SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.860
- Πόντοι
- 5.391
Μια χαρά κοιταζόμασταν, να επικοινωνήσουμε ήταν δύσκολο γιατί ήσουν λίγο μπουκωμένη...Ε γιατί κλεισαμε τότε ραντεβού; Για να κοιταζόμαστε ; Χαχαχα
Μια χαρά κοιταζόμασταν, να επικοινωνήσουμε ήταν δύσκολο γιατί ήσουν λίγο μπουκωμένη...Ε γιατί κλεισαμε τότε ραντεβού; Για να κοιταζόμαστε ; Χαχαχα
Μα αυτό θελω,να σας καυλωνω,κ τέτοιες βραδινες ώρες το καλοκαίρι με πιάνει οίστρος,αν μπορούσατε να είχατε ένα μαγικό ραβδι,ποιος ξέρει πόσοι θα εμφανίζονταν μπροστά μου τώραΤετοια λέγε να μην κλείσει ουδείς μάτι
Κ στης Αγγέλως τη μουνα να πέφτει το σπερμα ως χαλάζι
Ναι,αμα δεν μιλάω στο ραντεβου,θα εχω πούτσα στο στόμαΜια χαρά κοιταζόμασταν, να επικοινωνήσουμε ήταν δύσκολο γιατί ήσουν λίγο μπουκωμένη...
Κ η Αγγέλω έβαλε σκοπόΤα φιλιά μου στη Θεσσαλονίκη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για μένα δεν ειναι κουραστικο,να με σφυροκοπάνε γ πολύ θέλω
Δεύτερο σπίτι μου το έκανα το μπιλΚ η Αγγέλω έβαλε σκοπό
Το σφυροκόπημα μα γίνει ρυθμικό
Κ οποίος αντέξει
Μέσα στο Bill να την παίξει
Τι λες τώρα;;;Ποιος θα μπει μέσα;
Είσαι αυτό που προτιμάμε!!γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Μέσα στου Bill τα στενάΔεύτερο σπίτι μου το έκανα το μπιλ
Συνέχισε έτσιΜέσα στου Bill τα στενά
Την Αγγέλω προσκυνώ
Τη μουνα της γαμω βαθιά
Κ με το κωλι της στενάζω
Μέχρι ραντεβού να κάνω
Το ποδι της αν δε δω
Πόθος βαθύς στο μυαλό επάνω
Ικανοποίηση να πω
δε φτάνω .
Μέχρι κ στιχάκια για πάρτη σου φτιάχνω
Δεύτερο σπίτι μου το έκανα το μπιλ
Πρώτος και καλύτερος θα έτρεχαΜα αυτό θελω,να σας καυλωνω,κ τέτοιες βραδινες ώρες το καλοκαίρι με πιάνει οίστρος,αν μπορούσατε να είχατε ένα μαγικό ραβδι,ποιος ξέρει πόσοι θα εμφανίζονταν μπροστά μου τώρα
Συνέχισε έτσι
Υπάρχει καποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας για ραντεβού;Ούτε εγώ μπορώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ναυάγια όπως εγώ τις λέω τις διάφορες περιπτωσάρες
Και εμένα με γαμάνε στη δουλειά. Ειδικά στη Δεύτερη που πηγάίνω κάποιες φορές. Για 15 ώρες δίνουνε 80 ευρω. Μια κοπέλα του χώρου δεν αντέχει να να κάνει 4 ραντεβού βγάζοντας 4 φορες περισσότερα απο μένα ; Σε χρονικό διάστημα 4 ωρών. Στη τελική αμα γουστάρουμε να κάνουμε σεξ 40 λεπτά ; δεν πρέπει να το επιδιώξουμε ; χρινοδιακόπτη στο πουλί μας να βάλουμε ;Πάντως πάνω σε αυτο που είπες εχω να επισημάνω και εγώ κάτι... παλιά στο Μασάζ της Μάρνης 28 με τη Ναταλία που όλοι όσοι την έχουν πάρει ξέρουν τι σκυλί του πολέμου ειναι στο σέξ σε μισάωρο προγραμμα στο 15λεπτο σφυροκοπήματος γιατι είχα απίστευτες καβλες άρχισε να τσινάει και όντως ειναι κουραστικό τοση ωρα ο άλλος να σε φορτώνει με πουτσες χαχαχα
εγω δεν ήθελα να χύσω αλλα εντάξει μετά απο λίγο λεω ασε μη τη πελεκήσω αλλο...
δεν έχει άδικο η κοπέλα χωρις να θέλω να κάνω το δικηγορο... ειναι λογικό ομως και μισάωρο να έλεγε... και τα υπολοιπα λεπτά εεε κανα καυλαντισμα κανα προκαταρκτικό καμια κουβεντούλα κτλ.
....Πανο "πουτσο" τον λενεΣτη τελική αμα γουστάρουμε να κάνουμε σεξ 40 λεπτά ; δεν πρέπει να το επιδιώξουμε ; χρινοδιακόπτη στο πουλί μας να βάλουμε ;
....σωστο κ αυτο, ισως να ανεβασεις με ηχο οταν χυνεις κ δινεις πονο με βογγητα, αναστεναγμους κ κραυγουλεςΚαλύτερα απο κοντά ας την ακούσετε τη φωνη μου,μια αγωνία ν την εχετε
Βιντεο μονο να βογγαω ίσως να ανεβαζα,εχω ένα,αλλά μιλάει ο παρτενερ,και γ λογους εχεμύθειας δεν θα ηθελα να τον ακουσουν....σωστο κ αυτο, ισως να ανεβασεις με ηχο οταν χυνεις κ δινεις πονο με βογγητα, αναστεναγμους κ κραυγουλες
Εεε δώσε και εσύ ένα τιζερ στο λαό, έστω και μόνο βογκηταΚαλύτερα απο κοντά ας την ακούσετε τη φωνη μου,μια αγωνία ν την εχετε
φοβάμαι μην έχει τίποτα λι και νι , ουσα εκ αιτωλοακαρνανίας …..@Αγγελική πρέπει να ανεβάσεις βίντεο λέγοντας μας μερικές λεξουλες, να μας πας σε άλλη διάσταση!