Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.099
Οχι οχι 16-17
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2010 νομίζω...να κανω μια υποθεση? 2008
Οχι οχι 16-17
2010 νομίζω...να κανω μια υποθεση? 2008
Λετε τα ετη τυπου 2006 ή 2008 και μου θυμίζετε τα σχολικα μου χρονια (1994 γεννηθείσα)
Το υπέθεσα οτι θα εχεις περάσει τα 40Εγώ πια 45+, τι ψάχνεις τώρα...
Το υπέθεσα οτι θα εχεις περάσει τα 40
Οταν ησουν φοιτητης,εγω 3χρονο νήπιο το 1997Εδώ πήγα φοιτητής Αγγλία, το μακρινό 1997...
Φεύγουν τα χρόνια νερό.
...νερο περνανε τα χρονια κουκλα μου, γι αυτο σου λεω "οτι φας, οτι πιεις κ οτι αρπαξει ο κωλος σου"Οταν ησουν φοιτητης,εγω 3χρονο νήπιο το 1997
Οπως και εσείς αντιστοιχα να γαμάτε οσο μπορείτε και οσο βαστάτε ακομα...νερο περνανε τα χρονια κουκλα μου, γι αυτο σου λεω "οτι φας, οτι πιεις κ οτι αρπαξει ο κωλος σου"
(σοφος ο λαος μας)!!!
....ετσι!!! Αν κ οπως λεει μια παροιμια "ο κουβας χαλαει, το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα"Οπως και εσείς αντιστοιχα να γαμάτε οσο μπορείτε και οσο βαστάτε ακομα
Έτσι πάνε αυτά: τα "μωρά" του χθες είναι τα καυλάκια του σήμερα. Και οι μπήχτες του χθες είναι οι (γκουχ, γκουχ) ... "γερο"μπήχτες του σήμερα. Στο αύριο ας μην αναφερθώ καλύτερα, δεν συμφέρει ούτε εμάς αλλά ούτε κι εσάς τα κορίτσια.Λετε τα ετη τυπου 2006 ή 2008 και μου θυμίζετε τα σχολικα μου χρονια (1994 γεννηθείσα)
ΘελειςΚαι όμως καιρό εχω ν λαβω τέτοια πικ
ρε τους αλητες τι εκαναν στην Αγγελικουλα μας!!!!!!!Παντως όντας ανήλικη ακομα,στο λύκειο
το πηγαδι στερευει..........ετσι!!! Αν κ οπως λεει μια παροιμια "ο κουβας χαλαει, το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα"
...την γαμησαν αδελφερε τους αλητες τι εκαναν στην Αγγελικουλα μας!!!!!!!
α τα παλιοπαιδα!!!!!!!!! ντροπη τους!!!!!!!!...την γαμησαν αδελφε
Αλλιως είναι στην έδρα σου οταν είσαι,δεν πειράζει ομως,περασα καλά κ την εκδρομη μου με βόλτες και ξενυχτια και φαι σε ενα ωραίο σουβλατζιδικο στα λαδαδικαΚαι ξανα προς τη δοξα τραβα!!!!!!!!!
καλαμακι τους ειπες η σουβλακι???Αλλιως είναι στην έδρα σου οταν είσαι,δεν πειράζει ομως,περασα καλά κ την εκδρομη μου με βόλτες και ξενυχτια και φαι σε ενα ωραίο σουβλατζιδικο στα λαδαδικα
...στερητικο συνδρομο εεεεε?!??!?!Αύριο πάλι στου Βασιλακη για κάποιες ωρες το απόγευμα,σαν πολύ να ελειψα. Ομολογω οτι σαν το "σπίτι" σου ,πουθενά
Σουβλάκι,ξέρω ,καλαμακι ειναι απαγορευμενη λεξη στα βορεια ,χαχα αστειευομαικαλαμακι τους ειπες η σουβλακι???
Γ αυτο λέω οτι δεν κάνει καλό η σερι δουλειά εδω.άλλο στις αλλες δουλειες που αμα εχεις ασχημες στιγμες πρεπει να πας. Εδω ομως είμαι εγω αφεντικο του εαυτου μου,οποτε θέλω ανοιγω,οποτε θέλω κλεινω...στερητικο συνδρομο εεεεε?!??!?!
Λυπαμαι τον πρωτο απογευματινο.......
...στερητικο συνδρομο εεεεε?!??!?!
Λυπαμαι τον πρωτο απογευματινο.......