Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.435
- Πόντοι
- 2.046
Παναθεμα σε... τι λες βρε ;Βεβαια,οπως και μελη απο εδω,που θα εγκαταλείψουν κάποτε το σπορ,γιατι δεν θα τους υπακουει το εργαλείο
Παναθεμα σε... τι λες βρε ;Βεβαια,οπως και μελη απο εδω,που θα εγκαταλείψουν κάποτε το σπορ,γιατι δεν θα τους υπακουει το εργαλείο
μια μεγαλη και σκληρη αληθεια φιλε Πανο !!!!!!!!!Παναθεμα σε... τι λες βρε ;
μας εσφαξες με το γαντι που λενε!!!Βεβαια,οπως και μελη απο εδω,που θα εγκαταλείψουν κάποτε το σπορ,γιατι δεν θα τους υπακουει το εργαλείο
Αντε ρε μαλακα και εσυ.. χαχαμια μεγαλη και σκληρη αληθεια φιλε Πανο !!!!!!!!!
Παναθεμα σε... τι λες βρε ;
.....αυθαδιαζει η κορασις, να τιμωρηθει παραυτα!!!!μια μεγαλη και σκληρη αληθεια φιλε Πανο !!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μας εσφαξες με το γαντι που λενε!!!
Εαν διάλεγα την τιμωρία της .......αυθαδιαζει η κορασις, να τιμωρηθει παραυτα!!!!
Χαρη θα μου έκανες,μου αρεσουν οι μαυροι γάτοιΕαν διάλεγα την τιμωρία της ..
Θα έστελνα εσένα !
Εννοεις επειδη θα με βρει ανοιχτη;Πήγαινε ΕΣΥ, για να λυπάται σίγουρα ο επόμενος...
Αχχχ σόρρυ αλλά έχω ocd.Παντωςόνταςούσα ανήλικη ακομα,στο λύκειο
Ευχαριστω γ τη διορθωσηΑχχχ σόρρυ αλλά έχω ocd.
Σήμερα που έχεις κενό δεν μπορώ, δυστυχώς. Κάποιο πρωινό καθημερινής (όσο δε δουλεύεις ακόμα) κανονίζουμεΕυχαριστω γ τη διορθωση
Ναι βέβαιαΣήμερα που έχεις κενό δεν μπορώ, δυστυχώς. Κάποιο πρωινό καθημερινής (όσο δε δουλεύεις ακόμα) κανονίζουμε
Αρκεί να γαμήσεις με τις κάλτσεςΣήμερα που έχεις κενό δεν μπορώ, δυστυχώς. Κάποιο πρωινό καθημερινής (όσο δε δουλεύεις ακόμα) κανονίζουμε
Τα έχουμε πει αυτά!!! Μη λέμε τα ίδια!!! Αν επιτρέψει η μικρή, θα τραβήξουμε και φωτογραφίες!!!Αρκεί να γαμήσεις με τις κάλτσες
Αρχικα πρεπει να φτασεις τα 5 ποστ. Επειτα μπορεις να στειλεις pm και μεσω pm στειλε στην Αγγελικη.Καλησπέρα Αγγελική, πώς κανονίζουμε συνάντηση;
Με τιποτα,next please,τετοια τα απεχθανομαι,χαρήκαμε και αντιοκαλησπέρα. ετυχε και ειδα το νήμα μόλις. ηθελα να σε ρωτησω αν (με εξτρα δωρακι φυσικα) δεχεσαι υποτακτικό? δλδ φτυσιμο, κατουρημα (εγω προς εσενα), να γλειφεις ποδια και κωλο κτλ; ελπιζω να μην σε προσβαλει η ερωτηση μου. κι αν δεχεσαι, με τι δωρακι?
καλα ντε... μια ερωτηση εκανα. μη βαραςΜε τιποτα,next please,τετοια τα απεχθανομαι,χαρήκαμε και αντιο
Σορρυ αμα φάνηκα επιθετική,άθελά μου θα εγινε,απλά δεν τα μπορω ολα αυτα,τα θεωρω διαστροφήκαλα ντε... μια ερωτηση εκανα. μη βαρας