AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.695
- Πόντοι
- 4.496
Θα βάλει κ δωρεάν μετακίνηση ο πρόεδρος??
Πάντως άμα είναι μέχρι 25-30 άτομα, θα βάλω εγώ, που έχω και 2 δυνατά κονέ, στα ΚΤΕΛ Λαρίσης!
Θα βάλει κ δωρεάν μετακίνηση ο πρόεδρος??
Εγώ τρεις φορές έχω πάει και τις τρεις καλοκαίρι όμως και μου άρεσε. Είχα βέβαια και καλή παρέα.ειναι καλοκαιρι καλη μου και ειναι αδεια λογω διακοπων.
Η κοπέλα θελει να πληρωνεται επιλεγμένα.
Έπρεπε να διαγραφεί το θρεντ της απο το σαιτ.
ζητησες εσυ απο τον αντισθενη να ανοιξει καρτελα καποιας και δεν εγινε?Μαζί με αυτή θα έπρεπε να έχουν φύγει και άλλες, εφόσον το πας έτσι.
Και όχι τώρα, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια.
Επίσης θα έπρεπε, να υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ανοικτή καρτέλα κριτικών, για ΚΆΘΕ κοπέλα εδώ μέσα, όχι μόνο αυτές των γραφείων.
Υπάρχει κόσμος που θέλει να γράψει εμπειρία του, κι ΔΕΝ το κάνει, από τον φόβο των πυρφοροαγαπουληδων, που θα του την πέσουν ομαδικά στο ΧΨ νήμα, σαν τις σφήκες.
Και όχι μόνο τώρα, αλλά και παλιά, με τυπισσες ΜΗ ενεργές πλέον.
Γιατί εμείς ζητάμε η οι εργαζόμενες ?ζητησες εσυ απο τον αντισθενη να ανοιξει καρτελα καποιας και δεν εγινε?
Να μην παραπονιεται για κατι το οποιο δεν προσπαθησε γιαυτο. Simple.Γιατί εμείς ζητάμε η οι εργαζόμενες ?
Εχω ζητήσει πόσες φορες πάντως να μ ανοιχτει καρτελα κ τιποταΝα μην παραπονιεται για κατι το οποιο δεν προσπαθησε γιαυτο. Simple.
Απο προσωπικη πειρα οσες φορες ζητησα να ανοιξει καρτελα για καποια, ανοιχτηκε. Γιαυτο κιολας πηρα θεση.Εχω ζητήσει πόσες φορες πάντως να μ ανοιχτει καρτελα κ τιποτα
Να ήταν αυτό το πρόβλημα εδώ ….Απο προσωπικη πειρα οσες φορες ζητησα να ανοιξει καρτελα για καποια, ανοιχτηκε. Γιαυτο κιολας πηρα θεση.
Για τιποτα δεν εισαι τελικα...τραβα να πιεις κανα καφε στου κουλη...Tι ειναι εδω?Γιατι με φωναξατε?Τι προοπτικες υπαρχουν?Μην χασομαραμε τσαμπα
Τι εννοείς?Tι ειναι εδω?Γιατι με φωναξατε?Τι προοπτικες υπαρχουν?Μην χασομαραμε τσαμπα
Της το πρότεινα κι εγώ αλλά προτίμησε να πάει να δει τον ΠΑΟΚ.Γεια σου Αγγελική , όποτε το πάρεις απόφαση κλείσε εδώ στο κέντρο της Πάτρας όπου το πιο πιθανό είναι να γνωρίσεις και άλλες κοπέλες του χώρου , και να δείς πόσο ωραία θα περάσεις μαζί μας...
Δεν είσαι ο μόνος!Της το πρότεινα κι εγώ αλλά προτίμησε να πάει να δει τον ΠΑΟΚ.
Για ποιο λόγο να ανοίξεις καρτέλα εφόσον δεν το δίνεις δημόσια ούτε το τηλ σου ούτε γενικά το προφίλ σου. Αλλά όπως σου είπα είχα συναντηθεί μαζί σου κάπου τον Απρίλιο και μάλιστα ήθελες να σε ξανά επισκεφτώ γιατί οι Αθηναίοι έλεγες δεν κάνουν και στην πρωτεύουσα με 2 λεπτά που παίρνει για να χύσουν βγάζεις χρήμα. Σου είχα πει μην λες ότι σκέφτεσαι κάνε πολιτική. Δεν έχεις μυαλό όποτε αν ανοίξει καρτέλα εγώ θα σε δικασω αρνητικά να ξέρεις. Βλέπω υπηρεσίες πχ Ανδριαννας που για εμένα πλήρωσε την να σε κάνει σεμινάριο αν θέλεις να συνεχίσεις στον χώρο και λέω τι μακακας είμαι που ήρθα σε εσένα συγκεκριμένα.Εχω ζητήσει πόσες φορες πάντως να μ ανοιχτει καρτελα κ τιποτα