Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.449
- Πόντοι
- 4.496
Καλα και δυνατα γαμησιαΝα ευχηθούμε καλά γαμησια..?
Καλα και δυνατα γαμησιαΝα ευχηθούμε καλά γαμησια..?
Ευχαριστω πολυΚαλα και δυνατα γαμησια
Του αγιου ποτέ βλεπω να μου ανοιξουνΕχουμε γραψει διαφοροι και αν της ανοιξουν καρτελα θα γραψουμε και εκει..
Ευχαριστω πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του αγιου ποτέ βλεπω να μου ανοιξουν
Ασε μας ρε ΆγγελεΜη λες ψεματα,μαλακιες οχι σε μενα,το τι εγινε άσε εγω να το ξερω
Ασε να έχω τους λογους μου
ποια ειναι η διαφορετικη αποψη ? εγω απλα καλωσορισα τονΕπειδη κάποιος δεν εχει την ιδια αποψη με εσενα είναι δηλαδη διαφορα κοσμητικά επίθετα;
ουτε θα δεις, τουλαχιστον αντικειμενικηΡε παιδιά από καθαρή περιέργεια, όσες φορές έχω κάνει κλικ στο νήμα, δεν έχω πετύχει μία κριτική ή εντυπώσεις συνέρευσης με την Αγγελική...
...και ενας απο τους λογους που δεν θα ειναι αντικειμενικη ειναι προφανης.ουτε θα δεις, τουλαχιστον αντικειμενικη
Σταματαααααααααααααααααακαλα θα μου το πει και οταν στειλω
να γινει επισημο απο την αγγελικη
Καλώς τον αυνανα αγαμητο ματάκια που όταν σε ψωλιαζω βρίζεις μάνες.. μπετοβλακας μπορώ να σε ψωλιαζω ανά πάσα ώρα κ στιγμή άμα θες .Ήρθαν ενισχύσεις , καλώς τον ψωλοκοπανο
άργησες βλάχο , είχες πάει αγώι το κορίτσι στον τράγο ?Καλώς τον αυνανα αγαμητο ματάκια που όταν σε ψωλιαζω βρίζεις μάνες.. μπετοβλακας μπορώ να σε ψωλιαζω ανά πάσα ώρα κ στιγμή άμα θες .
Καλώς τον αυνανα αγαμητο ματάκια που όταν σε ψωλιαζω βρίζεις μάνες.. μπετοβλακας μπορώ να σε ψωλιαζω ανά πάσα ώρα κ στιγμή άμα θεςΉρθαν ενισχύσεις , καλώς τον ψωλοκοπανο
Αγαμητουλη μου αν και από την ταραχή σου δεν μπορείς να γράψεις, άργησα γιατί γαμαγα. Εσύ ξημερωβραδυαζεσαι σε ένα νήμα για να κράζεις κόσμο.άργησες βλάχο , είχες πάει αγώι το κορίτσι στον τράγο ?
καλά που γαμας εσυ για μας…..Καλώς τον αυνανα αγαμητο ματάκια που όταν σε ψωλιαζω βρίζεις μάνες.. μπετοβλακας μπορώ να σε ψωλιαζω ανά πάσα ώρα κ στιγμή άμα θες
Αγαμητουλη μου αν και από την ταραχή σου δεν μπορείς να γράψεις, άργησα γιατί γαμαγα. Εσύ ξημερωβραδυαζεσαι σε ένα νήμα για να κράζεις κόσμο.
Εσένα δεν σε γαμαωκαλά που γαμας εσυ για μας…..
σου χαλάμε την πελατεία νταβατζή ?
Να το ξέρεις εΕσένα δεν σε γαμαω
Όχι την ανεβάζεις.Εσένα δεν σε γαμαω
Να το ξέρεις ε
Εμένα πάντως δύο καλοί φίλοι που την είδαν (ο ένας και πολύ παλιό μέλος), μου έστειλαν αναλυτικά εντυπώσεις σε πμ....και ενας απο τους λογους που δεν θα ειναι αντικειμενικη ειναι προφανης.
προφανεστατος.
νταξει δεν θα αλλάξει η ζωή μας αν δν γαμησουμε την εμμονικη σαδιστρια επιλεκτική σαυραΕμένα πάντως δύο καλοί φίλοι που την είδαν (ο ένας και πολύ παλιό μέλος), μου έστειλαν αναλυτικά εντυπώσεις σε πμ.
Και τα θετικά και τα αρνητικά.
Για να μην πολυλογω, ΔΕΝ νομίζω ότι χάνω και κάτι το ιδιαίτερο, που δεν έκλεισα μέχρι σήμερα κάποιο ραντεβού.
Της εύχομαι να είναι καλά και πάμε παρακάτω.
....μαγκα μου χαλαρωσε!!!νταξει δεν θα αλλάξει η ζωή μας αν δν γαμησουμε την εμμονικη σαδιστρια επιλεκτική σαυρα
σε όσες φέρονται όμορφα κ είναι σωστές μια χαρά φερομαστε....μαγκα μου χαλαρωσε!!!
Οι κατινιες και οι προσβολες σε μια γυναικα δεν δειχνουν ανδρισμο!
Οταν δεν μας φέρεται καλά μια γυναίκα απλά την αγνοούμαι.. Δεν χρειάζεται να βριζουμε..νταξει δεν θα αλλάξει η ζωή μας αν δν γαμησουμε την εμμονικη σαδιστρια επιλεκτική σαυρα
...αστο ρε μαγκα μου, δεν το΄χεις!σε όσες φέρονται όμορφα κ είναι σωστές μια χαρά φερομαστε