Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.871
- Πόντοι
- 11.146
Να και ο μαύρος γάτος
Να και ο μαύρος γάτος
Kαλημέρα σας,χαρούμενη Κυριακή να εχετε. Πόσο θα ήθελα και σήμερα να σας καυλώσω απο κον,
Να ρωτήσω επειδή, είμαι και λίγο μακριά. Με Airbnb αντί ξενοδοχείο είναι οκαυ? Και πως μπορώ να επικοινωνήσω για ραντεβούδακι;Kαλημέρα σας,χαρούμενη Κυριακή να εχετε. Πόσο θα ήθελα και σήμερα να σας καυλώσω απο κοντά
Καλησπέρα Αγγελικούλα, εύχομαι περαστικά! Να είσαι καλά κουκλίτσα κι γρήγορη ανάρρωση!Χτες χειρότερο,τωρα ευτυχως είμαι καλύτερα
Γιατί ρε μαγκίτη σε λένε όλοι μαύρο γάτο; Μήπως είσαι ο γκαντέμης του site;
...nopeΓιατί ρε μαγκίτη σε λένε όλοι μαύρο γάτο; Μήπως είσαι ο γκαντέμης του site;
δηλαδη υπαρχει βιντεο με παρτουζα απο κοπελα ανεξαρτητη με 5??????Να θυμίσω μόνο ότι στο σχετικό βίντεο με τους 5, όσους από αυτούς είδαμε, δεν τους ήταν καν σηκωμένη!!! Θέλει "άντερα" η παρτούζα
Ο ένας μάλιστα "γαμούσε με παπούτσια"
Καλύτερα άλλαξε εικόνα προφίλ όχι για τίποτε άλλο αλλά καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα...nope
....δεν θα παραλειψω μαγκα μου! Βεβαια εισαι ο μονος που το σκεφτηκε-ειπε αυτο αλλα 'νταξ' δικιο εχεις κ εσυ!Καλύτερα άλλαξε εικόνα προφίλ όχι για τίποτε άλλο αλλά καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα
Αν δεν έχεις το νιονιό να καταλάβεις το χαβαλέ που έκανα τότε λυπάμαι. Σε καμία περίπτωση δε σε πρόσβαλα. Καλή συνέχεια και δεν ξανασχολούμαι μαζί σου....δεν θα παραλειψω μαγκα μου! Βεβαια εισαι ο μονος που το σκεφτηκε-ειπε αυτο αλλα 'νταξ' δικιο εχεις κ εσυ!
Μηπως διαβαζεις κ το φλυτζανι, ριχνεις χαρτια, λες τα ζωδια κτλ??!!?
Έφτασες σε ηλικία γάμου και το σκέφτεσαι καλα στέφανα ιδηλαδη υπαρχει βιντεο με παρτουζα απο κοπελα ανεξαρτητη με 5??????
Eυχαριστώ,να σαι καλαΚαλησπέρα Αγγελικούλα, εύχομαι περαστικά! Να είσαι καλά κουκλίτσα κι γρήγορη ανάρρωση!
Να μας γυρίσεις γερή κι δυνατή ώστε να μπορέσω να σε δω τώρα από κοντά! Πολλά φιλάκια κουκλί κι πάλι περαστικά μωράκι
Μπορείς και απο εδωΝα ρωτήσω επειδή, είμαι και λίγο μακριά. Με Airbnb αντί ξενοδοχείο είναι οκαυ? Και πως μπορώ να επικοινωνήσω για ραντεβούδακι;
ΘέλεΚουκλίτσα ξέρεις περίπου πότε θα ξεκινήσεις ξανά? Έχεις κάποια εικόνα?
Θέλω πολύ να σε δω κι στο είπα κι στο πμ που σου έστειλα. Δες το κι μιλάμε ξανά.
Φιλάκια πολλα
Δεν μου ήρθε,γιατι σε έχω κάνει αγνοησηΑγγελική, σου έχω στείλει πμ! Αν θέλεις δες το κι μου απαντάς. Φιλάκια πολλά
Να σουν ο μονος που θα ήθελεΠόσο θα ήθελα να την σκίσω ανελέητα
πουτσα στο καναπέ στο μπάνιο στα όρθια κώλο μουνι καρφώματα με έντασηΝα σουν ο μονος που θα ήθελε
Καθένας με τον πόνο τουπουτσα στο καναπέ στο μπάνιο στα όρθια κώλο μουνι καρφώματα με ένταση
αφού θες πολύ πουτσαΚαθένας με τον πόνο του