ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 549
- Πόντοι
- 301
Εισαι σκέτη καύλα θα σου γλείψω την ροδέλα πρωταΤην οποια δινω γ γαμησι και στα μπρούμυτα
Ότι πρέπει για κωλαράκι...Στα 4 που με καυλώνει τοσο αυτη η στάση
Σου τις περιποιηθηκαν τις τρυπούλες σου για τα καλά οι συναγωνιστές.Τελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα
Τελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα
Πανέμορφη!!!Είσαι για πολύ γλείψιμο και κάρφωμα...Τελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα
Πρέπει να συμπληρώσω τα 5 αρχικά post σαν νέος εδώ και να σου στείλω μήνυμα για να βρεθούμε οπωσδήποτε...Είσαι μεγάλη καύλα....Επειδή σαν πολλη ησυχία έπεσε,σας εχω κάτι σημερινο,φρέσκο φρέσκο πράγμα
To κατάλαβες ,τις τελευταιες μέρες μου τις περιποιήθηκανΣου τις περιποιηθηκαν τις τρυπούλες σου για τα καλά οι συναγωνιστές.
Με τέτοιο στήσιμο πως να μην στις καρφωσουν. Κρίμα θα ήταν
Ναι,για τα γνωστα μου κωλογαμήσιαΌτι πρέπει για κωλαράκι...
Ότι πρέπει για κωλαράκι...
Τηλέφωνο;Ότι πρέπει για κωλαράκι...
Σαν να έχεις πάρει σασί μου φαίνεται …. Κάνε λίγο κράτειΤελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα
Τέτοιες τρύπες δεν πρέπει να μένουν αβούλωτεςTo κατάλαβες ,τις τελευταιες μέρες μου τις περιποιήθηκαν
Μη τα κάνεις αυτά καριολα θα στον καρφώνω μια στο κωλο και μια στο μουνι μέχρι τα αρχιδια και θα τρεμεις σα τρελήΤελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα
Παρόλο που ήμουν θεωρητική κατεύθυνση,δεν θυμόμουν τι σημαίνει,και χρειάστηκε να το ψάξω στο google.....Ο tempora ο mores
A είσαι αποφασισμένος βλέπωΜη τα κάνεις αυτά καριολα θα στον καρφώνω μια στο κωλο και μια στο μουνι μέχρι τα αρχιδια και θα τρεμεις σα τρελή
Για τρελα κωλογαμησια...!!!Τελειώσαμε και για σήμερα,αλλη μία μέρα στον αγώνα
Τα γνωστά μου κωλογαμησιαΓια τρελα κωλογαμησια...!!!
Μ αρεσει που τον προσφερεις απλοχερα ...Τα γνωστά μου κωλογαμησια
Τύπε μου συγνώμη κιόλας αλλά δεν συνάδουν αυτά που γράφεις με το nickname σουΜη τα κάνεις αυτά καριολα θα στον καρφώνω μια στο κωλο και μια στο μουνι μέχρι τα αρχιδια και θα τρεμεις σα τρελή
Και τι κέρδος θα έχω αν βγει αληθινή
Μάγκες μακρυά από τη βρωμιάρα είναι επικυνδινηΤύπε μου συγνώμη κιόλας αλλά δεν συνάδουν αυτά που γράφεις με το nickname σου
ή όχι. Κριτική για εσένα έχω γράψει. Τι παραπάνω να ενισχύσω? Ότι ήταν να γράψω το έγραψα. Από εκεί και πέρα ότι βρωμιαρα σε είπα ουτε τίποτα. Απλά σου είπα ότι καλό είναι όπως εσείς θέλετε πριν την επαφή να έχει κάνει μπάνιο ο πελάτης, το ίδιο απαιτεί και ο πελάτης από την κοπελα
Άντε μωρη βρωμιάρα από εδώ !!!To κατάλαβες ,τις τελευταιες μέρες μου τις περιποιήθηκαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι,για τα γνωστα μου κωλογαμήσια