Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.980
Τη δικιά σου πάντως οχι,κ αλλων απο εδω μέσααφού θες πολύ πουτσα
Τη δικιά σου πάντως οχι,κ αλλων απο εδω μέσααφού θες πολύ πουτσα
δε πειράζει υγεία υπάρχουν άπειρες επιλογέςΤη δικιά σου πάντως οχι,κ αλλων απο εδω μέσα
Συμφωνούμε και σε κάτι,και εγω το εχω πει οτι πόσες υπαρχουν εδω μεσα,για όλα τα γουσταδε πειράζει υγεία υπάρχουν άπειρες επιλογές
Δε το ήξερα, όπως δε ξέρω κι το λόγο που το έκανες αυτό.Δεν μου ήρθε,γιατι σε έχω κάνει αγνοηση
Δεν εχω προβλημα κ να στον πω τον λογο και εδώ δημόσια,δεν μπορουσα ετσι απανωτα μηνυματα λες και είναι ο γκόμενός μου ο αλλος,τελος παντων,και εσυ,καλά να περναςΔε το ήξερα, όπως δε ξέρω κι το λόγο που το έκανες αυτό.
Τέλος πάντων για να το έκανες αυτό θα είχες κάποιο δικό σου λόγο.
Δε τον ξέρω, ούτε το καταλαβαίνω αλλά σεβαστό!
Καλή συνέχεια σε ότι κανεις
Οσο αγριεμένοι και να ειναι κάποιοι,οποιος έχει φάει μαύρο,δεν κλείνει ραντεβου,τον κώλο του να βαράει κατω,που να χτυπιέται. Αν στραβώσω απο εδω με κάτι και με πειράξει,τέλος,ουτε στην αλλη ζωή δεν έχει ραντεβουΠολύ αγριεμένοι είναι αυτοί. Τόσο που λείπεις θόλωσε το μάτι τους. Πρόσεχέ τους. Πήγαινε τοίχο τοίχο γιατί σε βλέπω να λες ''βοήθεια γειτόνοι η τρύπα μου δε γλυτώνει''
Δίνεις πολύ σημασία σ'αυτό και πολύ καλά κάνεις. Μπράβο σου!Δεν εχω προβλημα κ να στον πω τον λογο και εδώ δημόσια,δεν μπορουσα ετσι απανωτα μηνυματα λες και είναι ο γκόμενός μου ο αλλος,τελος παντων,και εσυ,καλά να περνας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οσο αγριεμένοι και να ειναι κάποιοι,οποιος έχει φάει μαύρο,δεν κλείνει ραντεβου,τον κώλο του να βαράει κατω,που να χτυπιέται. Αν στραβώσω απο εδω με κάτι και με πειράξει,τέλος,ουτε στην αλλη ζωή δεν έχει ραντεβου
Εγω δίνω σημασία και στον τροπο προσεγγισης του αλλου,και λειτουργώ και εγκεφαλικά,ή αν νιωσω πίεση,να μην συμφωνουν οι προτιμησεις μας,ή ακαποτο με διπλα λεφτα να ζητησει κάποιος,blacklist. πρώτα βάζω να πάω με καλη ψυχολογία,η ψυχολογία δεν κοστολογείταιΔίνεις πολύ σημασία σ'αυτό και πολύ καλά κάνεις. Μπράβο σου!
Δεν είσαι σαν κάποιες άλλες που λένε ας πάω να μη χάσω το ''μαρούλι'' κι ας είναι χαλιαμπάλιας ο άλλος
Εφόσον έχεις δει ότι έτσι λειτουργείς καλύτερα και είσαι πιο αποδοτική όντας με καλή ψυχολογία καλά ξηγιέσαιΕγω δίνω σημασία και στον τροπο προσεγγισης του αλλου,και λειτουργώ και εγκεφαλικά,ή αν νιωσω πίεση,να μην συμφωνουν οι προτιμησεις μας,ή ακαποτο με διπλα λεφτα να ζητησει κάποιος,blacklist. πρώτα βάζω να πάω με καλη ψυχολογία,η ψυχολογία δεν κοστολογείται
Μα ναι,λέω αμα κατι με εχει χαλασει πριν καν ακομα δω τον αλλον,πώς θα παω γ ραντεβου;Εφόσον έχεις δει ότι έτσι λειτουργείς καλύτερα και είσαι πιο αποδοτική όντας με καλή ψυχολογία καλά ξηγιέσαι
Όχι βέβαια. Πρωτίστως ανεβασμένη ψυχολογία και δευτερευόντως η καύλαΜα ναι,λέω αμα κατι με εχει χαλασει πριν καν ακομα δω τον αλλον,πώς θα παω γ ραντεβου;
Οχι ,δεν υπαρχει,πόσο είσαι; Απλά ετσι ρωταω,γτ λέω δεν μπορεί ετσι να το ρώτησεΚαινουργιο μελος στο bou και στο forum γενικοτερα. Υπαρχει οριο ηλικιας για να κλεισει καποιος ραντεβου μαζι σου Αγγελικη;
μαλιστα.
το ειδαμε κι αυτο.
η εργαζομενη να εχει κανει επεμβαση που αφηνει ανοικτη πληγη στο στομα για μερικες μερες και αυτη να δηλωνει οτι θα συνεχισει να εργαζεται,με οτι αυτο συνεπαγεται,να κανει ελευθερες πιπες,καταποσεις κλπ και το μονο που την ανησυχει ειναι το να δειξουν κατανοηση οι πελατες αν δεν κανει καλες πιπες επειδη ποναει και επειδη δεν θα μπορει να φωναζει δυνατα.
δεν πληττουμε ποτε στο μπου.
βοηθεια σας οσοι την επιλεξετε αυτο τον καιρο παιχτες
μετ
Με τέτοια ουλή τουλάχιστον 1 εβδομάδα πρέπει να έχει αποχή.
Έγκλειστο είχα ναι. Τον έσπασε και σε κομμάτια γ να βγει,και χτύπησε και κόκκαλο,και φυσικα δεν έκανα κανένα ραντεβου απο τοτε π τον εβγαλα.ΑΝ μιλαμε μάλιστα για έγκλειστο και όχι ορατό φρονιμίτη, εκεί κάντο μίνιμουμ 10 μέρες, για να είμαστε σίγουροι.
ΔΕΝ το λέω εγώ, αλλά καλός φίλος, που είναι γναθοχειρουργος - στοματικός χειρουργός.
Δυστυχως λουκι μεγάλο προβλεπεταιΗ τρύπα από τον εγκλειστο φρονημιτη κάνει μήνες για να κλεισει
Το ίδιο έκανα και εγώ ,οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες που δεν μπορείς να φας τίποτα όλο σούπες και αλεσμένα φρούτα ετρωγαΈγκλειστο είχα ναι. Τον έσπασε και σε κομμάτια γ να βγει,και χτύπησε και κόκκαλο,και φυσικα δεν έκανα κανένα ραντεβου απο τοτε π τον εβγαλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχως λουκι μεγάλο προβλεπεται
Και εγω,πουρε πατατας κ μανέστρα,και πάλι πονάω μόνο που τα καταπίνω !Το ίδιο έκανα και εγώ ,οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες που δεν μπορείς να φας τίποτα όλο σούπες και αλεσμένα φρούτα ετρωγα
Κουράγιο, εγώ έχω άλλους δύο να βγάλω κάποιος στιγμηΚαι εγω,πουρε πατατας κ μανέστρα,και πάλι πονάω μόνο που τα καταπίνω !