
Γείτονας σου είμαι. ΑιντεεεεεΓιατι να μην το δεις; Επειδη δεν μένεις Αθηνα εννοεις;
Κάνεις προσλήψεις προσωπικού?? Δίνεις καλό μεροκάματο??Σχόλασες μαν ή ακόμα δουλειά ?
Εδώ θα σφίξεις ή απλά παρατηρητής ?σπιτι ξεκουραση επιτελους
Ε πού να θυμαμαι πού μενει ο καθενας,τωρα που μου το είπες ναι,το θυμήθηκαΓείτονας σου είμαι. Αιντεεεεε
παρατηρωΕδώ θα σφίξεις ή απλά παρατηρητής ?
Γαμιόλαπαρατηρω
....τελειωσε, πηγε να φερει καφεδες τωρα!Πού πήγε αυτός με τα ποπ κορν ρε;;;; Μπορώ να πληρώσω με κάρτα επειδή στο ΑΤΜ είχε ουρά και δε σταμάτησα;;;;
ΑγγελικήΣαν πολύ να μου μπαχαλέψατε το νημα
Οχι ποτέ δεν παραπονεθηκα οταν δεν εγραψε κανενας,απλά ανεβασα φωτο,και ήρθε στα ισα του,εμενα το θεμα μου ειναι οτι ενώ δεν αρεσω σε καποιους ,εξακολουθουν να είναι στο νημα μου,ενω πολύ απλα έχει και άλλες.Αγγελική
Δεν μας χέζεις λέω εγώ ?
Την μια παραπονιέσε ότι δεν γράφει κανείς στο νήμα και την άλλη μας αποκαλείς μπαχαλάκηδες να πούμε
ε οκ,βοηθας κι εσυ λιγακιΣαν πολύ να μου μπαχαλέψατε το νημα
Βάλε πράμα βάλε πράμαΈλα μαν εδώ είμαι
Κάθησε να σε κεράσω μία γύρα , καθότι είμεθα άπλες
Μαδοπούτσι συνοδεία popcorn
Μη βρίζεις μαν ηρεμα παρακαλώΑγγελική
Δεν μας χέζεις λέω εγώ ?
Την μια παραπονιέσε ότι δεν γράφει κανείς στο νήμα και την άλλη μας αποκαλείς μπαχαλάκηδες να πούμε
μπαχαλακηδες μαν.Μη βρίζεις μαν ηρεμα παρακαλώ
Απλα θα πω σε οποιον δεν αρεσω,να πάει σε αλληε οκ,βοηθας κι εσυ λιγακι
Έτσι Αγγελική ρίξε τούς πόρτα, ακούς εκεί πράγματα.....Απλα θα πω σε οποιον δεν αρεσω,να πάει σε αλλη
Ο άλλος από πάνω ζητάει βίντεο από την παρτούζα στο κότερο ρεΒάλε πράμα βάλε πράμα