SilverAries
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.675
- Πόντοι
- 5.391
Αν τον έχεις παντρευτεί μέχρι τότε θα αθετήσω τον λόγο μου και θα σε πηδήξω...Και Παρασκευη π κλείσαμε τι θα κανουμε τοτε χαχαχαχα
Αν τον έχεις παντρευτεί μέχρι τότε θα αθετήσω τον λόγο μου και θα σε πηδήξω...Και Παρασκευη π κλείσαμε τι θα κανουμε τοτε χαχαχαχα
Υπέπεσε σε σφάλμα η μικρή? Να τιμωρηθεί?
Α δεν ξερω τυπε, εγω να την πηδηξω λεω, πρεπει να ειμαστε πιστοι στις παραδοσεις μας (κουμπαρος/κουμπαρα) λαος που χανει τα ηθη, τα εθιμα, τις παραδοσεις και τις αξιες του δεν εχει μελλον.Υπέπεσε σε σφάλμα η μικρή? Να τιμωρηθεί?
Φίλε πάρε στο 210 6479000 να σου πουν με σιγουριάΕρώτηση. Ισχύει ότι ο χυμός ανανά τα κάνει πιο γλυκά;
Με έπεισες ρε μπαγάσα... Θα την πηδήξω τότεΑ δεν ξερω τυπε, εγω να την πηδηξω λεω, πρεπει να ειμαστε πιστοι στις παραδοσεις μας (κουμπαρος/κουμπαρα) λαος που χανει τα ηθη, τα εθιμα, τις παραδοσεις και τις αξιες του δεν εχει μελλον.
Για μενα ελεγα ρε μπινε, βαλθηκες να μου την πηδηξεις;;;Με έπεισες ρε μπαγάσα... Θα την πηδήξω τότε
Μαλακία παίχτηκε τύπε, ήδη έκλεισα ραντεβού και ναι θα στην πηδήξω.... Σόρι εΓια μενα ελεγα ρε μπινε, βαλθηκες να μου την πηδηξεις;;;
Ω να σου γαμησω και μου ειχε ταξει οτι το κραταει το λουλουδι της μονο για μενα.Μαλακία παίχτηκε τύπε, ήδη έκλεισα ραντεβού και ναι θα στην πηδήξω.... Σόρι ε
Και Πηνελοπη μπαινουμε.Η Αγγελική θα αλλάξει όνομα και θα το κάνει Πηνελόπη,καθότι πολλοί οι μνηστήρες.
Ναι,ποιος θα με πρωτοπάρει μιλάμε,αυτο το σαιτ εχει πολλά καυλωμενα παιδια,παιδιά τροπος του λεγειν γ μερικούςΗ Αγγελική θα αλλάξει όνομα και θα το κάνει Πηνελόπη,καθότι πολλοί οι μνηστήρες.
Ναι,ποιος θα με πρωτοπάρει μιλάμε,αυτο το σαιτ εχει πολλά καυλωμενα παιδια,παιδιά τροπος του λεγειν γ μερικούς
Ναι η πλειοψηφία που μου εχει έρθει,εχει εστω και λιγες άσπρες τριχες ,γ αυτό λεω παιδια τροπος του λέγειν
Ε θα υπάρχουν κ καποιοι μορφωμενοι σε αυτό το σαιτΥπάρχουμε και οι μη κοιλαράδες
Άμα το καταλάβουν αυτό το "τρόπος του λέγειν"....
Έλλειψη επαγγελματισμου θα ήταν αν άλλα είχα πει στα μηνυματα και άλλα εκανα στο ραντεβου,πχ εδω λεω κανω πρωκτικο,και απο κοντά να εκανα την κινεζα,ή να εκανα ποση ωρα στο ντους κ απλά να αφηνα το νερο να τρέχει,εγω ολη την ωρα ασχολούμαι μονο με τον πελάτη,και πώς θα τον ευχαριστησωΕγω διακρίνω έλλειψη επαγγελματισμού απο τη συγκεκριμένη.
Με προγραμματισμό και οργάνωση όπως αυτή θα κάνεις χαρούμενους περισσότερους εδώ μέσα.Ιδεα π μου έδωσε πελάτης,τι λέτε μια μέρα ,Σαββατο ή Κυριακη να βαλω ολα τα ραντεβού πριαμο ηλιουπολη; Μου ειπε ακριβώς στο σταθμό διπλα είναι. Θα σας άρεσε εκει; Αλλά αν είναι να πω γ εκεί,θα πάνε μετά ολα τα ραντεβού στο συγκεκριμενο γτ δεν έχω φτερά να πετάξω κ να πάω απο ηλιουπολη μπιλ