Και ο τυπάς ακομα θα νομίζει οτι εχει ελπίδες να κάνει ραντεβου μαζί μου,ιδίως με τους τελευταίους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιησε. Και εδώ ερχεται το ερώτημα του ενος εκατομμυριου ευρω. Πώς είναι δυνατον εγω να ερεθιστω οταν μου εχει μπαχαλέψει τοσο το νημα και μιλάει σαν αουγκανος; Και δικαίωμά μου να μην νιώσω ανετα να κανω εξαρχής ραντεβού με καποιον,και να μην θέλω γ τους δικούς μου λόγους να δεχτώ καποιον,οσο χαζοί και αν σας φαίνονται οι λόγοι μου,εγω αυτούς τους λόγους έχω. Οπως και εσείς αντιστοιχα,μπορείτε ελευθερα να μου γράψετε αρνητική κριτικη απ το ραντεβου σας μαζί μου.Ισα ισα που θα κοιτάξω να βελτιωθώ,και πολύ απλά να μην μου ξαναέρθει αυτός ο οποίος δεν του άρεσα είτε στον αγωνα είτε σε εμφανιση.και επισης δικαίωμά μου να αρνηθω και δεύτερο ραντεβού με καποιον αν δεν μου άρεσε και δεν πέρασα καλά. Εξάλλου και εσεις σε κριτικές σας σε κοπέλες στο "θα την ξανασυναντούσες,εχετε γράψει σε απειρες το οχι,και το με τίποτα.Και ναι,το δέχομαι και εγω οτι και θετικά και αρνητικά εχω,αλάνθαστος μονο ο Θεός ειναι,κανείς δεν είναι τέλειος. Και επίσης για κάντε και εσείς αυτοκριτικη και σκεφτείτε μήπως φταίτε και εσείς αν δεν πήγε καλά ενα ραντεβού; αυτά έχω να πω γ την ώρα