Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.655
Χαχα εγω πάντως δεν μιλάω σαν την Αμαλία του παρα 5φοβάμαι μην έχει τίποτα λι και νι , ουσα εκ αιτωλοακαρνανίας …..
Χαχα εγω πάντως δεν μιλάω σαν την Αμαλία του παρα 5φοβάμαι μην έχει τίποτα λι και νι , ουσα εκ αιτωλοακαρνανίας …..
αυτό ακριβώς ειχα στο μυαλό μουΧαχα εγω πάντως δεν μιλάω σαν την Αμαλία του παρα 5
Πότε γυρνάς με το καλό?Χαχα εγω πάντως δεν μιλάω σαν την Αμαλία του παρα 5
Δεν εχει σήμερα ραντεβου,χαλαρά είμαι εδω,δεν εχει κόσμο εδωΚαλημέρα Αγγελικούλα... Έτοιμη για νέες πουτσες σήμερα???
Θα σε φάνε!!!! Πρόσεχε τους!!!Παιδιά ήρεμα λίγο,θα γυρίσω Αθήνα και πάλι,και ενα άλλο πράγμα είναι οτι με ρωτήσανε χτες,προχτές,παραπροχτές "μπορείς σήμερα την τάδε ωρα στο μπιλ;" Παίζει να μην διαβάσανε ούτε ένα ποστ απ το νήμα μου για να το είπανε αυτό
Αγγελική , μπορείς σήμερα 5 απόγευμα στο Bill ?Παιδιά ήρεμα λίγο,θα γυρίσω Αθήνα και πάλι,και ενα άλλο πράγμα είναι οτι με ρωτήσανε χτες,προχτές,παραπροχτές "μπορείς σήμερα την τάδε ωρα στο μπιλ;" Παίζει να μην διαβάσανε ούτε ένα ποστ απ το νήμα μου για να το είπανε αυτό
ε αφού είσαι συνέχεια εδώ , και γράφεις όλοι νομίζουν ότι είσαι και διαθέσιμη. όλο γκρινιαζεις για την προσωπική ζωή και τις διακοπές , αλλά όλο εδώ είσαι και κωλοτριβεσαι ..Παιδιά ήρεμα λίγο,θα γυρίσω Αθήνα και πάλι,και ενα άλλο πράγμα είναι οτι με ρωτήσανε χτες,προχτές,παραπροχτές "μπορείς σήμερα την τάδε ωρα στο μπιλ;" Παίζει να μην διαβάσανε ούτε ένα ποστ απ το νήμα μου για να το είπανε αυτό
Με έχασε για την ωρα του ΒασιλάκηΑγγελική , μπορείς σήμερα 5 απόγευμα στο Bill ?
Δεν ειμαι όμως κ ολη μέρα μέσα,όταν μπορώ και έχω χρόνο,και έχω ενημερώσει οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑε αφού είσαι συνέχεια εδώ , και γράφεις όλοι νομίζουν ότι είσαι και διαθέσιμη. όλο γκρινιαζεις για την προσωπική ζωή και τις διακοπές , αλλά όλο εδώ είσαι και κωλοτριβεσαι ..
Το καλό είναι οτι θα ερθουν λογικά με γεμάτες τις μπαταρίεςΘα σε φάνε!!!! Πρόσεχε τους!!!
Ακονίζουν τίς πούτσες Αγγελική μουΤο καλό είναι οτι θα ερθουν λογικά με γεμάτες τις μπαταρίες
Θέλουν ακόμα πολλοι να με βατέψουν,δεν έχει τελειωμό η ουράΑκονίζουν τίς πούτσες Αγγελική μου
Ελπιζω να βριζεις στο κρεβατιΚαλύτερα απο κοντά ας την ακούσετε τη φωνη μου,μια αγωνία ν την εχετε
Και γεματα αρχιδια με σπερμαΤο καλό είναι οτι θα ερθουν λογικά με γεμάτες τις μπαταρίες
ναι να βαλεις και ενα ψυγειο με σαλαμια. μινι μαρκετ μπουρδελοΣκεφτείτε να ανοιγα δικό μου "σπίτι",τι θα γινόταν,δεν θα είχα πού να την καθίσω στο σαλόνι ολη αυτήν την ουρά,και ενα μηχανημα που βγάζει χαρτάκια με νούμερο θα μου ήταν απαραίτητο
Η ουρά μην έφτανε ομως μέχρι τον απέναντι δρόμοναι να βαλεις και ενα ψυγειο με σαλαμια. μινι μαρκετ μπουρδελο