Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
Απο που θα πας?Δεν είναι στο δρομο μου δυστυχως
Απο που θα πας?Δεν είναι στο δρομο μου δυστυχως
Εγω ποτέ δεν είπα οτι ειμαι επαγγελματίαςΔεν εχετε πάρει χαμπαρι οτι η Αγγελική μας δουλεύει ψιλο γαζί...
Η κοπέλα θελει να πληρωνεται επιλεγμένα.
Έπρεπε να διαγραφεί το θρεντ της απο το σαιτ.
Εδω ειναι για επαγγελματίες οχι για επιλεκτικους ερασιτέχνες επι πληρωμή
Ειπα επειδη μου αρεσει το σεξ,ας βγαλω κ κανα κερδοςΝαι αλλα πληρώνεσαι
Αν δεν πληρωνοσουν τοτε θα αλλαζε το θέμα
Καλημερα καλε μου φιλε!!!Ο ειδικός...
Φαύλος κύκλος , συμφωνώ και τα έχω πει εδώ και καιρό.Δεν παει ετσι κουκλα.
Θα μπορούσες να το κανεις εξω αυτό.
Στους 10 άντρες αν πας και πεις για σεξ οι 8 θα δεχτουν χωρις δεύτερη σκεψη συν οτι θα επέλεγες αυτους που σου αρέσουν.
Εδω διαφημιστηκες και μετα παράπονιοσουν οτι σε γεμίζουν μνμ κλπ και οτι επιλέγεις με ποιους θα πας.
Δεν βγαινει ετσι γιατι πολλοί ακομα περιμένουν ενω εσυ δεν θα πας ποτε μαζι τους
Σάλιαρη μαζέψου κόλλησαν τα πατώματαΚαι εγώ Αγγελικαρα ξέρεις την συμπάθεια που σου έχω!!!
Καλημέρα!Καλημερα καλε μου φιλε!!!
Κι εμενα μου αρεσει το σεξ αλλα δεν με πληρωνει καμια!!!!!!!!!!!!!!!!Ειπα επειδη μου αρεσει το σεξ,ας βγαλω κ κανα κερδος
Με κόσμο ή κεκλεισμένων;....μοιραστε την αποσταση, καντε το Βολο ή Λαμια
Της αρπαχτής πεστο καλύτερα. Αν είχε κανά λεφτά γκόμενο, σιγά μην ασχολούνταν.Γυρολόγος το λέω εγώ .
+1Της αρπαχτής πεστο καλύτερα. Αν είχε κανά λεφτά γκόμενο, σιγά μην ασχολούνταν.
Κλασσικη ελλεεινιδαΕιπα επειδη μου αρεσει το σεξ,ας βγαλω κ κανα κερδος
Βρες κορίτσι μου έναν άντρα με λεφτά, να περνάς καλά και άσε το πουτανιλικι για άλλες.
....μοιραστε την αποσταση, καντε το Βολο ή Λαμια
Θα βάλει κ δωρεάν μετακίνηση ο πρόεδρος??Στο Πανθεσσαλικό με εισιτήριο 15€ και δωρεάν θέσεις στις δίπλα οικοδομές!!!
Ακόμη τηλ δεν έχω λάβει στα pm μου και τώρα λες ότι θα προηγηθούν "όσοι έχουν πει για δεύτερο η τρίτο ραντεβού κτλ"
Είναι λίγο άδικο αυτό νομίζω...για μένα και όσοι ακόμη περιμένουν συνεύρεση μαζί σου....